Şimdi Ara

CFG nedir ? ne işe yarar ? hilemidir ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
204.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vysnc kapa, monitörü kaldırabiliceği en yüksek HZ'ye getir. Ve Bu hzyi csye girip fps_max monitörhz+1

Benim monitörüm max 85 HZ destekliyor, bende konsola fps_max 86 yazdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.

Vysnc kapa, monitörü kaldırabiliceği en yüksek HZ'ye getir. Ve Bu hzyi csye girip fps_max monitörhz+1

Benim monitörüm max 85 HZ destekliyor, bende konsola fps_max 86 yazdım.

Bende tam tersi benim monitör 75 Hz destekliyor 74 yazdım Sanırım bu doğru olanı
  • mouse , rate v.s. gibi ayarları içine ekleyip kullandıktan sonra kimseye zararı yok...

Sector clear !!!
    Roger That tatlım...

• Biz artık cfg nedir topiclerinde cfg yi uzun uzun açıklamakdan bıktık böyle bir konu açmadan önce forumda bir arama yapsanız iyi olur

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoX~ -- 3 Nisan 2009; 11:19:07 >
  • Arkadaşlar CFG nin açılımı Config`'tir.Türkçe kartışığıda "yapılandırma,düzen,ayar vs." gibi kelimelerdir.Biz oyun içi ayarlar yaptığımız için ayarlarımız desek daha doğru olur.Counter-Strike oynayan bütün oyuncular cfg kullanır.Şimdi "ben kullanmıyorum ,Default oynuyorum diyenler çıkçak" bunu söyleyenler valve/cstrike/config.cfg dosyasına baksın bakayım. Neyse CFG yi iyiyede kullanabilirsiniz (daha rahat cs oynamak için kendinize özel ayarlar ,fps artışı vs) ,kötüyede bu size kalmış birşey.
  • Hortlattım galiba konuyu ama cfg hile değildirr sadece komutların cs sierra içine toplanması sonucu olan bişeydir
  • Cfg kesinlikle wall veya hile değildir. Cfg bir oyun ayarıdır. Konsolda açınca bir arada toplar ayarları. Tabiki bazı lamerler 3D.cfg felan var diyor. Kesinlikle cfg ile duvar arkası görülemez. Ancak duvar arkası bomba izi ve sprayleri görebilirsin. Umarım bilgilendirmişimdir.
  • harbi bu 3d cfg olayı ne dir ya aim gibi birşey izliyorumda yok 3d morgan ın cfg siymiş ne ayak bunlar hala anlamadım 1 2 kişi gördüm
  • Senin dediğin 3D morganın clanı. Bir de duvar arkası gösteren(güya) cfg'ler varmış
  • Counter Strike için Cfg nedir, nasıl oluşturulur online editore bakınız.
  • CFG, ezilen adminlerin oyuncuyu banlamak için türettiği bir sebeptir.

Şöyle ki; ardarda 5 hs atarsınız -normaldir oyuncusunuz sonuçta-

ve 1 dk sonra şu yazıyı görürsünüz. You have been banned this server.Reason:cfgkapagel

10 liraya 12 yaşında bebeleri admin yaparlarsa böyle olur işte.Eziklerle oynamaya mahkum olurlar!
  • Arkadaslar cs 1.6'ya SXE açıkken open gl ile gıremıyorumm Amaa SXE kapatınca open gl ile girebiliyorum hatta SXE siz serverlarda oyun oynuyabılyıorum

NOT: Hata falan vermiyor sxe acıkken sadece kapanıyor hiçbir hata vermıyor

NVIDIA fx5500 ekran kartım var yüklü ve güncel durumda işletim sıstemımde windows 7 yardım lutfen

Tesekkurler
  • bende bilmiyordum öğrenmiş oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfn.53

Arkadaslar cs 1.6'ya SXE açıkken open gl ile gıremıyorumm Amaa SXE kapatınca open gl ile girebiliyorum hatta SXE siz serverlarda oyun oynuyabılyıorum

NVIDIA fx5500 ekran kartım var yüklü ve güncel durumda işletim sıstemımde windows 7 yardım lutfen

Tesekkurler

Dostum Sxe ye "Yönetici Olarak" çalıştırmayı denemelisin. Sağ tıkla>Yönetici olarak çalıştıra bak dene bakalım.
  • Yıl olmuş 2011 hâlâ cfg ile hs atılır, adam vurulur sana çocuklar var. sırf bunlar yüzünden uzun zamandır non-steam oynamıyorum. ping olsada yabancı serverlarda paşalar gibi oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfn.53

Arkadaslar cs 1.6'ya SXE açıkken open gl ile gıremıyorumm Amaa SXE kapatınca open gl ile girebiliyorum hatta SXE siz serverlarda oyun oynuyabılyıorum

Tesekkurler

Sxe nin sitesini girin, download linklerinin yanında "Nvidia users please read" tarzında bir yazı olması lazım.
    Ona tıklayıp oradaki ayarları yapın.
    Ayarları buradan söylerdim ama şu anda sxe-injected' a giremiyorum.
  • bnmde bi sorum olcak cfg kullanıyom oyuda iken consola exec...cfg yazıoyrum couldn't not cfg gibisinden şeyler yazıyor ama ne dir bu acıklarmısınız açıklarsanız çok sevinirim
  • Cfg dosyasının içinde oyunun ayarları vardır, hile ile alakası yoktur. Config'in içinde bulunan ayarları kendi elinizle konsolada girebilirsiniz. Tabi bunu yapmak için epey uğraşmak gerekiyor. Oyun ile iç içe olan insanlar bunu başarıyor. Cfg oyunun içinde olan birşey, göz korkutacak bişey değil. Oyundaki küçük adminler tarafından bu ayarları hile sanıp ban atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekeboy

bnmde bi sorum olcak cfg kullanıyom oyuda iken consola exec...cfg yazıoyrum couldn't not cfg gibisinden şeyler yazıyor ama ne dir bu acıklarmısınız açıklarsanız çok sevinirim

CFG bulunamadı diyor hatada.CFG yi program files valve csstrike içine at.Öyle yapmazsan olmaz.
  • beyler sağlam cfgsi olan varmı?varsa pm atabilirmi?biliyorum kişiden kişiye değişir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.