Şimdi Ara

GTA V şaşırtmaya devam ediyor: GTA V 2021'de Twitch'te en çok izlenen oyun oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA V şaşırtmaya devam ediyor: GTA V 2021'de Twitch'te en çok izlenen oyun oldu

Rockstar Games'in yayıncılığını ve geliştiriciliğini yaptığı Grand Theft Auto serisinin son oyunu Grand Theft Auto 5 çıkalı 8 yıl oluyor. Ancak oyun başarılara bir türlü doyamadı.

GTA V 2021'de En Çok İzlenen Oyun Oldu

Twitch'in geçtiğimiz saatlerde açıkladığı bilgilere göre 2021 yılında Twitch'te en çok izlenen oyun GTA 5. İnsanların GTA 5'i satın almaya ve oynamaya doyamaması gibi izlemeye de doyamadığını görebiliyoruz. GTA V'in toplam izlenme süresi ise 2.1 milyar saat. 

Ayrıca Bkz.Xbox Live Gold üyelerine Ocak 2022'de verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu

Platformda GTA V'i geçen tek kategori ise "Just Chatting". Oyun kısmında ise GTA V'in ardından 1.8 milyar ile League of Legends ve 1 milyar saat ile Fortnite geliyor. 8 yılın ardından GTA V'in hala bu kadar izlenmesi de gerçekten enteresan.

Kaynak:https://kotaku.com/eight-years-later-gta-v-is-the-most-watched-game-on-tw-1848266974

• defalarca beleş verilmesine rağmen insanlar oynamak yerine izlemeyi tercih ediyor. rp olayı patladı gitti. e benzer başka oyun olmadığı içinde gayet normal.

• Gta6 nerde diyenlerin %90 yukarda bahsedilen insanlar :) neden çıkartsınlar ki.

• Niye şaşırtıyor sizi hala anlamıyorum. Çok fazla oyun gördüm hayatım boyunca, 2013 ten bu yana bir sürü yeni oyun deneyimi yaşadım.
    Playstation 4 ü yeğenime hediye etmiştim. Geçen onlara gittim ve Gta V oynayalım dedi.
    Yani bir oyun hiç mi eskimez arkadaş? Oynarken hiç 9 sene geçmiş demiyorsun. 2013 ten beri kalite anlamında sadece Red Dead Redemption 2 geçmiş durumda bu oyunu. Gta Online zaten başlı başına bir eğlence serüveni.
    The Last of Us, God Of War gibi oyunların zaten ya online modu yok ya da online modları çok kötü. Zevksiz.
    Türkiye sunucuları çok kötü olduğundan ve Türkçe bir içerik desteklenmediğinden, buradaki insanlar Gta nın online dan uzak duruyor.
    Onlardan biri de benim. Rockstar hala daha neden Türk oyuncuları görmezden geliyor anlamıyorum?

• oyuncu topluluğunun zeka seviyesi de düşüyor bence doğru korelasyon var aralarında.

• Umit_22 kullanıcısına yanıt
    Vallahide 9 senedir hiç kaybolmayan bir büyüsü var oyunun. Ama evet şu oyuna bi yerelleştirme gelse ne güzel olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gta'nın izlenme sebebi çok eğlenceli olması değil bunun zeka seviyesi ile alakası yok. ROLEPLAY muhabbetinden dolayı patladı oyun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oğlum dokuz sene olmuş mal mısınız hala bu oyunu oynuyorsunuz? Gerçekten salak insanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

o zaman cs, dota, lol oynayanlar da dediğin gibi. gta v evet artık baydı ama online'ı sürekli sürekli güncelleniyor bu yüzden hala oynanılıyor.

• Oyunu oynamaya doyamayanları anlayabilirim, online kısmı eğlenceli olabilir. Ama 8 yıllık bir oyunun nesini bu kadar çok izliyorsunuz gerçekten enteresan bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Bu kadar izlenmesinin sebebi RP sunucuları.

• Kalabalık gruplarla role play yapıyorlar deli izleniyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.