Şimdi Ara

Sıvı Soğutucu Tavsiyesi (7600 İşlemci - GT301 Kasa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

7600 İşlemci ve ASUS GT301 kasaya uyumlu olacak şekilde ileriye de yönelik tavsiyeleriniz nelerdir (İşlemci upgrade yapacağım) ?

Soğutucu ön panele yerleşecek 360'a kadar destek var, üst panelde yer dar olduğu için yerleştirmek istemiyorum.

Arctic Liquid Freezer III 280 ya da ASUS LC240 düşünüyorum bütçe üst sınır 6-7 k çokta çıkmak istemiyorum, sizinde önerilerinizi alabilirim, teşekkürler.

• Güncel

• Öne sıvı soğutucu taktığınızda ekran kartının boşluğundan da gidiyor. Zaten 32 cm ekran kartı için boşluk var denmiş. 3-4 cm radyatörü düşünce 3 fanlı kartlar muhtemelen sığmayacak.

Thermalright peerless assasin ayarında soğutucu da yeterli olmaz mı? X3D işlemciler için yeterli olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Hocam kart 2 fanlı radyatör için çok bir sıkıntı yaratmıyor şu an, dediğiniz modeli inceleyeceğim teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Bunun Freezer 3 olan modelini düşünüyorum bende hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akakce.com
    MSI MAG CORELIQUID 280R 280 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-msi-mag-coreliquid-280r-fiyati,1307130449.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inventus
    ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Black ACFRE00144A, 360mm, AM5, AM4, LGA1851, LGA1700, Siyah, A-RGB Sıvı İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=15518
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.