Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

%90 LIK SÜRÜM SİZLERLE

TurKisH TranslatioNiko V1.0 %90 TÜRKÇE İNDİRRR
    http://rapidshare.com/files/409602017/Turkish_TranslatioNiko.rar.html

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK

OYUNUN BİTMESİNE KALAN GÖREV SAYISI: 4

NOT: OYUNUN SONUNDA DİMİTRİYLE ANLAŞMA YADA ÖLDÜRME VAR BU YAMADA ÖLDÜRMEYİ SEÇİN ONA GÖRE TÜRKÇELEŞTİRDİM YOKSA ANLAŞIRSANIZ SON 4 BÖLÜM İNGİLİZCE OLACAKTIR VE GÖREV ESNASINDA ÖLÜRSENİZ OYUNU KAPATIP TEKRAR AÇIN ÇÜNKÜ BAZI BÖLÜMLERLE GÖREV TEKRARI YAPINCA SENARYO DİLİ DEĞİŞİYOR VE İNGİLİZCE OLUYOR ORALARI DAHA ÇEVİRMEDİĞİM İÇİN ÖLDÜKTEN SONRA OYUNU RESTART EDİNİZ...
    HATALI OLAN YERLERİ LÜTFEN BANA BİLDİRİNİZ ÇÜNKÜ SİZLERİ FAZLA BEKLETMEYEYİM DİYE KONTROL ETMEDEN KOYUYORUM BİR SONRAKİ SÜRÜMDE HATALARIMI DÜZELTECEĞİM HATALARIM İÇİN ŞİMDİDEN KUSURA BAKMAYIN HIZLI GİTTİĞİM İÇİN HATALARIM MUTLAKA VARDIR BENİ MAZUR GÖRÜN:

ÇEVİRİ

*Ensar Başlantı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar0606 -- 28 Temmuz 2010; 17:44:22 >

• tesekkur ederız kardeslerım basarılar sıze emek verıyorsunuz çok tesekkurler bu turkçe yama acaba kaç mb bılıyormusunuz merak ettım ?
  • yamanızı farklı forum sitelerinden de takip ediyorum bu işi eksiksiz yapacağınıza inanıyorum.emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle kolay gelsin.
  • eğer bu işte ciddiyseniz text dosyalarını yollayın bana yardımım dokunur.

ama tekrar belirteyim : CİDDİYSENİZ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_reis -- 8 Haziran 2010; 20:13:12 >
  • arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim inanın bana kaç gündür gece gündüz elimden geleni yapıyorum benm istegim sizlerinde yardımlarının dokunması. bunun ben yaptım bencilliği asla bende yoktur yeterki insanlara faydalı bişeyler yapalım. öncelikle şunu belirteyim ki oğuz abimiz zaten belirli bir seviyeye kadar bu çeviriyi yapmış önemli olan bundan sonrasının yapılmasıdır. Oguz abiye emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Benm amacım onun çeviri yapmadıgı yerleri çeviri yapmak ve bismillah deyip bu işe başladım ve biraz çeviri yaptıktan sonra bunu yayınladım ki bana inanasınız diye şimdi bana gerçekten yardım edecek arkadaşlarada text dosyası olarak yazıları gönderirim

Oktay kardeşim sen bana msn adresini gönderebilirmisin sana bir iki dosya atayım çeviri için
  • quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu

tesekkur ederız kardeslerım basarılar sıze emek verıyorsunuz çok tesekkurler bu turkçe yama acaba kaç mb bılıyormusunuz merak ettım ?

bitmediği için bişey diyemem ama tahminen 5 mb gibi bişey olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buradaki amaç nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorhug

Buradaki amaç nedir ?

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİSİ KALDIGI YERDEN DEVAM EDİYOR.
  • Kardeş Allah yardımcınız Olsun İnşallah bu zor işi siz başarıcaksınız.
    Senden tek istediğim kardesım şu açtıgın konunun takipçisi olman 2-3 günde 1bize burada duyuru yapman yamanın devam ettıgını duyalım içimiz rahat olsun. Allah Kolaylık Versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dewilmacry.

Kardeş Allah yardımcınız Olsun İnşallah bu zor işi siz başarıcaksınız.
    Senden tek istediğim kardesım şu açtıgın konunun takipçisi olman 2-3 günde 1bize burada duyuru yapman yamanın devam ettıgını duyalım içimiz rahat olsun. Allah Kolaylık Versin.

O KONUDA SIKINTINIZ OLMASIN HİÇ BENMDE SİZDEN İSTEDİKLERİM GÖRDÜNÜZ HATALARI BANA İLETMENİZ SONUÇTA PROFESYONEL İNGİLİZCE BİLEN KİŞİLER DEĞİLİZ BAZI YERLERDE MUTLAKA HATALARIMIZ OLACAKTIR ORALARIDA SİZLERİN YARDIMIYLA DÜZELTECEĞİZ İNŞ.
  • bu sefer sanki bitecek gibi
  • kolay gelsin
  • bu sefer sanki bende oyunu bitircem :D
    inanırmısınız hikayeyi anlamadan oyunu bitirmek hiç içime sinmedi ve yama % 100 olmadığı için daha bu oyunu oynamadım
    eğer sayenizde biterse bende oyunu bitiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar0606

quote:

Buradaki amaç nedir ?

Demek istediğim bu saatten sonra çevirseniz ne olur çevirmeseniz ne olur ? GTA 5 e hazırlık yapın bence
  • Allahım nolursun bu sefer olsun. Olsun artık şu GTA 4'e Türkçe Yama yaaa...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ensar0606

quote:

Buradaki amaç nedir ?

Demek istediğim bu saatten sonra çevirseniz ne olur çevirmeseniz ne olur ? GTA 5 e hazırlık yapın bence

Öyle söyleme.Oyunu anlamadan oynayan birçok insan var hala.Ben de henüz gta 4' e başlamamıştım.Yama bitince başlarım artık.

• bu saatten sonra Türkçe çıksa ne olur çıkmasa ne olur boşa uğraşmayın bence.
  • Ben oyunu 2 kere bitirdim. Türkçe yama çıkarsa 2 kere daha bitiririm. İnş. bu sefer biter bu yama kolay gelsin arkadaşlar.
  • İlk oyunun ingilizcesi gayet anlaşılır da DLC'lerin ki biraz gıcıktı.Aslında biri bi ara DLC'lere de el atsa iyi olur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.