Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabiki bildiğin gibi yap işine karışmaya yeltenmem bile şeyden sordum
    oyunu yükleyip deniycemde.çökme felan yapan yerleri bildirmek için. ingilizce çıkan yerde bırakıyımmı bitmiştir diye yoksa ilerde türkçe yerler çıkabilirmi diye
    ondan sordum yani yanlış anlaşılma olmasın
  • arkadaşlar şimdi şöyle anlatayım en azından sizden şöyle bir yardım rica etsem biriniz oyunu en baştan oynamaya başlasa ve hata olan yerlerde ve ingilizce çıkan yerleri bana bildirse eski tablolarda kod eksigi var ve ben o kodları buldukça düzeltiyorum hatalı kodlara gelincede oyun çalışmayı durdurdu deyip oyundan atıyor. çeviri yaptıgım için oynamaya bvaktim olmuyor kim bu şekilde bana yardımcı olmak ister acaba ?
  • kimse yardımcı olmak istemiyor galiba?
  • anlaşılan bu yamada yarım kalıcak arkadaş tek başına bi yere kadar yapabilecek heralde ondan sonra vazgeçecek anlaşılan.
  • teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

anlaşılan bu yamada yarım kalıcak arkadaş tek başına bi yere kadar yapabilecek heralde ondan sonra vazgeçecek anlaşılan.

vazgeçme niyetim olsa şimdiye kadar geçerdim ben sadece yardımcı olabilecek birini arıyorum en azından yama bittigi zaman 15 20 günde hataları aramak için vakit kaybetmem
  • ensar ben varım kardeşim
    oyunu dün akşam yükleyebildim
    her gün belirli bir vakit oynarım sana durumu bildiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

ensar ben varım kardeşim
    oyunu dün akşam yükleyebildim
    her gün belirli bir vakit oynarım sana durumu bildiririm

tamam kardesim çok saol oyunun attigi yerlerden resimlerini çekip bana yollarsin bende gerekli kod düzeltmelerini yaparim
  • ben indirdim dünden beri oynuyorum bir hata ile karşılaşmadım ama daha 9-10 bölüm anca gerçmişimdir.
  • Özelden birkaç çevrilcek yer yollarsanız çeviririm. Zamanım boş zaten masa işi yapıyorum.
  • Lanetli yama,kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Lanetli yama,kolay gelsin...

bence lanetli degil herkezin yapmaya üşendiği bir yama
  • Geri(arada bişey mi yazıyor ben göremedim de)zekalı
  • arkadaşlar yamanın beta v1,0 ı çok yakında geliyor görevler üzerine çok yoğnlaştım çeviri tam gaz devam ediyor. bir şey yazmıyorum diye bıraktım sanmayın 1.0 biraz bomba olacak :) ama 1 haftadan biraz daha fazla sürebilir sadece sabredin biraz daha
  • ensar kardesım azmın ve başarın için gerçekten senı kutluyorum. Ah keşke şu ıngılızcem olucaktıkı gece gunduz çevirirdim. Zaten sabah 9dan gece 5e 6 ya kadar pc basındayım boş boş oturuyorum keske çevirebilsem. Allah kolaylık versin. Yenı yamayı sabırsızlıkla beklıyorum
  • geçen ki arkadaşta olan şey banada oldu.107 patchini yükledikten sonra.(Yükleye bildim mi onuda bilmiyorum uyarılar çıkıp durdu.)Türkçe yamayı yüklediğimde sadece kelimelerin baş harfleri çıkıyordu.
    Mesela oyun başında oyna ayarlar winlive kapat -->o a w k olarak çıkıyor.
  • arkadaşlar ben 1.0.0.7 yamasını kullanıyorum ve hiç bir sorun yok
    her akşam biraz oynuyup deniyorum sorun çıktığında ensar a bildireceğim
    sanırım sizde yamayla ilgili bi sıkıntı olmuş oyunu temiz bir şekilde kurup sadece 1.0.0.7 yamasını yükleyip ilacı verin ve yamayı kurun bende böyle sorunsuz çalışıyo
    edit
    1.0.0.7 yamasını yükleyim ilacı verdikten sonra oyun açılmıyo sebebi game for windows live de bi arıza oluşuyo
    indirip kurun düzeliyo(en azından bende böyle temiz windowsta denenmiştir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumak -- 19 Haziran 2010; 14:35:05 >
  • Valla ensarın verdiği yamayla oynadım. Oyun ingilizceleşmeye başlayana kadar oynadım bi sorun çıkmadı. 1.0 sürümünü bekliyorum devam etmek için. Hadi kolay gelsin çeviren arkadaşımıza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkRain

Valla ensarın verdiği yamayla oynadım. Oyun ingilizceleşmeye başlayana kadar oynadım bi sorun çıkmadı. 1.0 sürümünü bekliyorum devam etmek için. Hadi kolay gelsin çeviren arkadaşımıza...

tşk ederim kontrol için peki tam olarak hangi bölümde ingilizceleşti oyun
  • 2. adada Francis di galiba yanlış hatırlamıyosam hani polis department e giriyoruz o görevde arada iki cümle felan Türkçe'ydi gerisi ingilizce o yüzden ben o görevi yapmadım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.