Hocam Merhabalar Bilgisayarıma Format Sonrası Epic Gamesten GTA 5 Yükledim Ancak "This Epic Games account is already linked to a different social club account" Hatası Alıyorum Kullandığım Rockstar Hesabınıda Formattan Önce Kullanıyordum Herhangi Bir Sorunla Karşılaşmamıştım |
"This Epic Games Account Is Already Linked to a Different Social Club Account" Hatası ve Çözümü
Bu Epic Games hesabı zaten farklı bir Social Club hesabına bağlı hatası, Epic Games hesabını Rockstar Social Club hesabına bağlamaya çalıştığında karşılaşabileceğin bir sorundur. Bu, iki hesap daha önce farklı Social Club hesapları aracılığıyla birbirine bağlanmışsa meydana gelir.
Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları uygulaman gerekir:
- İlişkili Hesabını Bul: Hangi Social Club hesabının Epic Games hesabına bağlı olduğunu bulmak için Epic Games hesabında oturum aç.
- İlişkili Hesabı Kaldır: Bulduğun Social Club hesabını Epic Games hesabından kaldır. Bunu, Epic Games hesabındaki "Hesap Bağlantıları" sekmesinden yapabilirsin.
- Epic Games Hesabını Bağla: Epic Games hesabını farklı bir Social Club hesabına bağla. Bunu, Social Club web sitesinde oturum açarak ve Epic Games hesabını bağlama talimatlarını izleyerek yapabilirsin.
Bu adımları izledikten sonra, Epic Games hesabını yeni Social Club hesabına başarıyla bağlayabilmelisin.
İpuçları:
- Epic Games hesabını Steam hesabına bağlamak istiyorsan, önce Steam hesabını Rockstar Social Club hesabına bağlaman gerektiğini unutma.
- Birden fazla Social Club hesabın varsa, Epic Games hesabını hangi hesaba bağlamak istediğinden emin ol.
- Hatayı çözemezsen müşteri destek ekibiyle iletişime geçmeyi dene.