|
DLSS 2 ve 3.0 desteği kazanan yeni oyunlar belli oldu! Forza Horizon 5 ve daha fazlası
-
-
Harika bir teknoloji
-
Forza Horizon 5 diyor da daha 4'ü bozmuşlardı son bilmem kaç driver'dır. Onu düzelttiler mi ki?
Tıkır tıkır çalışan oyun neredeyse son 5 aydır, 1 saati bulmadan oyundan atar oldu. Ki sırf bende değil, Nvidia kullanan herkeste. Tabi çoğunluk bunun Nvidia'nın driver'ından kaynaklandığını bilmediği için Steam'de oyuna eksi yorum atmaya başlamıştı. Halbuki 5 aydan önceki Nvidia driver'ına dönersen yine sorunsuz çalışıyordu.
-
FH4 çözülmedi, oyun hala çöküyor.
-
Konu hakkında net bir bilgim yok ancak oyunu oynayabildiğiniz Steam ve Xbox platformları arasında da performans farkı olduğu söyleniyordu. Steam'de problemli çalıştığına yönelik yorumlar okuduğumu hatırlıyorum. Alakalı olabilir diye diyorum.
-
Yazık valla, sözde lider firma. Bir de nedense nvidia'nın driverları çok iyidir, amd'nin kötüdür algısı var. Senelerce ati/amd kullandım ve etrafıma da aldım. Tek driver sıkıntısı yaşamazken. Ne zaman Nvidia'ya geçtim bir sürü driver sıkıntısı başladı. Ve adamların da haberi var, ama aylarca çözemiyorlar.
Sırf FH4 değil, Raft'ta da aynı şey. 5 ay önceki nvidia driver'ına dönersen 20fps veriyor, ama ondan sonrakilerde 100 fps ye çıkıyor. Ama bu sefer FH4 oyundan atıyor. Ama 1 ay önceki driver'lara kadar da After Effects yeşil ekran hatası veriyordu. 4 AY boyunca da onu çözemediler ki bu süreçte 4-5 driver çıkartmışlardı.
Ama insanların bilinçsizliği sayesinde, Nvidia yüzünden nice oyunlar Steam'de eksi yağmuruna tutuluyor. Diğer adamın monitörü bozulsa, Amd ekran kartına bağlıyor, İşlemcisi bozulsa Amd ekran kartına bağlıyor :D Amd driver'lar ile Nvidia'nın 1060'ının bile altında kıyaslanan Rx 580'i 2 senede 1070 ile kıyaslanır hale getirip güçlendirdi. Bayağı Steam'de ya Nvidia 1070 ya da Rx 580 recommended yazmaya başlamıştı.
Ama Nvidia'nın driver'ları bozuk çıkınca, oyuna suç atılıyor, windowsa suç atılıyor, işlemciye falan da suç atılabilir. Ama nedense Nvidia'nın kendisinin bile forumunda kabul ettiği problemleri Nvidia kullanıcısı kabul etmiyor :D Çok şanslı bir firma Nvidia. Apple gibi. Çöp sat, yine de senden kralı olmaz.
-
Bende yoğun Forza Horizon 4 oynuyorum. Eski~yeni nvidia sürücüleri arasında bariz fps performans farkı şimdiye kadar görmedim. Eskiden, bu sıkıntılı durumu AC:Origins oynarkende yaşamıştım. Sonrasında sürücü güncellemesiyle düzeltmişlerdi. Şimdi ne oldu da düzeltmediler anlamadım. 522.25 sürümünde kaldık.
-
Yani evet bayağı şaşırtıcı. Sonuçta bayağı popüler de bir oyun. Aylardır şikayet de yazılıyor. E düzgün çalışan driver'ları da vardı sonuçta. Kıyaslama yapıp sorunu çözmemeleri enteresan.
Ben de de tüm ek paketleri falan var. :) Oğlum'dan pek sıra gelmediği için ben oynayamıyorum ama 5. sini almak için sabırsızlanıyorum. Da maşallah indirim de bile 300 küsür lira falan veremeyeceğim. 6 yı bekliyorum 5 i almak için :D
Gerçi oyundan atmalar başladığından beri artık FH4 ü açtırtmıyor. Onun yerine nfs payback, crew 2, trailmakers derken. Son 3 haftadır aralıksız oynadığı da Beam NG. Rüyama bile giriyor diyor. :D Daha 5 yaşında bu arada.
-
Ustam haddime değildir biliyorum ama çok erken yaşta pc başına geçmemiş mi 😞 gözleri için söylüyorum bunu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Forza Horizon 5 diyor da daha 4'ü bozmuşlardı son bilmem kaç driver'dır. Onu düzelttiler mi ki?
Tıkır tıkır çalışan oyun neredeyse son 5 aydır, 1 saati bulmadan oyundan atar oldu. Ki sırf bende değil, Nvidia kullanan herkeste. Tabi çoğunluk bunun Nvidia'nın driver'ından kaynaklandığını bilmediği için Steam'de oyuna eksi yorum atmaya başlamıştı. Halbuki 5 aydan önceki Nvidia driver'ına dönersen yine sorunsuz çalışıyordu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X