Şimdi Ara

GTA 5 OFFLİNE MOD ARABA HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gta V i severek playstation da oynuyordum. Taaaaaa ki, internet sitesinden aldığım pahalı lüks arabalarımı bulamayana kadar.. Arabalarım geri gelmiyor. Önceden ne zaman kaybetsem direk polis karakolunun orada 250$ karşılığında geri alır sokakların tozunu attırırdım. Benim derdim bu arkadaşlar. 2 milyon $ civarında aldığım lüks araçlarımı bulamıyorum. 1 tanesini kaybettim hadi oyun hatası dedim yenisini aldım. Diğerinede aynısı olunca , hadi buyrun dedim.

Yardımlarınızı rica ederim sevgili forum üyeleri.
    Offline modda giden aracımı nasıl geri getirebilirim.

Cevap veren herkese teşekkürler.
    Sağlıcakla kalın..

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5'te Arabalar Hakkında Kapsamlı Bir Kılavuz

GTA 5'te araçlar oyunun önemli bir parçasıdır ve onları etkin bir şekilde kullanmak, oyun deneyimini geliştirmenize yardımcı olabilir. İster çevrimiçi ister çevrimdışı oynayın, arabalarınıza erişmek ve yönetmek için kullanabileceğiniz çeşitli seçenekler mevcuttur.

Araba Çağırma

• GTA 5 Online Araba Çağırma: Çevrimiçi modda, cep telefonunuzu kullanarak satın aldığınız veya çaldığınız arabaları çağırabilirsiniz.
    • GTA 5 Offline Araba Çağırma: Çevrimdışı modda, garajınıza giderek veya "Araba Çağır" uygulamasını kullanarak arabalarınızı çağırabilirsiniz.

Satın Alınan Arabaları Çağırma

Satın aldığınız arabaları çağırmak için şu adımları izleyin:

• Garajınıza gidin ve istediğiniz arabaya yaklaşın.
    • Eylem düğmesine basın (örneğin, PlayStation'da Kare, Xbox'ta X).
    • "Araca Bin" seçeneğini seçin.

Araba Satma

Artık ihtiyacınız olmayan arabaları satabilirsiniz. Bunu yapmak için:

• Los Santos Gümrüklerine gidin.
    • "Araba Sat" seçeneğini seçin.
    • Satmak istediğiniz arabayı listeden seçin.
    • Ödemeyi alın.

Kaybolan Arabalar

Çaldığınız arabalar genellikle park ederseniz veya çok uzaklaşırsanız kaybolur. Kaybolan arabalarınızı bulmak için şu adımları deneyebilirsiniz:

• Garajınıza geri gidin, araba orada olabilir.
    • Simeona Yetaryan'ı arayın ve arabanızı geri çekip çekmediğini kontrol edin.
    • Haritada araba simgelerini arayın.

Garajdan Araba Çağırma

Arabalarınızı garajdan da çağırabilirsiniz:

• Garaja girin.
    • İstediğiniz arabanın önüne gidin.
    • "Araba Çağır" seçeneğini seçin.

Sonuç

GTA 5'te araba yönetimi, oyunun tadını çıkarmanız için çok önemlidir. Araba çağırma, satın alınan arabalara erişme, arabaları satma, kaybolan arabaları bulma ve garajdan arabaları çağırma hakkında verdiğimiz bilgiler, arabalarınızı etkin bir şekilde kullanmanıza ve oyun deneyiminizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • story modda satın aldığın aracı garajına koymazsan araç gider. garaja koyman gerek.
  • Fakat ben sağda solda bıraktığım zaman polis merkezi kısmından alabiliyordum. Şimdi hiç gelmiyor. Online modda bir yerleri arayıp geri getirebiliyormuşsun. Bunda yok sanırım öyle birşey
  • Telefonla tamircini ara ya da sigorta şirketini geri gelmesi lazım. Story de de aynıdır. Satın aldıktan sonra ilk garaja koy arabanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 MOD
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.