Merhabalar arkadaşlar,
Öncelikle bu konuyu eski günlerde çok aktif olan yalnız son 2-3 senedir hareketsiz kalan CS forumunun eski tadını yakalamak için açıyorum, şayet eskiden turnuva-operasyon-update zamanları konular çok canlı olurdu, hey gidi günler :)
------------NOTLAR / Bilmeniz Gerekenler------------
-Öncelikle Armory Pass bir operasyon değil, jeton vermiyor, görev vermiyor, arkadaşlarınızla co-op oynanacak bir mod yok, sadece normal şekilde oyun oynuyorsunuz ve xp kasıyorsunuz.
Aynı anda 5 pass'e kadar aktif edebiliyorsunuz toplam maliyeti 79.95$'e geliyor, 1 pass 15.99$.
-5 Pass'i aynı anda yükseltebildiğiniz için bütçeniz yettiğini kadarını aynı anda almanızı tavsiye ederim çünkü çok pratik kasılıyor. Çıkarır mı derseniz ilk birkaç haftada şansınıza da bağlı olarak droplarınızın pass fiyatını kurtaracağını düşünüyorum.
-5 Pass'i de tamamlarsanız silip tekrardan alabilirsiniz. Sınırsız bir hak sunuyorlar, para verip tamamladıkça almaya devam edebilirsiniz.
-Pass içerisinde 2 adet charm koleksiyonu (açması 3 puan, charm+3 adet charm sökücü veriyor), 3 adet silah koleksiyonu (4 puan anahtarsız açılıyor), 1 adet yeni silah kasası (2 puan, açılması için anahtar gerekiyor), 2 adet sticker koleksiyonu (1 puan) bulunuyor. 1 pass boyunca 40 puana ulaşıyorsunuz, 5 adet alırsanız 200 puana ulaşıp mağazadan puanları harcayabiliyorsunuz.
-25 puan karşılığı "Limited Edition" şeklinde bir deagle bulunuyor, tamamen şansınıza bağlı olarak herkese farklı pattern olacak şekilde deagle çıkıyor, çoklu pass alanların denemesini tavsiye ederim, bana standart FT çıktı, ne kadar ne zarar diyebilirim. (Resmini aşağıya ekleyeceğim.)
-Koleksiyon silahlarının ve Limited Edition Deagle'ın pass sonrası droplarının olmayacağını göz önüne alırsak, ileriye yönelik alım ya da stok yapacak arkadaşların piyasanın gidişatını iyi takip etmesini tavsiye ederim.
-Yeni skinlerin tasarımı ışıklandırma ve efektleri göz önüne alındığında eski skinlere göre oldukça iyi görünüyor, bu da fiyatlarına etki edebilir.
-5 adet Pass tamamlamam sonucu en iyi drobum Glock Axia(FT) oldu şu an pazar fiyatları oluşmadığı için takas banı sürecini bekleyeceğiz, çıkaracağını düşünüyorum diğer yan droplar ile. (Resmini aşağıya ekleyeceğim.)
------------XP ve Hızlı XP Kasma Matematiği------------
*Gelelim en hızlı puanın nasıl kasılacağına, şöyle basit bir matematik ile anlatayim;
*1 Pass leveli 1000 XP, oyun modlarına göre alacağınız puanlar hep aynı haftalık puan düşmesine vs. uğramıyor, haftalık xp takviyesi ile ne kadar xp geliyorsa pass puanına o yansıyor.
750 Puan yapacağınız bir DM'de (DM xp katsayısı 0.8'dir) 600 xp kazanıyorsunuz, 2 maçta yani 20 dk'de 1200 xp geliyor. Tabi siz daha yüksek ya da daha düşük puan yapabilirsiniz ona göre hesaplamanızı yaparsınız.
*Premier ve Rekabetçi modunda 1 win (13 el) 1560 xp veriyor, tam olarak 1.5 level atlatmanız demek. (20-25 dakika civarında win ile bitereceğiniz maçlar en hızlı xp kasma yöntemi, maç süresini göz önüne alın, 30-35 dakika sürecek maçlarda DM daha avantajlı hale geliyor.)
*Silah Yarışı/Basit Eğlence/Yoldaş modlarını tavsiye etmiyorum, süre ve verdiği xp göz önüne alındığında DM ve Rekabetçi'ye göre çok geride kalıyor.
*Zaman olarak kıyasladığınızda DM daha garanti ve hızlı bir şekilde xp kazanmanızı sağlıyor yalnız sürekli oyunda DM insanı yoruyor, 3-4 el DM arkasından rekabetçi girmeniz daha hızlanmanızı sağlayacaktır.
*Premier girmenizi tavsiye etmem başabaş giden mücadeleler sizin için zaman kaybı olacaktır, amacımız en kısa yolda win almak dolayısıyla xp kazanmak, bu nedenle özellikle düşük rütbede olduğunuz maplerde rekabetçi girip seri winler ile hızlıca xp kazanabilirsiniz, bunu da DM ile takviye ederek Pass'i 40.seviyeye ulaştırıp tamamlayabilirsiniz.
**40 Level olmak için; 27 Rekabetçi/Premier wini(13 el) ya da 67 maç DM girmeniz gerekiyor.(DM'de her el 750 puan yaptığınızı varsayarak). Kısacası Rekabetçi/DM karışık oynayarak kendinize göre bir yol haritası çizebilirsiniz.
------------Pass Hakkındaki Düşüncem------------
*CS2'nin hali hazırda birçok sorunu varken (hile, subtick, buglar, yetersiz oyun modu vs vs.) hiçbir sorunu çözmeyip içerik olması amacıyla yapılmış bir pass. Uzun süredir operasyon beklentisi olan oyuncu kitlesini tatmin ettiğini düşünmüyorum -hiç tatmin olmadım-, çünkü ne eski operasyonun tadı var ne de pass'in içeriğinde zor bir görev sistemi var, sadece oyuna girip dümdüz oynamanız yeterli oluyor ve kısa sürede tamamlayabiliyorsunuz, sınırsız alma hakkı da para tuzağı gibi görülebilir :) Görünen o ki eski operasyon-görev-jeton sistemi yerine belli aralıklarla battlepass mantığı diyebileceğimiz bu şekilde pass getirmeyi düşünüyorlar, belki ileriki pass yeni ajanlar vs. gelebilir, oyun modları ile çeşitlendirildiğinde daha keyifli içerikler çıkarılabilir, sonuç olarak yetersiz ve beklentiyi karşılamayan bir pass bana göre. Yine de her zamanki gibi kayıtsız şartsız CS oyuncusu olduğumuz için yeni içerik değişim havası verdi, güzel oldu.
Şimdilik bu kadar, soracaklarınız, düşünceleriniz vs varsa konu altından konuşabiliriz.
SATILIK ★ Karambit | Pas Kaplı (BS)
Fiyat : 20.500 TL
İletişim için buradan ya da özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
|
Merhaba arkadaşlar,
7600 İşlemci ve ASUS GT301 kasaya uyumlu olacak şekilde ileriye de yönelik tavsiyeleriniz nelerdir (İşlemci upgrade yapacağım) ?
Soğutucu ön panele yerleşecek 360'a kadar destek var, üst panelde yer dar olduğu için yerleştirmek istemiyorum.
Arctic Liquid Freezer III 280 ya da ASUS LC240 düşünüyorum bütçe üst sınır 6-7 k çokta çıkmak istemiyorum, sizinde önerilerinizi alabilirim, teşekkürler.
|
.
|
SATILIK AK47 Asiimov FT / 175 TL
|
Fifa 20 PC Yeni Başlayan İçin Kol Önerisi
|
Meslek: Mühendis
#Ankaragücü!
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.737
İkinci El Bölümü Mesajları: 161
Konularının görüntülenme sayısı: 78.350 (Bu ay: 350)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.857 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun