Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 104 ile 107 kardes bensadece oyunu kurdum baska hıçbırsey yapmadım bu soylemıs olduun 104 ile 107 bılmıyorum ne oldunu yanı yuklemedım nerden yukleye bılırım yardım yukleyınce noluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu

104 ile 107 kardes bensadece oyunu kurdum baska hıçbırsey yapmadım bu soylemıs olduun 104 ile 107 bılmıyorum ne oldunu yanı yuklemedım nerden yukleye bılırım yardım yukleyınce noluyor

şimdi şöyle açiklim oyunun sadehalindeki dosya 2 küsür mb yama kurdugun zaman ki dil dosyası 4 yada 5 mb yani kod farklılıgı var bu yüzden 5 mb lik dosyayla sade halindeki 2 mb lik dosyayı kurdugun zaman kodlar tanınmadıgı için böyle sende oldugu bigi yazı dosyasını açamıyor benim sana tavsiyem 107 yamasını yüklemendir google da gta 4 107 yama die arat karşına çıkacaktır 100 küsür mblık bir yama bunu kurdugun zaman sorunun ortadan kalkacaktır.

• umudunuzu kırmak istemem ama, malesef hatalı bu beta ve tam yapsanız bile yine hata doğuracağından eminim, çok güzel gidiyordu fakat görevin tekinde alt yazıda TÜRKÇE konuşulduğu anda oyun hata verip masaüstüne attı. Yoksa çok mükemmel di ayrı bi zevk alıyordum ama işte bu hata sorunu mutlaka olacaktır :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahtiyar42

umudunuzu kırmak istemem ama, malesef hatalı bu beta ve tam yapsanız bile yine hata doğuracağından eminim, çok güzel gidiyordu fakat görevin tekinde alt yazıda TÜRKÇE konuşulduğu anda oyun hata verip masaüstüne attı. Yoksa çok mükemmel di ayrı bi zevk alıyordum ama işte bu hata sorunu mutlaka olacaktır :/

kod eksikligi vardır orda muhtemelen attıgı yerin resmini yazısıyla beraber çekerekk bana atarsan o kodu düzeltirim 10 15 tabloda böyle sıkıntı olabilir onlarıda buldukça düzeltiyorum merak etmeyin sorunsuz bir hale gelecektir.
  • hocam dediğim gibi o kadar oynadım ki, sonra bir yere gelince direk hata verip attı.. bir dilenci sanırım bankta yatıyor görevde alkol filan içiyor, sonra niko geliyor "kardeşin sana yardım etmemi söyledi vs diyor ve o anda atıyor . ss alamadım ve oraya kadar tekrar oynamam gerek ki american.gfx i sildim bu hatadan sonra :) ama size yardımım dokunacaksa tekrar yükleyip sorunu ss almayı denerim. saygılar
  • Kardeş bende Tr yama yüklü idi.107 patchini kurdum geri ingilizce oldu.Tr yamayı tekrar kurarsam Türkçe olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahtiyar42

hocam dediğim gibi o kadar oynadım ki, sonra bir yere gelince direk hata verip attı.. bir dilenci sanırım bankta yatıyor görevde alkol filan içiyor, sonra niko geliyor "kardeşin sana yardım etmemi söyledi vs diyor ve o anda atıyor . ss alamadım ve oraya kadar tekrar oynamam gerek ki american.gfx i sildim bu hatadan sonra :) ama size yardımım dokunacaksa tekrar yükleyip sorunu ss almayı denerim. saygılar

evet lütfen sana zahmet olmazsa çünkü bu hataları bulup düzeltiyorum ben senn dediğine ben hiç raslamadım resmini bana yollarsan orayıda düzelticem
  • ensar güzel gidiyosunuz kardeşim tebrikler
    ben yamanın tamamını bekliyodum ama ekibe katkısı olcaksa şimdiden oyunu edinip yamayı yüklüyümki hatalı yerler bulursam size haber vermiş olurum
    tekrardan emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingasas

Kardeş bende Tr yama yüklü idi.107 patchini kurdum geri ingilizce oldu.Tr yamayı tekrar kurarsam Türkçe olur mu?

evet tekrardan üzerine kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

ensar güzel gidiyosunuz kardeşim tebrikler
    ben yamanın tamamını bekliyodum ama ekibe katkısı olcaksa şimdiden oyunu edinip yamayı yüklüyümki hatalı yerler bulursam size haber vermiş olurum
    tekrardan emeğinize sağlık

tşk ederim sizlerde bu şekilde bana yardımcı olursanız işim daha da kolaylaşacak
  • Başarılar inşallah en kısa zamanda düzgün bir biçimde bitirirsiniz.
    Birde bi sorum olucak:
    Acaba yama 1.0.7.0 la uyumlu olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero [ZT1191]

Başarılar inşallah en kısa zamanda düzgün bir biçimde bitirirsiniz.
    Birde bi sorum olucak:
    Acaba yama 1.0.7.0 la uyumlu olacak mı?

Saten öle değil mi ? Öle olsa gerek.
  • teşekkür ederim yama zaten 107 uyumlu
  • Helal olsun bee. İnşallah bitirirsiniz. Duacınızım beyler size güveniyoruz. :)
  • ensar kardeşim benimde az çok ingilizcem vardır biraz anlarım istersen bana küçük bi text yolla ben onu bi çeviriyim beğenirsen ben girerim bu işe
  • boş ver çevirecek kadar bilmiosan hiç bulaşma
  • iyi iş
  • ensar sormak istediğim bişey var
    yama hikayeyle paralel olarakmı ilerliyo
    yani baştan sona doğru yapılabiliyomu çeviri yoksa karışık sonlarından felandamı var
  • Şu anda karışık gidiyor çünkü birde senaryoya göre bakıp vakit kaybetmek istemiyorum zaten doğru düzgün bir ben çeviri yapıyorum diğer arkadaşların hepsi bir bahene bularak ayrıldı
  • bildiğin gibi yap. ne kadar çabuk biterse okadar iyi. diğer kişiler zaten hep yardım edeceğim der sonra bırakır hep böyle oluyor. ama bu seni yıldırmasın kardeşim. kolay gelsin tekrar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.