Şimdi Ara

GTA 4 TÜRKÇE ÇEVİRİ YENİDEN BAŞLADI VE BU SEFER KESİN BİTECEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
0
Favori
64.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde çeviri yapacak kadar ingilizcem var ama gta 4 yüklü değil dün yükledim silmek zorunda kaldım şimdi yeniden indiriyorum. Ama kaldıki msneden filan yollarsan textleri yapabilirim belki ama bak emin değilim.
  • msn adresini özelden gönder bana küçük bir çeviri text dosyası yollarım sana yapabilirsen devam edersin kendinide sınamış olursun ama doğru çevirmek kaydıyla tabiki
  • arkadaşlar yamanın beta sürümünü ekledim yalnız linkin başına R eklemeniz gerekiyor. hata olursa bana bildirirsiniz. yama 107 106 105 104 uyumludur.
  • ensar kardeşim ilk mesajda çevirinin ne kadarının olup ne kadarının kaldığını gösterebilmen süper olmuş
    eğer yeni parçalara baladıkça orayı güncelleyebilirsen kimsede gelip ne kadar kaldı hala bitmedimi gii mesajlar yazmaz.
    vallahi tebrik ediyorum şimdiden güzel çalışma olacağına inanıyorum
  • Teşekkürler. Hayırlısıyla biter inşallah. Şu an işyerindeyim. Akşam evde GTA 4 ü tekrar kuracağım sırf Türkçe Yama olduğu için.

Başarılar dilerim... Umarım ağrısız sızısız bir şekilde yamayı bitirirsiniz. :)
  • Oyunun asıl senaryosu %65 te bittiğine göre.Yayınladığınız beta ortalama % kaçtadır?
    Ayrıca bu işi devraldığınız için teşekkür eder ve hayırlı çalışmalar dilerim.
    Edit: Birde bu yama 1.0.0.4 değil de 1.0.4.0 da çalışır mı? 1.0.0.4 ü indireyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingasas -- 12 Haziran 2010; 14:27:40 >
  • Teşekkürler
  • bence 1.0.0.6 yı indir hem yama uyumluymuş hemde performans artışı oluyo
    gerçi tamamen ters teptiğini söyleyenlerde mevcut. demekki sisteme göre değişiyo. ama denemediysen bi dene
  • arkadaşlar size önerim 107 yamasını kullanmanızdır en son düzenlemeler hatalar bunda giderildi çünkü
  • bu yamanın gerekli dosyaları varmı :D
    anladın sen onu
    1.0.0.4 ünkülerle kullananlar var ama kendininkini beklememizi söylediler
  • Peki bende şu an 104 var. Teker teker 105, 106 ve 107' mi yüklemem lazım.Direk 107 yüklesem oluyormu. Bazıları oyunun ilaçlanmamış haline yüklemen lazım diyor. Tr yama 107 de çalışıyor mu? 3' ününde cevabını alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

bu yamanın gerekli dosyaları varmı :D
    anladın sen onu
    1.0.0.4 ünkülerle kullananlar var ama kendininkini beklememizi söylediler

var var :)

quote:

Orijinalden alıntı: kingasas

Peki bende şu an 104 var. Teker teker 105, 106 ve 107' mi yüklemem lazım.Direk 107 yüklesem oluyormu. Bazıları oyunun ilaçlanmamış haline yüklemen lazım diyor. Tr yama 107 de çalışıyor mu? 3' ününde cevabını alabilir miyim?

yok direk 107 yi yüklesende oluyor. Tr yama 107 de çalişiyor. İlaçlanmış hali var zaten

• TurKisH TranslatioNiko

BETA SÜRÜM ÇIKTI

TurKisH TranslatioNiko V0.5 İNDİRRR
    http://apidshare.com/files/398056178/TurKisH_TranslatioNiko_V_0.5_BETA.exe

arkadaslar ben bu beta surumunu yukledım ama roman la konusunca anında oyundan atıyor nedenını bılenarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu

TurKisH TranslatioNiko

BETA SÜRÜM ÇIKTI

arkadaslar ben bu beta surumunu yukledım ama roman la konusunca anında oyundan atıyor nedenını bılenarmı ?

nerde atıyor resmini çekip bana gönderebilirmisin atmadan önceki söyledigi son cümleyi yada bana bildibirisen yarddımcı olacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: ensar0606

quote:

TurKisH TranslatioNiko

BETA SÜRÜM ÇIKTI

nerde atıyor resmini çekip bana gönderebilirmisin atmadan önceki söyledigi son cümleyi yada bana bildibirisen yarddımcı olacağım

Hocam saten exe kurup oynuyosun yani.
    Ama sen başka yere kurmussan common bölümündeki texte yüklüyceksin. Normali bu : C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\text
    common bölümündeki texte yüklüyceksin.

• 2. şehre kadar bütün görevler türkçe mi? ve tabi gelen mesajlar vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklike

2. şehre kadar bütün görevler türkçe mi? ve tabi gelen mesajlar vs.

evet türkçe
  • ensar0606
    kardes oyuna açılısı resmı zaten boyle o a w k boyle ekran gelıyor 2. sı oyna baslıyorum sadece harfler gozukuyor roman benı arıyor baslar baslama enter dıyorum konusmak ıçın anında oyundan atıyor kardesım ?

• ensar0606
    kardes oyuna açılısı resmı zaten boyle o a w k boyle ekran gelıyor 2. sı oyna baslıyorum sadece harfler gozukuyor roman benı arıyor baslar baslama enter dıyorum konusmak ıçın anında oyundan atıyor kardesım ?

• quote:

ensar0606

/>

senin oyunda hangi yama yüklü? bu yamanın çalışması için 104 ile 107 arası yama kurman gerekiyor açılışta gördügüm kadariyla oyunda herhangibir yama yüklü deil yanlış deilsem

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.