Şimdi Ara

counter strike oyununu nasıl 100 fps de sabit oynarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
31.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar dedıgım gıbı sıstemım ımzamdakı gıbı bu ozellıklerden beter pc ler 100 fps de sabıt oynuo benım pc de sureklı deısıo nasıl sabit 100 fps de oynıyabılırım yardımcı olursanız sevınırım sımdıden sevgıler saygılar

• Değişince oynayamıyor musun?
  • 100 hz e çıkabilen monitor + sürücüden vsync ı açmak.

Dxdiag'dan da oyunlar 100 hz e zorlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 30 Kasım 2007; 16:35:38 >
  • 100 hz dıosunda
    normal lcd monıtorlerde asagı yukarı 85 hz bnmkı 75 hz we fps deısınce oynanmıo doru duzgun akıcı bı sekılde deıl benım pc mden kotu pc ler war 100 fps sabıt oynuo nasıl oluo anlıyamadım refresh lock yukledım yaptım ayarları oyuna gırdım bı farkta olmadı
  • cs 1.6 mı source mi hangisi ??
  • fps_max 100 Hem langame hem online için
    rate 25000
    cl_updaterate 101
    cl_cmdrate 101 config dosyasının içine bu komutları yaz.Netten oynuyorsan akıcı bir oynanabilirlik sağlar langame'de zaten PIII işlemci uyduruk bi ekran kartıyla dahi 100 olur fps.
    Bu dediklerim cs 1.5 1.6 versiyonları için geçerlidir, cs source versiyonda fps 100 yapmak çok zor sağlam bir donanıma ihtiyacın var.
    Sabit çakılı bir 100 fps yapıldıgını hiç duymadım cs'de 7 yıldır oynadıgım halde iner çıkar ama genelde 100 gösterir zaten oynanırlıktan anlarsın kasıp kasmadıgını
    CS'de en iyi oynanabilir çözünürlük opengl 800x600 dür.
    En son çare fps yükseltmek için Refreshlock programı var indirirsin pc'ne işini görür .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 30 Kasım 2007; 18:33:17 >
  • ben celeron 2.2 448mb ram 64 mb o/b ekran kartıyla 40 fpsle oynuyorum hemde open gl değil çok iprenç bi pc benimki seninki bence harika hem 20 den sonra gecikme olmuyor 10 fps fln oynarsan 20ms gecikme oluyor ki bu çok kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    crysis gamepad ile nasıl oynarım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fps_max 101

sonra masaustunden ekran karti ayarlarina gir yatay yenileme gibi bisi vardi onu always off (herzaman kapali) yap.. eger hala 100 fps olmadiysa pc yi camdan at.. bir de refreshlock olayi var tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SALIGIA -- 30 Kasım 2007; 19:27:38 >
  • arkadaslar dedıklerınız yaptım cok saolun refresh lock u da yaptım yok yıne yok kafayı yıcem :S:S:Sbaska bı sorun olamaz mı en sonunda pc yı camdan asagı atıcam ama ev 1. katta bısı olmazkı :D catıdan asagı atıcam
  • ben eski sistemimde 100 fps alıyodum. ama mesela sis atıldığında direk 30-40 oluyodu.

sistem

P3 slot 450 mhz 512kb cache (sonradan 800 mhz 256 cache oldu. değişen yok)
    bcmcom slot1 anakart.
    geforce 2 mx-400 64 mb 64 bit
    256 sd-ram

bende vsync kapatınca ve monitorü 85hz yapınca yükseldi. (belki monitörle alakası yoktur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 1 Aralık 2007; 15:18:00 >
  • arkadaslar tum hz lerı sectım yaptım etttım olmadı aynı deısen hıc bısı yok
  • 1-Vertical Sync = Kapalı (vga ayarlarından)

2-Fps_max 100 + fps_modem 120 (konsoldan)

Şimdi bunları yaptın olmadı mı? Birde ekran kartının en son değilde çıktığı zamanlardaki en son versiyonunu dene bakalım. Çünkü son sürücüler 7.11 felan son çıkan kartlara yönelik iyileştirme yapayım derken eskileri unutmuş olabilir.
  • dostum bu vertical sync nerden kapanıor refresh lock u 100 e bıraktım save dedım olmadı yınee yaa ekran kartının kendı driver ınımı yuklesem kutudan cıkan kartı daha yenı aldım ama 100 fps oynıyamıorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeezy -- 1 Aralık 2007; 15:56:44 >

• refresh lock ne ya? Refresh Rate olmasın o?Neyse. Catalyst control center var ise 3D ayarlarında muhakkak görürsün o vertical sync kısmını. (Dikey senkronizasyon)
  • dostum onuda kapattım yıne olmadı sinir küpü oldum kasaya her an ucan tekme atabılırım delı ettı benı ya en sonunda yaza kadar ıdare edıcek bı kasa toplamayı dusnuyorum ıyı fıkır mı sence bi onerıde bulunurmusun
  • oyunda konsoldan net_graph 1 yap burdan fps ne bak
    sonra fps_max 100 yap pc in artık ne kadar alıyosa alcak max fps yi
  • fps_max 101 yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeezy

dostum onuda kapattım yıne olmadı sinir küpü oldum kasaya her an ucan tekme atabılırım delı ettı benı ya en sonunda yaza kadar ıdare edıcek bı kasa toplamayı dusnuyorum ıyı fıkır mı sence bi onerıde bulunurmusun

CS de isteğin fps yi alamıyosun diye kasaya tekme mi atılr kardeşim ya! Takma kafana ! Open GL de mi DirectX de mi oynuyosun?

Yaza kadar bir bilgisayar toplamak hata olur bence.Elindeki ile idare et,o zamana kadar çok şey değişir. Yeni bir pc toplarsan yazın topla.Masraf çıkarma kendine.

• arkadaslar onalar zaten yazılı
    fps nın sabıt durdugu yok paso oynuo oyunda 90 fps goremedım pc ye yapmadıgım kalmadı en son driver en son mb bios u her parcasını cıkarıp tozlarını aldım ekran kartı son driver ı yuklu pc format attım yıne yok ıne yok kafa atıcam kasaya ya
  • Hatta yaz aylarını da bekleme. Şöyle mart ayı gibi akla kara belli olur.3 ay daha sabret.O zamana biraz da bütçe yapmaya çalış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.