Şimdi Ara

Ets 2 multiplayer oynama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
25.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kuzenimle ets 2 multiplayer oynamayı düşünüyoruz. Fakat ikinizde korsan kullanıyoruz. Oynamak için ne yapmamız gerekir. Orjinal almayı düşünüyoruz. Ama en az bütçe ile en iyi şekilde oynamak niyetindeyiz. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ETS 2 Multiplayer Nasıl Oynanır?

Gereklilikler:

• ETS 2 Multiplayer Modu: ETS 2 oyununun resmi web sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsin.
    • TruckersMP Hesabı: Multiplayer moduna erişmek için TruckersMP platformunda bir hesap oluşturman gerekir.

Kurulum:

1. ETS 2 Multiplayer modunu oyununa kur.
    2. Oyunu başlat ve "Mod Yöneticisi" bölümünden Multiplayer modunu etkinleştir.
    3. TruckersMP web sitesinden TruckersMP istemcisini indir ve kur.

Oyun:

1. TruckersMP istemcisini başlat ve hesabınla giriş yap.
    2. Oyunu ETS 2 Multiplayer modu etkinleştirilmiş olarak başlat.
    3. TruckersMP sunucularından birine bağlan.

Diğer Oyuncularla Etkileşim:

• Diğer oyuncularla sohbet ederek etkileşime geçebilirsin.
    • Konvoylara katılabilir ve diğer oyuncularla birlikte sürüş yapabilirsin.
    • Oyun içi etkinliklere ve yarışmalara katılabilirsin.

İpuçları:

• Çok oyunculu modu mümkün olan en düşük gecikmeyle oynamak için iyi bir internet bağlantısına sahip olduğundan emin ol.
    • Başkalarının sürüşüne saygı duy ve gerçekçi bir şekilde sür.
    • ETS2 multiplayer nasıl oynanır hakkında daha fazla bilgi için TruckersMP topluluk forumlarını ziyaret edebilirsin.

Bu kurulum ve oyun talimatlarını takip ederek, arkadaşlarınla veya diğer ETS 2 oyuncularıyla çok oyunculu modda ETS 2 oyununun keyfini çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • humblestorede 7 dolara ets2+going east var şu anda. inanılmaz inmiş fiyatı
  • Tabii ki orijinal oyun tavsiyemizdir. ancak korsan şekilde de oynayabiliyorunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mod gibi.birşey vardı yanlış hatırlamıyorsam.Hatta konusu açılmıştı burda.

• Kavil kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu siteden alışveriş yaptın mı? Satın aldıktan sonra KEY elime nasıl ulaşacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: claretred1967

Kardeşim bu siteden alışveriş yaptın mı? Satın aldıktan sonra KEY elime nasıl ulaşacak?

defalarca alışveriş yaptım. eposta adresini doğru girdikten sonra hiç bi sıkıntı olmaz. satın aldıktan 3-5 dk sonra bi email geliyor. o na tıkladığında seni humblestoredaki kayıtlı sayfaya götürüyor orada aldığın key olur. o keyi copy paste yapıp steam içinde oyun ekle kısmından ekliyorsun.
  • teşekkürler ben oyunu kurdum şuan lisanslı fakat going-east kurulumu emin değilim bunu nasıl anlayacağz. şunu satın aldım : https://www.humblebundle.com/store/p/eurotrucksimulator2_gold_storefront

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claretred1967 -- 19 Mayıs 2014; 17:35:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • claretred1967 C kullanıcısına yanıt
    Steamde oyunun üstüne sağ tıklayıp ordan özelliklere (tam ismini hatırlamıyorum ama en alttakiydi) tıkladığınızda indirilebilir içerikler sekmesi var oraya bastığınızda dlc var mı yok mu görebilirsiniz

• Teşekkürler

• Bir sorum daha olacak. Mp oynarken mod nasıl atılıyor. Hız modu lazım oluyor

• Bende online oynuycam elimde korsan var yok illa orginal olacaksa alayim korsanla nasil yapcam bilmiyorm. Veya orginalini bi magzadan alayim olurmu

• @claretred1967

Multiplayerda mod desteği yok diye biliyorum. Şu 90ı geçememe olayını diyorsanız ayarlardan onu kaldırabiliyorsunuz.

@bekircn

Korsan oyunla multiplayer oynayamazsınız. Bazı yerlerde landan oynamak için programlar var ama orjinal alıp birçok kişiyle braber oynamanızı tavsiye ederim. Bu arada oyunu multiplayer oynamak için oyunum stram sürümüne sahip olmanız gerekiyo kutulu alsanız bilr steamde aktifleştirebiliceğinizden emin olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: claretred1967

Bir sorum daha olacak. Mp oynarken mod nasıl atılıyor. Hız modu lazım oluyor

Hız moduna gerek yok ayarlardan hız sınırını kaldırabiliyorsun

• Tesekkurler tekno sa ve bimekse baktim 2 farklu oyun var biri euro truck 2 dieri euro truck 2 gold farki nedir ve hangisini almam gerekir tesekkurlr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JPK kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler tekno sa ve bimekse baktim 2 farklu oyun var biri euro truck 2 dieri euro truck 2 gold farki nedir ve hangisini almam gerekir tesekkurlr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekircn B kullanıcısına yanıt
    Gold olanda going east dlcsi var şuan multiplayer için gerekli değil ama ilerde gerekirmi bilmiyorum yani ikisini alsanızda olur.. İstiyosanız steamin yaz indirinlerini bekleyin daha uygun fiyata alabilirsiniz geçen sene 5$ a falan düşmüştü yanlış hatırlamıyosam

• Arkadaşım bende ets2 oyununun crak var ben oyunu lan üzerinden yada başka yolla online oynamak istiyorum nasıl yapabilirim bi yardımcı olurmusunz
  • arkadaşlar bende kuzenimle multiplayer oynamak için satın alacağım ama birimiz satın alsa tek lisans yeterli mi ikimiz içinde bi kere satın alıp ikimiz ayrı ayrı bilgisayardan girebilir miyiz acaba ????
  • Enesaksin06 E kullanıcısına yanıt
    Hayır. Iki tane orjinal oyuna ihtiyacınız var. Oyunun fiyatı zaten düşüyor bayağı. Alın steam hesabınıza ekleyin oyunu. Kendinizi bu zevktende mahrum etmeyin.

• kardeşim peki bunu satın alsam bu multiplayer a yeterli mi başka birşey satın almam gerekir mi
     Ets 2 multiplayer oynama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.