Şimdi Ara

CFG nedir ? ne işe yarar ? hilemidir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
203.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beni biraz aydınlatabilirmisiniz. nedir bu cs'deki CFG nasıl oluyorda oyunda cfg ile hile yapılıyor. bildiğim kadarı ile cfg sierra içerisinde bir dosya. Console yazdığımız komutlar bu dosya içerisinde toplanıyor. fakat bunu hile olarak kullananlar varmış böyle birşey varmı. varsa nasıl oluyor bana biraz mantıksız geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAh0 -- 17 Ocak 2007; 19:44:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CFG (Komut Dosyası Oluşturma Dilini) Nedir?

CFG, bir tür komut dosyası oluşturma dilidir. Komut dosyalarıyla belirli görevleri otomatikleştirerek belirli eylemleri gerçekleştirmek üzere bilgisayarlara talimat veren metin dosyalarıdır.

CFG'nin Kullanım Alanları:

CFG, çeşitli uygulamalarda kullanılır, bunların arasında şunlar yer alır:

• Metin işleme ve dönüştürme
    • Sistem yapılandırması ve yönetimi
    • Veritabanı yönetimi
    • Web scraping ve veri çıkarma

CFG ve Hile İlişkisi:

CFG'nin kendisi bir hile değildir. Ancak CFG komut dosyaları, video oyunlarında veya diğer yazılımlarda hile yapmak için kullanılabilir. Örneğin, bir CFG komut dosyası, oyun içi ayarları değiştirerek bir karaktere avantaj sağlamak veya belirli görevleri otomatikleştirmek için kullanılabilir.

Ancak, CFG komut dosyalarının kullanımı genellikle hüküm ve koşullara aykırıdır. Çevrimiçi oyunlar veya diğer yazılımlar hile kullanımına izin vermiyorsa, CFG komut dosyalarını kullanmak hesabının askıya alınmasına veya yasaklanmasına neden olabilir.

Sonuç:

CFG, çeşitli uygulamalarda kullanılan meşru bir komut dosyası oluşturma dilidir. Ancak, CFG komut dosyaları, hile yapmak için de kullanılabilir ve bu tür kullanımlar genellikle hüküm ve koşullara aykırıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • konu hakkında bilgisi olan yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAh0

konu hakkında bilgisi olan yokmu
    CFG sadece hızlı silah almaya yarar...Tecrübe oLmadan CFG biR işe Yaramaz...ben de cfg kullanıyorum. Ama Bazı Serverlarda Cok ii oynuyorum Diye AdminLer Bunu Wall Ve Aim oLarak DeğerLendirerek BanlıyoRlar...Bugun Bı Servera gırdım 40 dk ıcınde top15 de 1cı oldum 1cı adam 2000 adam vurmustu..Top15 e bakan wall dıyor banlıyor...Bu Kadar...CFG hile Değildir...Tecrübe Olmadan İşe Yaramaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-XxX-]-_CooLrap!_-

CFG sadece hızlı silah almaya yarar...Tecrübe oLmadan CFG biR işe Yaramaz...ben de cfg kullanıyorum. Ama Bazı Serverlarda Cok ii oynuyorum Diye AdminLer Bunu Wall Ve Aim oLarak DeğerLendirerek BanlıyoRlar...Bugun Bı Servera gırdım 40 dk ıcınde top15 de 1cı oldum 1cı adam 2000 adam vurmustu..Top15 e bakan wall dıyor banlıyor...Bu Kadar...CFG hile Değildir...Tecrübe Olmadan İşe Yaramaz..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: [-XxX-]-_CooLrap!_-

CFG sadece hizli silah almaya yararsa
    iddia ediyorum ben her tür cfg den daha hizli ekipman alirim
    solak oldugum icin galiba :)
    bende tam olarak bilmiyodum bu cfg nin ne oldugunu
    aciklama icin tskler

• quote:

Orijinalden alıntı: SudKaiDo

quote:

CFG sadece hizli silah almaya yararsa
    iddia ediyorum ben her tür cfg den daha hizli ekipman alirim
    solak oldugum icin galiba :)
    bende tam olarak bilmiyodum bu cfg nin ne oldugunu
    aciklama icin tskler

Alıntıları Göster
    İlk baş cfg nedir
    Hile değil dir ama sadece silah almaya yaramaz
    Cfg ler aslında değişik komut listesidir meseler cs klasörü içinde config.cfg yi notepad ile açarsanız görürsünüz komutların çoğu orda yazılıdır. Siz config i oraya kopyalarak komutları değiştiriyorsunuz çoğu zaman kendinize avantaj sağlıyorsunuz ve WCG yi bırak Türk serverlarında bile yasaktır. Turnuvada adınız Hileciye çıkabilir config yüzünden.

cl_forwardspeed ten tut cl_bobcycle ve spritblend gibi bütün özellikleri etkiler.
    ama tabiki config kontrollü serverlarda bunlar yemez çünkü komutları belirlenen seviyeye çeker ve bloklar.
    bazı adamlar bakıyorum hs yiyorlar ama crosshair kaymıyor galiba onlarlada ilgili cfg demi var diye düşünüyorum ama kesinlikle kötü birşey.
    Ad yapmak istiyorsanız cfg siz kasın turnuvalarda cfg kesinlikle yasaktır hem lan hem internet turnuvasında eğer bir turnuvaya girerseniz cfg yi silin öyle girin
    Ben asla cfg kullanmıyorum bu arada.
    30 a yakın serverda ban yedim sadece oyundan dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 22 Ocak 2007; 0:03:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

İlk baş cfg nedir
    Hile değil dir ama sadece silah almaya yaramaz
    Cfg ler aslında değişik komut listesidir meseler cs klasörü içinde config.cfg yi notepad ile açarsanız görürsünüz komutların çoğu orda yazılıdır. Siz config i oraya kopyalarak komutları değiştiriyorsunuz çoğu zaman kendinize avantaj sağlıyorsunuz ve WCG yi bırak Türk serverlarında bile yasaktır. Turnuvada adınız Hileciye çıkabilir config yüzünden.

cl_forwardspeed ten tut cl_bobcycle ve spritblend gibi bütün özellikleri etkiler.
    ama tabiki config kontrollü serverlarda bunlar yemez çünkü komutları belirlenen seviyeye çeker ve bloklar.
    bazı adamlar bakıyorum hs yiyorlar ama crosshair kaymıyor galiba onlarlada ilgili cfg demi var diye düşünüyorum ama kesinlikle kötü birşey.
    Ad yapmak istiyorsanız cfg siz kasın turnuvalarda cfg kesinlikle yasaktır hem lan hem internet turnuvasında eğer bir turnuvaya girerseniz cfg yi silin öyle girin
    Ben asla cfg kullanmıyorum bu arada.
    30 a yakın serverda ban yedim sadece oyundan dolayı

Alıntıları Göster
    Arkadaslar anlatmıs bende sunu ekliyim zaten serverlar iyiyse komutlar belirlenmiştir ve cfg birşeye yaramaz bende cfg kullanıyorum her bölüm exec le calıstırıyorum hiç bu yüzden atıldıgım olmadı cünkü ben sadece fps ve rate ayarları için kullanıyorum.Anlatabilmişimdir inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Arkadaslar anlatmıs bende sunu ekliyim zaten serverlar iyiyse komutlar belirlenmiştir ve cfg birşeye yaramaz bende cfg kullanıyorum her bölüm exec le calıstırıyorum hiç bu yüzden atıldıgım olmadı cünkü ben sadece fps ve rate ayarları için kullanıyorum.Anlatabilmişimdir inş.

Alıntıları Göster
    tabi ki her .cfg yi hile diye kullanmak veya değerlendirmek söz konusu olamaz. CFG -nin içinde sizin kendi komutlarınız vardır. Sensivity ayarı, adjust_color (crossun rengi) volume, right_hand - Left_hand bu gibi ayarlarınızı hazır hale getirirsiniz. WCG -in resmi ayarlarıyla beraber kendinize ait olan(kurallara uygun) ayarlarınızı birleştirirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cloud sim nedir?Ne işe yarar.?
    4 hafta önce açıldı
    TORK NEDİR NE İŞE YARAR
    8 yıl önce açıldı
    DPI nedir ? ne işe yarar ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgs

tabi ki her .cfg yi hile diye kullanmak veya değerlendirmek söz konusu olamaz. CFG -nin içinde sizin kendi komutlarınız vardır. Sensivity ayarı, adjust_color (crossun rengi) volume, right_hand - Left_hand bu gibi ayarlarınızı hazır hale getirirsiniz. WCG -in resmi ayarlarıyla beraber kendinize ait olan(kurallara uygun) ayarlarınızı birleştirirsiniz.

Alıntıları Göster
    şifrelerinizi ve kısayola aldığınız silahları cfg de toplayabilirsiniz örneğin F6 ya bastığınızda awp deagle bomba kalkan alır.tabi siz o tuşa hangisini ayarlarsanız onu alır.evde yada bir internet cafede oturup şifrelerinizi yazmanına gerek kalmıyor bir tek şifre yazıosunuz ve cfg aktif oluyor yani bütün şifrelerinizi yamış oluyor kısayollarınızı ayarlamış oluyorsunuz bence çok yazarlı bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RevengerX

Cfg ; fps yi nasıl etkileyebilir ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: .Uqu®.

quote:

Orjinalden alıntı: RevengerX

Cfg ; fps yi nasıl etkileyebilir ki ?

Alıntıları Göster
    Rate ayarları fpsyi etkilediğinden dolayı...http://forum.donanimhaber.com/m_13882630/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Restless-

Rate ayarları fpsyi etkilediğinden dolayı...http://forum.donanimhaber.com/m_13882630/tm.htm

Alıntıları Göster
    Cfg

Kişisel Oyun ayarlarını barındıran Komutlardır.
    Tekrar tekrar rate sens fps gibi ayarları yapmana gerek kalmaz.Sen bu cfg dosyasına kaydedersin ve her girdiginde ayarların sabit olur.
    Ayrıca tek tuşla istenilen silahları alma.
    başlangıç parası & süresi & harita süresi & Restart atma & servere şifre koyma gibi birçok komutu bindleme yoluyla tek tuşa alabilirsiniz.tabi cfg ye atmak lazım.

Örnek ;

Bind "A" "sv_restart 1" "say Restart geliyoooooor" "mp_buytime 9" "mp_freezetime 0" "sv_password 32"

Açıklama : A harfine bastıgında 1sn içinde restart at ekrana restar geliyor yazsın satın alma süresini 90 sn\9 dk çıkarsın freezetime ı kaldırsın servera şifre koysun 32 olsun.

Config.cfg 'nin haricinde birde "Userconfig.cfg" vardır. Buraya Zoom_Sensitivity \ Ex_interp \ rate degerlerini yazdıgında silinmez.Ama Config e zoom_sens'i yazarsan silinir oyun sürekli sıfırlıyıp zoom_sens'i 1.2 yapar.

O yüzden "Config.cfg" ve "userconfig.cfg" yapmak gerekmekte.

Cfg ve Cs ile alakalı her konuda sorularınızı cevaplayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 8 Mayıs 2007; 19:48:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeraltından Notlar

Cfg

Kişisel Oyun ayarlarını barındıran Komutlardır.
    Tekrar tekrar rate sens fps gibi ayarları yapmana gerek kalmaz.Sen bu cfg dosyasına kaydedersin ve her girdiginde ayarların sabit olur.
    Ayrıca tek tuşla istenilen silahları alma.
    başlangıç parası & süresi & harita süresi & Restart atma & servere şifre koyma gibi birçok komutu bindleme yoluyla tek tuşa alabilirsiniz.tabi cfg ye atmak lazım.

Örnek ;

Bind "A" "sv_restart 1" "say Restart geliyoooooor" "mp_buytime 9" "mp_freezetime 0" "sv_password 32"

Açıklama : A harfine bastıgında 1sn içinde restart at ekrana restar geliyor yazsın satın alma süresini 90 sn\9 dk çıkarsın freezetime ı kaldırsın servera şifre koysun 32 olsun.

Config.cfg 'nin haricinde birde "Userconfig.cfg" vardır. Buraya Zoom_Sensitivity \ Ex_interp \ rate degerlerini yazdıgında silinmez.Ama Config e zoom_sens'i yazarsan silinir oyun sürekli sıfırlıyıp zoom_sens'i 1.2 yapar.

O yüzden "Config.cfg" ve "userconfig.cfg" yapmak gerekmekte.

Cfg ve Cs ile alakalı her konuda sorularınızı cevaplayabilirim

Alıntıları Göster
    Peki beyler bu cfg yi yapmak için ne gerekir?
    Yani hızlı silah almak için

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Komut yazıcaksın bu komutuda cfg dosyasının satırına yapıştırıcaksın.Ama yapma yürüyerek ve hızlı silah almakta ayrı bi beceridir.yoksa tek tuşa eger satın alma olaylarına girersen zevk alamzsın klavyeni hızlandıramazsın.O yüzden salla diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeraltından Notlar

quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Komut yazıcaksın bu komutuda cfg dosyasının satırına yapıştırıcaksın.Ama yapma yürüyerek ve hızlı silah almakta ayrı bi beceridir.yoksa tek tuşa eger satın alma olaylarına girersen zevk alamzsın klavyeni hızlandıramazsın.O yüzden salla diyorum

Alıntıları Göster
    xxx CooL Rap 1. cok iyi bir sekilde yalan soyledigin her halınden acıq.... 2. si cfg ne işe yarar dıe sormus adma sen sadece cok hızlı silah alıor demişsin Tamam kabul ediorum cok hızlı bir sekilde silah alıor; ama bunu unutma cfg de zoom asla sekmiyor ve H.s alma olasılıgın yukselıor.....

++++++++++++++++++++++ Su ana kadar kim 40 dk. da bir serverda 2000 frag yapmıs bunu bana acıqlarmısın yalan soyledıgın her haınden bellı dunyanın en iyi oyuncusu bile 40 dk. içerisinde 2000 frag YAPAMAZ...........

:::Cok ozur diliorum bu konu eskidiyse bilmiorum ama cvb veremeden gecemıceqtim.::::::

• quote:

Orijinalden alıntı: intueylxxx

xxx CooL Rap 1. cok iyi bir sekilde yalan soyledigin her halınden acıq.... 2. si cfg ne işe yarar dıe sormus adma sen sadece cok hızlı silah alıor demişsin Tamam kabul ediorum cok hızlı bir sekilde silah alıor; ama bunu unutma cfg de zoom asla sekmiyor ve H.s alma olasılıgın yukselıor.....

++++++++++++++++++++++ Su ana kadar kim 40 dk. da bir serverda 2000 frag yapmıs bunu bana acıqlarmısın yalan soyledıgın her haınden bellı dunyanın en iyi oyuncusu bile 40 dk. içerisinde 2000 frag YAPAMAZ...........

:::Cok ozur diliorum bu konu eskidiyse bilmiorum ama cvb veremeden gecemıceqtim.::::::

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: intueylxxx

Sen önce adamın yazdığını iyi oku adam serverin 1.'cisi 2000 frag yapmış demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

quote:

Orjinalden alıntı: intueylxxx

Sen önce adamın yazdığını iyi oku adam serverin 1.'cisi 2000 frag yapmış demiş

Alıntıları Göster
    kelberTh kıt mısın adam diyoki 1. adam 2000 frag yapmıs demekki o 1. olduysa ki 1. oldum diyor 200 fragı geçmiş olması lazım değilmi?
    anladınmı şimdii

@intueylxxx

katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

kelberTh kıt mısın adam diyoki 1. adam 2000 frag yapmıs demekki o 1. olduysa ki 1. oldum diyor 200 fragı geçmiş olması lazım değilmi?
    anladınmı şimdii

@intueylxxx

katılıyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xNeDBuLa

anladınmı şimdii

@intueylxxx

katılıyorum.

Öncelikle kelimelerine biraz daha dikkat et kıtmısın mıtmısın ne demek arkadaş orda yanlış kurmuş cümleyi top 15d'aki adam 2000 frag yapmıştı diyor dikkatli okursan anlayabilirsin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xNeDBuLa

anladınmı şimdii

@intueylxxx

katılıyorum.

Öncelikle kelimelerine biraz daha dikkat et kıtmısın mıtmısın ne demek arkadaş orda yanlış kurmuş cümleyi top 15d'aki adam 2000 frag yapmıştı diyor dikkatli okursan anlayabilirsin

Alıntıları Göster
    Ayrıca adamın 1. olması için 2000 fragı geçmiş olması gerekmez..
    Atıyorum 1. adam 2000 adam öldürüp 1500 kere ölmüştür..[-XxX-]-_CooLrap!_- ise 100 adam vurup 10 kere ölmüştür
    (örneği attım)Yani geçmesi için admaın 2000 fragı geçmesi gerekmez..

Edit:Cümle bozukluğu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 18 Mayıs 2007; 22:59:53 >

• quote:

Ayrıca adamın 1. olması için 2000 fragı geçmiş olması gerekmez..
    Atıyorum 1. adam 2000 adam öldürüp 1500 kere ölmüştür..[-XxX-]-_CooLrap!_- ise 100 adam vurup 10 kere ölmüştür
    (örneği attım)Yani geçmesi için admaın 2000 fragı geçmesi gerekmez..

Edit:Cümle bozukluğu..

Alıntıları Göster
    walla beyler 8 senedir cs oynuom hayatımda hec cfg kullanmadım kullanmamada oynıcaksanız bısı olmadan adam gıbı oynayın derim ztn eliniz alısında cfg kadar hızlı oluyonuz cogu kısı sılah alamadan bnm alıp adam vurdugum bıle oluo [GEREKSİZ SEYLERE BULASIPTA OYUNU BOZMAYIN BENCE Bİ ZEVK ALMAZSINIZ

• quote:

Orijinalden alıntı: [-XxX-]-_CooLrap!_-

Alıntıları Göster
    quote:

bilmiosun bari milleti yanıltma
    40dkda 2000 den fazla adam vurmuşmuş ulan nası sıkıosun ya.
    bi ara namesssar vardı o 100 olmadı 150 vururdu.
    piyasa dümencilerle dolmuş

cfg sadece silah almaya yaramaz çok tabanlı bi otomatik kod sistemidir.
    cfgle aktif olan hilelerde vardır slotlarda vardır makrolarda vardır.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.