Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekrem_53

2. adada Francis di galiba yanlış hatırlamıyosam hani polis department e giriyoruz o görevde arada iki cümle felan Türkçe'ydi gerisi ingilizce o yüzden ben o görevi yapmadım.

tamam zaten en son orda bıraktım şimdi 1. adadaki tüm görevler konuşmaları 100% yapıyorum az kaldı sonra ikinci adanında bütün görevlerini 100% yapıp beta 1.0 ı piyasaya süreceğim
  • yalnız ingilizce bilmeyen kişiler benm çevirilerimi başka sitelerde çalıyor bu işe gıcık olmaya başladım biraz sonrada kendilerine türkiyenin en büyük gta forumu diyolar arkadaşlar sizler benm şahitlerimsiniz lütfen böyle şeylere meydan vermeyin
  • arkadaslar Grand.Theft.Auto.IV.Update 1.0.7.0 -Razor1911 indirdım ama kuramıyorum resımde gosterdım neden kurulmuyor bılgısı olan uarmı

• emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu

arkadaslar Grand.Theft.Auto.IV.Update 1.0.7.0 -Razor1911 indirdım ama kuramıyorum resımde gosterdım neden kurulmuyor bılgısı olan uarmı

/>

UpdateTitle yazanı yukledım ama boyle bır hata geldı artık oyunada gıremıyorum

/>

• @astalagulu: Games for Windows LIVE'ın güncel sürümünü yüklerseniz bu sorun çözülür.
  • bu uersıyon olurmu Microsoft Games for Windows - LIVE 3.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astalagulu -- 20 Haziran 2010; 19:36:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

@astalagulu: Games for Windows LIVE'ın güncel sürümünü yüklerseniz bu sorun çözülür.

kardesım çok tesekkurler ALLAH RAZI OLSUN bunu yukledım Microsoft Games for Windows - LIVE 3.3 duzeldı supersın çok tesekkurler bayyy...
  • Yamada basarılar kolay gelsin takpteyim..
  • bende ingilizce olan yere kadar oynadım hiç bi sorun yok kardeşim
    roman bizi arıyo dart oynamaya gidelim diyo ondan sonra bayağı bi ingilizce çıktı bende bıraktım
    ondan sonra belki türkçe olan yerler vardır ama arada fazla ingilizce olduğundan hikaye kopar diye bıraktım
    bundan sonraki testleri versiyon 1 den sonra yaparız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumak -- 21 Haziran 2010; 9:07:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

bende ingilizce olan yere kadar oynadım hiç bi sorun yok kardeşim
    roman bizi arıyo dart oynamaya gidelim diyo ondan sonra bayağı bi ingilizce çıktı bende bıraktım
    ondan sonra belki türkçe olan yerler vardır ama arada fazla ingilizce olduğundan hikaye kopar diye bıraktım
    bundan sonraki testleri versiyon 1 den sonra yaparız artık

tşkler inşallah beta 1.0 için çalışmalarım devam ediyor
  • Merhabalar ben GTA 4 ü indirdim fakat 7 tane güncelleme patch yayınlanmış heralde bunları nasıl yükliyeceğiz acaba izah edebilirmisiniz acaba.

Microsoft Games For Windows Live 3.3 bide bunu ben bulamadım mümkünse linkini verebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugayy -- 21 Haziran 2010; 10:36:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

Merhabalar ben GTA 4 ü indirdim fakat 7 tane güncelleme patch yayınlanmış heralde bunları nasıl yükliyeceğiz acaba izah edebilirmisiniz acaba.

Microsoft Games For Windows Live 3.3 bide bunu ben bulamadım mümkünse linkini verebilirmisiniz.

öncelikle burası türkçe yama sayfası yardım sayfası değil.

pachhlerin hepsini indir. sırasıyla yükle.

gfwl =http://www.google.com.tr/search?q=Microsoft+Games+For+Windows+Live+3.3&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a
  • ne oluyor yani türkçe yama sayfasında yardım istemek yasaktamı bunu diyosun bunu merak ettim.
  • Mantıklı ol biraz. Dediğin gibi burası Türkçe yama sayfası. Varsa problemin yamayla ilgili istediğin gibi sorabilirsin. Ama sen resmi patclerle ilgili yardım istiyorsun. Bunun için zaten forumda oldukça fazla konu mevcut. Git ana konuya istediğin soruyu sor. Bir de burayı karıştırma. Konu amacından sapmasın.
  • nasıl gidiyor dostum?
  • Ensar Kardeş Daha Ne Kadar Var ....
  • arkadaşlar güzel gidiyor ikinci ada şuanda tek kalan adam patrick mcreary digerlerin hepsi bitti 3 daya geçtiği an V.1.0 yayına sokacağım
  • İŞTE YENİ CAPS'LER

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK

• Çok güzel olmuş sabırsızlıkla bekliyorum 1.0 yamasını. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.