Bu konu hakkında çok topic açılıyordu.Gereksiz Topiclerin önüne geçilmesinde bir nebze olsun fayda sağlayacaktır.Yorumlar için teşekkürler
cfh hilemi diye sordum ayrı ayrı yorumlar gelmiş
ya biri kodu versin
her cfg hile diildir.içinde aim vsvs.gibi komutlar oluyo.ama genelde fpsyi yükseltmek için kullanırım.ztn işi bilmiyosan cfg ile de oynayamazsın.
cfg benim bildigim kadarıyla senin kaydettigin komuları(cl_rate , cl_lw vs. vs.) kaydeder ve oyunda şifreleri yazıp zaman harcamaktansa sadece exec .... .cfg yazıp 1 saniye içinde yazar ve kaydettigin silahları tek bir tuşa basarak alımını sağlar
Arkadaşlar Bn oyuna giriorum bazı map lerde processing looser cfg. weriyor bunu nası önleye bilirm bana yarım edin lütfen top15 de 1.yim bu yüzden 1.liği kaptır bilirm lütfen yardım edin
quote:
Orjinalden alıntı: intueylxxx
xxx CooL Rap 1. cok iyi bir sekilde yalan soyledigin her halınden acıq.... 2. si cfg ne işe yarar dıe sormus adma sen sadece cok hızlı silah alıor demişsin Tamam kabul ediorum cok hızlı bir sekilde silah alıor; ama bunu unutma cfg de zoom asla sekmiyor ve H.s alma olasılıgın yukselıor.....
++++++++++++++++++++++ Su ana kadar kim 40 dk. da bir serverda 2000 frag yapmıs bunu bana acıqlarmısın yalan soyledıgın her haınden bellı dunyanın en iyi oyuncusu bile 40 dk. içerisinde 2000 frag YAPAMAZ...........
:::Cok ozur diliorum bu konu eskidiyse bilmiorum ama cvb veremeden gecemıceqtim.::::::
lamer sen okuma yazma öğren ilk önce ilk okula git
quote:
Orjinalden alıntı: Galathil
quote:
Orjinalden alıntı: [-XxX-]-_CooLrap!_-
CFG sadece hızlı silah almaya yarar...Tecrübe oLmadan CFG biR işe Yaramaz...ben de cfg kullanıyorum. Ama Bazı Serverlarda Cok ii oynuyorum Diye AdminLer Bunu Wall Ve Aim oLarak DeğerLendirerek BanlıyoRlar...Bugun Bı Servera gırdım 40 dk ıcınde top15 de 1cı oldum 1cı adam 2000 adam vurmustu..Top15 e bakan wall dıyor banlıyor...Bu Kadar...CFG hile Değildir...Tecrübe Olmadan İşe Yaramaz..
bilmiosun bari milleti yanıltma 40dkda 2000 den fazla adam vurmuşmuş ulan nası sıkıosun ya. bi ara namesssar vardı o 100 olmadı 150 vururdu. piyasa dümencilerle dolmuş
cfg sadece silah almaya yaramaz çok tabanlı bi otomatik kod sistemidir. cfgle aktif olan hilelerde vardır slotlarda vardır makrolarda vardır.
sende okuma yazma öğren hepsi ilk okul çocuğu ya
quote:
CFG sadece hızlı silah almaya yarar...Tecrübe oLmadan CFG biR işe Yaramaz...ben de cfg kullanıyorum. Ama Bazı Serverlarda Cok ii oynuyorum Diye AdminLer Bunu Wall Ve Aim oLarak DeğerLendirerek BanlıyoRlar...Bugun Bı Servera gırdım 40 dk ıcınde top15 de 1cı oldum 1cı adam 2000 adam vurmustu..Top15 e bakan wall dıyor banlıyor...Bu Kadar...CFG hile Değildir...Tecrübe Olmadan İşe Yaramaz..
bişey bilmediğin çok açık.CFG sadece hızlı silah almaya yaramaz.FPS,lag,görüntü ve ses ayarları gibi şeyleri düzelterek performansı arttırmaya yarar.ayrıca 40 dk.da 2000+ frag yapıyosan ben bu oyunu bırakıcam.
quote:
Orjinalden alıntı: Magina
quote:
bişey bilmediğin çok açık.CFG sadece hızlı silah almaya yaramaz.FPS,lag,görüntü ve ses ayarları gibi şeyleri düzelterek performansı arttırmaya yarar.ayrıca 40 dk.da 2000+ frag yapıyosan ben bu oyunu bırakıcam.
ya magina sende yanlış anlamışsın adam diyorki server in birincisinin frag ı 2000 ve ben onu 200 frag yaparak geçtim o kadar iyi oynuyorum demiş siz yanlış anlıyonuz
quote:
40 dakka içinde top15 e girmiş alla alla bak sen şu işe..! :D hiç güleceğim yoktu..! :D
quote:
Orjinalden alıntı: discuss
quote:
40 dakka içinde top15 e girmiş alla alla bak sen şu işe..! :D hiç güleceğim yoktu..! :D
Harbidende yalanın kemiği yok boğazda kalsın.
lamer sen dıosun kı bende cfg yoq ve 2000 frag yaptım bebe senın elıne wall wersem 40 dk da 50 frag zor yapar sın odun
Bide hızlı sılah almaya yaramas lamer ler cs 1.6 da saten F1 tusu ıle paran ne kdar yetıorsa ona gıre bır sılah alıor odunluk yapmaın he bıde orda bırısı wardı 30 serverde ban yedım ii oynuorm dıe olm sı€ gıt kafamı bosma daha cs nın c sını bılmıorsun lamer
quote:
Orjinalden alıntı: Hover_Craft
quote:
Orjinalden alıntı: discuss
quote:
Laf güzel Ayrıca
Harbidende yalanın kemiği yok boğazda kalsın.
hile değildir.
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
Arkadaşim CFG nedir biliyormusun config kısaltılmışıdır config nedir diyorsan senin oyunun içinde yaptıgın tüm ayarlardır bu ayarlarda walve/cstrike klasorunda config adında bir dosyadadır
Herkesin bir configi vardır yani yani senin bile configin var senin oyunda yaptıgın sadece hud_fast 1 yaptın diyelim bu bile senin konfigindir bu ayarlar için sensivity filanda girer yani en kucuk ayrıntı olsun herkes kendi alistigi config de oynar yani config senin düşündügün gibi adam ciktimmi kafalicam ascam kescem birşeye yaramaz ve sen başkasının ayarlarıyla oynuyamazsın nasıl kendi ayarlarınla başkası oynayamıcagı gibi
(AİM configleri vardır ama sadece kendini kandrırsın bunlarla)
Kısacası config senin sandigin gibi birşey degil ayarlardır
Aynen başkasının ekipmanlarında oynuyamadigin gibi configiylede oynuyamazsin
Senin alisitigin config yani ayarların sana gore en iyi configdir...
Örnegin fnatic.f0rest config indirdin sen ona alısman imkansız gibi birşey cunku en kolay düşünelim sens farklıdır
Yani gidip iyi bir oyuncunun configini almakla iyi oynanmaz
O kadar yazdim inşallah anlamışındır ve anlatabilmiişimdir...
doğru demişsin. sxe li serverlarda bile iyi oynayınca hemen bazı mahluklar cfg ni yollasana falan abuk sabuk konusuyor. be adam madem bilmiosun yorum yapma. sxe li serverda aim cfg calısırmı
baqın sımdı cocugun gunahını almayalım demı yane 0-6 yas arası bebe lerle oynuodur yane yapabılır ama ben bu bebelerın o adamı wall dıe banlıyacagını sanmıorm cunku cakmaslar he bide sen :D
arkadaslarrrrrrrrrr yardım edinn yaa bnm pc m süpr yni aldım cs içn de diyebilirm ama nettn kastıgım zmn ping de yok ama tuhaf bi kasma varr tutmuyo yaniii iyide oynuyorum denemk içn bot actm expertlrlr kastm ascık orda iyi tuttugumu vuruyorm ama landa nie böle oluyoo bilen varmıı serverda arkdslara sordum cfg dendir dedilr nasıl düzeltirm bu durumuu yardımm plsss