Şimdi Ara

hushmush.com hatun ayarlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb. hushsmush.comdakı hatunları nasıl ayarlıyoruz? bilgisi olan varsa yeşillendirsin lütfen. trevor veya franklinle deniyorum email filan gelmiyor

2.sorumda striptiz kulubündeki bütün kızların like seviyeleri full ama flirt tusuna basınca 3 karakterde uzgunum başka zaman diyor. pavyondan karı cıkartan var mı? yoksa gorev olmadıgı zaman mı oluyor?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hushmush ile GTA 5'te Eğlenceyi Bir Üst Seviyeye Taşı

Grand Theft Auto 5'te (GTA 5) farklı ve heyecan verici bir deneyim mi arıyorsunuz? Hushmush modu tam size göre. Bu mod, oyuna birçok heyecan verici özellik ekleyerek eğlenceyi bir üst seviyeye taşıyor.

Hushmush Modu Nedir?

Hushmush, GTA 5 için üçüncü taraf bir moddur. Bu mod, oyuna aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli özellikler ekler:

• Husmush oyuncuları
    • Husmush araçları
    • Yeni silahlar
    • Özel görevler

Hushmush Modu Nasıl Kullanılır?

Hushmush modunu kullanmak için aşağıdaki adımları izlemelisin:

1. Mod dosyalarını indir.
    2. Dosyaları GTA 5 oyun klasörüne çıkar.
    3. Oyunu başlat ve modun özelliklerinin tadını çıkar.

Hushmush ile Neler Yapabilirsin?

Hushmush modu, GTA 5 oyununa birçok yeni olanak sunar:

• Husmush karakterleri ile etkileşime girebilir, onlarla görevleri tamamlayabilirsin.
    • Husmush araçlarını kullanabilir, oyundaki standart araçlardan daha hızlı ve daha güçlü araçlarla Los Santos sokaklarında yarışabilirsin.
    • Yeni silahları deneyebilir, oyuna daha fazla heyecan katabilirsin.
    • Özel görevleri tamamlayabilir, oyunun ana hikayesine ek olarak daha fazla zorluk yaşayabilirsin.

Hushmush Modunun Avantajları

Hushmush modunun GTA 5 deneyimine birçok avantajı vardır:

• Oynanışı çeşitlendirir ve daha heyecanlı hale getirir.
    • Oyuna yeni içerik ekler ve tazelik katar.
    • Kişiselleştirmeye olanak tanır ve oyun tarzına göre modu özelleştirebilirsin.

Hushmush modu ile GTA 5'te yeni ve unutulmaz bir oyun deneyimine hazır ol. Modu bugün indir ve Los Santos'un sokaklarında heyecan verici maceralara atıl.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hushmush sitesinden ayarlanmıyor diye biliyorum ama striptiz kulubunden hatun ayarlanabiliyor
  • Hushmush in espirisi Michael in karisi Amanda da o sitede "kocam hergun iciyor ve iki cocuk sahibiyim" yaziyor profilinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stripriz klubünde her kız ayarlanmıyor, Sapphire , Juliet , Nikki , İnfernus , Ursula , Liz Macallen isimli kızları çıkartabilirsin.
  • trevor ile yolda kalan bir hatunu eve getırdım. dağın başında bir malikane. ursulaydı galiba adı hatunun. bir kaç kere telefona açık fotolarını gondermıstı ama aradıgımda hep mesgulum baska zaman ayakları çekiyor. 2 kez buluştum sonrası yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.