Şimdi Ara

counter strike oyununu nasıl 100 fps de sabit oynarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
31.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum openGL 800*600 de oynuorum 32 bit de olmuyor cok asırı sınırlendım ya yoksa bu bılgısayar elımde kalıcak benım delırecem yazın zaten ehlıyet alıcam pc ıle pek ugrasmıcam ugrassam bıle net we muzık ıcın ugrasıorum hep we cs 1.6
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeezy

dostum openGL 800*600 de oynuorum 32 bit de olmuyor cok asırı sınırlendım ya yoksa bu bılgısayar elımde kalıcak benım delırecem yazın zaten ehlıyet alıcam pc ıle pek ugrasmıcam ugrassam bıle net we muzık ıcın ugrasıorum hep we cs 1.6

Ben bir keresinde 1024-768 de underground 2 oynarken çözünürlüğü 1280-1024'e aldığımda daha iyi oynamıştım.Yani vga ya yüklenmiştim.istersen çözünürlüğü 1024-768'e alıp bir dene,değişen bişey varmı.Sonra DirectX'de oyna ve denemeler yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 1 Aralık 2007; 16:33:58 >
  • PC de ağırlık internet ve müzik ise yeni PC için en erken Mart ayını bekle derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 1 Aralık 2007; 16:36:13 >
  • directx de daha berbat ben mart a kadar beklıyemem yaw
  • 1.5 -1.6 Oynuyorsan 100 Fps alman kolay ama Source Oynuyorsan ve güncel bir kartın yoksa 100 Fps alman biraz zor.
    Senin ilk olaarak yapman gereken Fps_max 100 yazman lazım consola.
    Yok ben source oynuyorum ve orta seviyeli bir kartım war ve yüksek fps almak istiyorum dersen sana güzel bir cfg hazırların ve biraz daha iyi performans alırsın.
  • ekran kartı ayarlarından yatay zamanlamayı kapattıgından emin misin? Fps'nin 100 olması için önce bu şart çünkü.fps_max 100 bu felan en son iş.
    Arkadaşım Cs 1.5 1.6'da 100 fps almak cok basit kolay bişey(CS'nin grafik motoru çok eski)neyi yapamadın nasıl yapamadın anlayamadım.
    yapman gereken yatay zamanlama-refreshlock ayarı-bikaç config ayarı.Hepsi bu başka da bişey yapılmaz fps 100 yapmak için.Sen bunları yaptıgından emin ol önce.
  • ATI ekran kartın varsa CS'de sürünmeye mahkumsun tecrübeyle sabit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: R2.ZephyR

ATI ekran kartın varsa CS'de sürünmeye mahkumsun tecrübeyle sabit.

walla bende 1950pro(100fps) ile oynuyom dediginle alakası yoq sabah kafede 8600gt wardı 60 fps de kalıodu ona bakarsak
  • vsync açıktır hala kapatamamışsın. vsync açık olursa ekran kaç hertz de çalışıyorsa o kadar fps alabilirsin maximum. xpde de hertz 60a sabitlendiği için ancak refreshlock gibi programlarla değişiyor benim bildiğim xpden değişse bile 60da kalıyormuş hala.
    son olarak vsync yi kaparsın 100 fps alırsın ama ekranı çevirirken falan duvarlar bi kötü oluyor çizgi çizgi gözüküyor bi anlamı yok yani yıllardır cs oynuyorum yıllardır 60 sabit fps de oynuyorum bi zararını görmedim 100 yapcam diye kastırma illa dediğim gibi vsync kapayınca kötü oluyor görüntüler zaten
  • o zmn bana cfg yapmak ısteyen arkadas lutfen bana pm atsın ordan konussak olurmu
    bu arada kasteddıgım oyun cs 1.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeezy -- 1 Aralık 2007; 18:51:17 >
  • bnm de zamaninda p4 2.0 512mb ddr 266mhz ram ve 512mb x1550 ddr2 128bit vardi ve ayni sorun bende de vardi.. sis gorunce 100 fps bosta 100 fps ama 4-5 adam gorunce dogrudan 40 fps olurdu.. bi de bnm anakart agp 4x di o var ekran karti cok iyi bisi olsa islemci ram kisitliyor dicem ama ekran karti da ahim sahim bisi deil.. bu arada fx5200 den x1550 ye gore daha yuksek fps gorurdum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: R2.ZephyR

ATI ekran kartın varsa CS'de sürünmeye mahkumsun tecrübeyle sabit.

hadi ordan sallama işkembeden 128 mb ati 9550 ekran kartıyla her durumda 100 fps.
  • dikey eş zamanlama kapalı olmazsa 100 fps alamazsın.

Fakat açık olsa bile fps sabit olmalı fps sabit değilse ısınma sorunu benim aklıma gelen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 1 Aralık 2007; 20:25:18 >
  • Şu bana cevap yetiştirmeye çalışan arkadaşlar soruyu soran arkadaşımızın sistemine bir göz atsınlar daha sonra da buna ek olarak Nvidia ve ATI'nin OpenGL performansları hakkında yorum yaptıktan sonra son olarak da dünyaca ünlü pro-CS sitelerinin donanim bölümlerine bir göz atsınlar.

Konuyu açan arkadaşımıza tavsiyem güncel sürücülerini kaldırıp çok eski sürücüleri yüklemesi.Ayrıca zamanında ATI kartların bu sıkıntısının tavan yaptığı dönemlerde ATI için özel CS OpenGL dosyaları yazılmıştı,gugıldan arayarak bulabilirsiniz.

Ha bu arada işkembeyi de sevmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R2.ZephyR -- 1 Aralık 2007; 20:51:50 >
  • dostum cok sagolda bu cs icin openGL dosyalarını nasıl bulucam verebılecegın bı lınk warmı
  • Buyrun CS için özel ATI OpenGL kurulumu içiren NGO Driver:

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=828

Not:Eski bir driver olduğu için X1550'yi desteklememe ihtimali var.Ayrıca yeni oyunlarda performans düşüklüğü hissedebilirsiniz.
  • dostum bu driver 9800pro we 9600 serisi ıcın benım karta uygun deıl ben en ıyısı kasayı deıstırıyım yoksa evde katlıam cıkıcak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.