Şimdi Ara

Battlefield 3'te Multiplayer Modu Botlarla Oynama Var Mı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Battlefield 3'ü orjinal almayı düşünüyorum, ancak bir sorum var, acaba oyunda Battlefield 2 ve Battlefield 1942'deki gibi multiplayer mod ve haritalarını botlarla oynama var mı ?? Çünkü ben internete babamın işyerinden giriyorum ve evimde internet yok, dolayısı ile oyun bilgisayarım nete bağlanamadığı için oyunları online oynayamıyorum.Eve interneti daha sonra bağlatacağım ve neti bağlatana kadar botlarla antreman yapsam süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlik48 -- 26 Ekim 2011; 16:56:33 >

• battlefield 2 desert combat mod yükle buna yakındır
    onda bot sorunu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

battlefield 2 desert combat mod yükle buna yakındır
    onda bot sorunu yok

bot sorunu yok derken bot yokmu yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün yükledim oyunu, sorunsuz oynuyorum ama ana menüde multiplayer ile ilgili hiçbirşey yok... Eski battlefield'larda botlarla nasıl oynanıyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Ben dün yükledim oyunu, sorunsuz oynuyorum ama ana menüde multiplayer ile ilgili hiçbirşey yok... Eski battlefield'larda botlarla nasıl oynanıyordu?

Yukarıdan Campaign diyordun istediğin mapi seçip oynuyordun.
  • Arkadaşlar bende multiplayer a nasıl gireceğimi bulamadım bendede campain options falan yazıyor. ama multiplayer menüsünü göremiyorum. eksik nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbg_ant2

Arkadaşlar bende multiplayer a nasıl gireceğimi bulamadım bendede campain options falan yazıyor. ama multiplayer menüsünü göremiyorum. eksik nedir.

Bu adresten girmeniz gerekir.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/gate/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COD 8 MW3 TR YAMA VAR MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Battlefield 3'de oyunu kurarken 'origin' denilen bir program da kuruluyor.Multiplayer oynamak istediğnde program arkadaşın vermiş oladuğu adrese yönlenidiriyor.Oradan istediğin harita üzerinde server'lardan birini seçip oynayabilirsin diye biliyorum.Aynı multiplayer beta aşamasının aynısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serinyer -- 3 Kasım 2011; 17:09:10 >
  • yani bf3 botlarla oynanmıyor mu ben anlamadım? bu çok kötü olur
  • yanlış olmuş özür dilerim soru işaretini koymamam gerekirdi
  • 1 yillik konuyu hortlatmişin

• Yani oynayabiliyor muyuz botlarla?
  • Yahu ne saçmalıyosunuz Yok botlarla oynama felan botlar sadece Campaign ' de var . Black Ops mı bu kardeşim
  • Konuyu hortlatıyorum ama birkaç sorum var , ben bu bf3 te botlarla , harita seçip savaşabilirmiyim , mesela bf2 deki gibi ?
    Birde Ben bf3 ü indirirken 13.5boyutundaydı , baktım millet 26gblik +dlc diye birşey indirmiş bu ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Konuyu hortlatıyorum ama birkaç sorum var , ben bu bf3 te botlarla , harita seçip savaşabilirmiyim , mesela bf2 deki gibi ?
    Birde Ben bf3 ü indirirken 13.5boyutundaydı , baktım millet 26gblik +dlc diye birşey indirmiş bu ne oluyor?

Yukarıdaki yorumlardan da anlayacağın gibi botlarla oynanma yok, diğer soruna gelirsek ben ps3 sürümü için 16-17 gb indirmişimdir PC'de ne kadar fark eder bilmiyorum ama 20'yi geçmez sanırım. DLC'ler oyuna yeni harita, silah, araç vs. ekler 5-6 tane var ama ekstra ücret gerekir bunlar için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.