Şimdi Ara

Pc im pubg den kaç fps alır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim bir sistemim var ve özellikleri şu
    i5-6500
    8gb ddr3 800mhz ram
    amd r7 240 128bit
    1tb hdd
    bu pc pubgde 720p very low yada 900p very low yada 720p normal ayarlarda kaç fps verir teşekkürler.

• Yeter be kardeşim bu 10. konu açışın ısrarla kaç fps alır da kaç fps alır

Yardım etmek isteyenlere de lan lun diye konuşan birine burada kimse yardım etmez.
  • ama onda ekeran kartının tam adını bilmiyordum ama imdi biliyorum ama binbir çile ile öğrendim
  • https://www.youtube.com/watch?v=ltYq1f6hmCY

Bir daha böyle boş bir konu açmak yerine youtube da arama yap videolar var.
  • aynı bu sistem özellikleriyle pubg için beir video bulursan haberdar et beni
  • doğru ayarlarla 60 70 fps de oynarsın.
  • Sana kac lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım kaç fps alır?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sisteminle aynısı olmasına gerek yok. r7 240 pubg diye arat görürsün kaç fps alacağını çünkü fpsyi belirleyen ekran kartı olacak.
  • doğru bi 80 fps alırım ozaman
  • radef kullanıcısına yanıt
    doğru ayar derken?
  • İşlemci iyi de ekran kartı çok zayıf pubg için,yüksek bir şey alacağını düşünmüyorum. Çok düşük ayarlarda 40-45 arası oynatır max.
  • Çok ayıp yorumum uçmuş. 14 fepese diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60-70-80 FPS'mi ? Ben maksimum 15 alır diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lalik

doğru ayar derken?

çalıştırma seceneklerını dogru ayarların işletim sistemine gore,grafik ayarlakrını dogru yaparsın.driverini dogru kurarsın,nvidia y sa ayarlarını oan goıre yaparsın poerformans,amdy se ona gore ypaarsın. oynarsın bence cok rahat ben gtx 970 oc le 100 fps oynuyorum antianalisn ultrada biri orta gerisi düşükte. gerçi overclock yaptım karta onnuda faydası war.
  • Oyunu alıp iade etme hakkında var o kadar saçmaki şu konuyu açman. En doğrusu satın al bak çalışıyormu diye çalışmazsa iade et.
  • Bende buna gıcık oluyorum arkadaş. Pc im ne yahu, bilgisayarım yazsan ölür müsün? El birliği ile Türkçenin içine ediyoruz
  • tamam bakın bilgisayar ov evet artık türkçe biliyorum
  • Ekran kartı - Sapphire R9 270x 4gb 256 bit -
    İşlemci - İntel i5 4460 -
    Anakart - MSİ Z97A Gaming 6 -
    RAM - Gskill Sniper 2x4 GB ( 8 GB) -
    HARD DİSK - Seagate 1TB -
    PSU - 600 Watt 80+ Bronze -
    KASA - Thermaltake Versa N21 -

Ben bu sistem ile gerek bazı bölgelerde 80-90 bazı bölgeler de ise 50-60 alıyorum kardeşim ki Ayarlar Orta ve düşük arası karma iken . Diyeceğim şudur ki senin sistemin ile en düşük ayarlar da alabileceğin max FPS 50'dir . Fakat oyun içi bazı yerlerde FPS in 20 ye düştüğü zaman moralini bozacaktır . Al dene iade et derim .
  • bence overclock yapsam fps yi 50 nin üzerine çıkarabilirim zaten ben cs 1.6 da 30 fps yi gören bilgisayarlarla oynuyordum bu bana vız gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lalik

bence overclock yapsam fps yi 50 nin üzerine çıkarabilirim zaten ben cs 1.6 da 30 fps yi gören bilgisayarlarla oynuyordum bu bana vız gelir

Ben sana derim ki öyle düşünme Pubg ile Cs arasında dağlar kadar optimize fark var . Hem sen bunları bırak abicim derslerine odaklan Lisedesin daha hemde başlarında :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.