Paranla rezil oluyorsun derler ya tam öyle bir durum yaşadım. 3-5 kuruş daha ucuz oyun alalım diye www.epinkolik.com adlı siteden Fifa 23 aldım xbox için. Parayı yolluyorsun falan o zamana kadar iletişim süper.. Sonra hesabı bir kaç gün geciktirmeler falan.. Whatsapp mesajlarına dönmemeler.. Görsen sanki bana EA GAMES, STEAM gibi oyun sağlayıcı.. Milletten çaldıkları, yan hesapları size kakalamaya çalışıyorlar. Neyse hasbelkader hesap bilgilerini aldık bu sefer yan hesap olunca sürekli ekran süresi kısıtlaması, hesabın başka kişiler tarafından ortak olması nedeniyle kullanılamaması durumları falan.. İşin özü başta da belirttiğim gibi paramla rezil oldum. Adam gibi oyunu satın alıp oynayacağım. Siz siz olun bunlar gibi sahtekarlara paranızı kaptırmayın. 3-5 kuruş daha verip orijinal alın geçin. İletişim için kullandığı numara bu: 0 551 641 31 52 Aşağıda da tavırları hakkında birkaç örnek ss var. Nasıl kişilerle muhatap olduğunuzu görün diye buraya bırakıyorum. Bu fiyata dediği de 400 TL.. Oyun zaten 699'a satıldı kaç gün. |
EPİNKOLİK: Güvenilirliği Hakkında Bilgiler
EPİNKOLİK, bir online alışveriş platformudur. Güvenilirliği hakkında bazı endişeler ortaya çıkmıştır. İşte bu endişelerle ilgili bilmeniz gerekenler:
-
Şikayetler Alındı: Bazı kullanıcılar, EPİNKOLİK'ten yaptıkları alışverişlerde sorun yaşadıklarını bildirmiştir. Bu sorunlar arasında geç teslimat, hatalı ürünler ve müşteri hizmetlerine ulaşmada güçlük yer almaktadır.
-
Vopinko İlişkisi: EPİNKOLİK, Vopinko adlı başka bir online alışveriş platformuyla bağlantılıdır. Vopinko da benzer güvenilirlik sorunları nedeniyle eleştirilmiştir.
-
Olumlu Yorumlar da Var: Öte yandan, EPİNKOLİK'ten memnun kalan kullanıcılar da bulunmaktadır. Bu kullanıcılar genellikle hızlı teslimat ve uygun fiyatları övmektedir.
Sonuç:
EPİNKOLİK'in güvenilirliği konusunda karışık yorumlar bulunmaktadır. Bazı kullanıcılar olumlu deneyimler yaşarken, bazıları sorun yaşamıştır. Bir karar vermeden önce bu yorumları ve endişeleri dikkate almanız önerilir. Alternatif alışveriş platformlarını araştırmak ve güvenilir satıcılardan alışveriş yapmak da önemlidir.