Futbol Haberleri Yapan Bir Sayfam Var Ve Bu Sayfaya Reklam Koymak İstiyorum Adsense Onayı Gönderdim Ama Müdahale Gerekiyor Dedi
Site Adı: www.footbolca.com
Hocam Merhabalar Bilgisayarıma Format Sonrası Epic Gamesten GTA 5 Yükledim Ancak "This Epic Games account is already linked to a different social club account" Hatası Alıyorum Kullandığım Rockstar Hesabınıda Formattan Önce Kullanıyordum Herhangi Bir Sorunla Karşılaşmamıştım
İnstagram YouTube Gibi Yerlerde Fifa İçeriği
Merhaba benim sormak istediğim fifa da kendim bir takım oluşturup ordanda instagramda sanki öyle takım varmış gibi paylaşım yapıyorum ama gerçek olmadığını eğlence amaçlı olduğunu belirtiyorum tek amacım boş zamanlarımda o tarz içerik üretmek yani kısaca yaptığımı özetlersem oyunda süper lig içinde bir klüp oluşturdum ve instagramda o klup adına hayal ürünü olsuğunu ve fifa da olduğunu belirterek paylaşım yapıyorum youtubede içinde maç özetlerini tekrarlarını paylaşmayı düşünüyorum bu dediklerimi yapsam telif yermiyim ?
Nvida GeForce Experience Masaüstü Kayıt
Merhaba Twitch Yayınlarımda GeForce Experince Kulllanıyorum Ama Oyun Değiştirirken Yayın Kapanıyor Masaüstünde Yayın Yapmama İzin Vermediği İçin Acaba Bunu Bi Şekilde Masüstünd Kayıt Yaptırabilir Veya Oyun Geçişlerinde Yayını Bitirmiycek Şekilde Geçiş Yapabilirmiyim BIOS Ayarları Önerildi Ama O Seçenek Bende Çıkmadı Cihazım Monster Notebook Abra A5
Haber Yapmak
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.641 (Bu ay: 218)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun