Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar son caps lerde dikkat ederseniz 2. adada sadece patrick mcreary kalmış ondan sonrada yanılmıyorsan Ray Boccino çıkıyor frank Mcreary dwayne playboyx Jeff ve ara görevlerin hepsi %99 türkçeleştirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar0606 -- 26 Haziran 2010; 19:23:04 >
  • Jeff bu sefer gerçekten yaptı. Jeff çok ileri gitti.

Niye Jeff'i iki kere kullandın? Akılıcılığı baltalıyor bence.
  • ensar helal olsun sana bu sefer bitecek gibi bu bittikten sonra gay tony i yapmayı düşünüyormusun
  • Jeff biraz kafadan kontak biri senin anlican deli yani o yüzden orda karısını öldürdüğü için sayıklıyor ve cümlenin orjinalide o o yüzden bozamazdım

bu arada onur kardeşim gay tony de yapma niyetim var ama tek başıma değil...
  • kolay gelsin kardeşim etrafımda çeviri yapabilecek birilerini bulursam yönlendiririm
  • Ensar0606 msn adresini verirmisin Oyunu Türkçeleştirme İle İlgili Konusacağım Çok Önemli Bir Konu
  • gta 5 çıkıcak ula
  • Sana ne kadar teşekkür etsem azdır ensar0606

Yamayı IV gözle bekliyorum...
  • rica ederim arkadaşlar yama güzel bitiyor bitecek yakında görevler ondan sonra ara görevleri %100 yapıcam bowling e gitme bilardo oynama gibi görevler ondan sonrada yamayı bitirecem
  • İlk olarak böyle bi çalışmaya girdiğin için teşekkür etmek istiyorum sana dostum
    İkinciside ortalama nezaman bitirirsin bi tarih varmı kafanda

quote:

Orijinalden alıntı: ensar0606

rica ederim arkadaşlar yama güzel bitiyor bitecek yakında görevler ondan sonra ara görevleri %100 yapıcam bowling e gitme bilardo oynama gibi görevler ondan sonrada yamayı bitirecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

İlk olarak böyle bi çalışmaya girdiğin için teşekkür etmek istiyorum sana dostum
    İkinciside ortalama nezaman bitirirsin bi tarih varmı kafanda

quote:

rica ederim arkadaşlar yama güzel bitiyor bitecek yakında görevler ondan sonra ara görevleri %100 yapıcam bowling e gitme bilardo oynama gibi görevler ondan sonrada yamayı bitirecem

ya şuanda bir tarih yok kafamda ama kısa bir zamanda bitecek inan şimdi kalan çevrileri bakıp tarih hesaplayım desem en az 3 saatimi alır 3 saat ona vakit kaybedeceğime en az iki görev daha çeviririm

Patrick Mcreary sokak dili konuştuğu için biraz ağır ilerliyor ve Lj in kalan konuşmaları var Lj gerçekten çok zor onda ne yapacağımı bilmiyorum ama bir şekilde öyle yada böyle bitecek Lj zorlayacağı için zaman biraz uzayabilir

• ellerine kollarına sağlık arkadaşım acaba ana görevler bitince yamayı sunmayı düşünüyormusun ara görevleri çevirmeden önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

ellerine kollarına sağlık arkadaşım acaba ana görevler bitince yamayı sunmayı düşünüyormusun ara görevleri çevirmeden önce.

evet ara görevleri çevirmeden bi versyon piyasaya sürücem ara görevleri sonra çevireceğim önemli olan zaten ana görevlerin bitmesi gerisi tefarruat
  • quote:

quote:

ellerine kollarına sağlık arkadaşım acaba ana görevler bitince yamayı sunmayı düşünüyormusun ara görevleri çevirmeden önce.

evet ara görevleri çevirmeden bi versyon piyasaya sürücem ara görevleri sonra çevireceğim önemli olan zaten ana görevlerin bitmesi gerisi tefarruat

aynen öyle peki tahminen ne zaman sunarsınız acaba yamayı merakla bekliyorum
  • quote:

quote:

sanırım oğuz gürselin yamasında zaten ara bütün herşey türkçe değilmiydi. ben kullanıyordumda. sadece görevler bir zaman sonra ingilizce oldu.
  • yapabilirsin güveniyoruz
  • Herşey hazır oyunu mount edip kurucam bu yamayı bekliyorum. :D Lütfen devamı gelsin.Yarımda bırakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklike

quote:

quote:

sanırım oğuz gürselin yamasında zaten ara bütün herşey türkçe değilmiydi. ben kullanıyordumda. sadece görevler bir zaman sonra ingilizce oldu.

malesef değil ara görevlerde bir zaman sonra ingilizce oluyor örnek michel ilk adada bile gezmeye falan gittiğinizde bi yerden sonra ingilizce konuşuyodu

• quote:

quote:

quote:

aynen öyle peki tahminen ne zaman sunarsınız acaba yamayı merakla bekliyorum

dediğim gibi pek bir tahminim yok şuanda ama kısa bir zamanda bitecek buna inanın yüzüp yüzüp kuyruğuna gelipde bırakacak halim yok zaten hayatımda şimdiye kadar hiç başladım işi bitirmeden bırakmadm bitiremeyeceğim işede girmedim

• http://[size=2]r[/size]apidshare.com/files/398056178/TurKisH_TranslatioNiko_V_0.5_BETA.exe

şu şekilde yazarsan linkin doğru olarak gözükecektir..

http://rapidshare.com/files/398056178/TurKisH_TranslatioNiko_V_0.5_BETA.exe
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.