Şimdi Ara

Steam 2 Defa Para Çekti Neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18.09.2014 tarihinde Steam kart için 2 defa para çekip bana o ücretleri söylememi istedi.

18/09/2014 STEAMPOWERED.COM SEATTLE TR, 1.76 USD, işlem kuru 2.2098 TL -3,89 TL
    18/09/2014 STEAMPOWERED.COM SEATTLE TR, 1.14 USD, işlem kuru 2.2098 TL -2,52
    TL

Bugün 3.gün bitti o paralar hala iade olmadı.Ne yapmalıyım ?

----------------------------

SONUÇ : Steam'e ticket attım bana kendilerinin hemen gönderdiğini fakat bankaların 3 ila 7 iş günü arasında hesaba geçtiklerini söylediler.Sonra bilgilendirme için bankaya mesaj attım 1 gün sonra parayı geçmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 27 Eylül 2014; 20:06:36 >

• Bu miktarlarda alışveriş yapmışsın gibi görünüyor çünkü Steam hesabına kart eklendiğinde otomatik olarak 1 dolar para çekilir kartın aktif olup olmadığını teyit etmek amaçlı fakat senin kartında 1.76$ ve 1.14$ miktarlarında para çekilmiş.
    Pazardan Steam Wallet olmadan alışveriş yapılmadığı ve Steam Wallet'ta minimum 5 dolar alınabildiğine göre oyun alınmış görünüyor.

Ama istersen 2 gün daha bekle çünkü otomatik olarak çekilen 1 dolar 3 ile 5 gün arasında iade ediliyor. Fakat dediğim gibi yüksek ihtimal bu harcamalar oyun alışverişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 22 Eylül 2014; 3:44:01 >
  • Yok hocam ben kartı onaylattım 1 defa o zaman çektiler geri verdiler , şimdi bana onay için tekrardan istediler. Hatta bu çektikleri parayı dediğim gibi 2 boş hane vardı oraya yazdırdılar doğruluğunu anlamak için.
  • O tutarlar kredi kartının çalıntı olup olmadığını, yani kartın senin olup olmadığını onaylamak için çekiliyor. Steam sana sorduğunda tutarları doğru girmek için 3 hakkın var eğer yalnış girersen tutarlar iade edilmiyor. Bendende çekmişlerdi ama dolar kurundan dolayı tutarları yanlış girdim iade edilmedi.
  • Motwikhan kullanıcısına yanıt
    dolar kuru derken zaten TL fiyatını yazmıyorsun ki dolar fiyatını yazıyorsun.bakalım göndermezlerse bir ticket atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_ksk12

dolar kuru derken zaten TL fiyatını yazmıyorsun ki dolar fiyatını yazıyorsun.bakalım göndermezlerse bir ticket atarım

Tamam dolar fiyatını yazıyorsun da kredi kartı detaylarında tl olarak gözüküyordu bende dolar olarak değil. Ticket attım ama çözüm olmadı.
  • Motwikhan kullanıcısına yanıt
    çok saçma bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çok saçma bir durum.

Cok tuhaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SecurityPayne kullanıcısına yanıt
    ticket attım cevap bekliyorum.
  • quote:

ticket attım cevap bekliyorum.

çok geç dönüyorlar bi kere ufak bi sorun yaşadım steamde 18 gün sürdü attıkları cevap bazende 2 3 günde dönüyorlar inş çabuk atarlar cevap
  • Keşke paypal açıp alışveriş yapsaydın hep paypal kullanıyorum steamde hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Keşke paypal açıp alışveriş yapsaydın hep paypal kullanıyorum steamde hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar

%50 indirim var 50 TL'ye kadar enparada o yüzden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Keşke paypal açıp alışveriş yapsaydın hep paypal kullanıyorum steamde hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar

%50 indirim var 50 TL'ye kadar enparada o yüzden

oha çok iyiymiş o olay o zaman kullanmakta haklısın
  • Enpara kullanmışsın sanırım, arayacaksın harcama itiraz formu doldurtacaklar size,

Doldurup geri e-mail ile göndereceksiniz. 2-3 güne iptal edecekler.

Aynı alışverişi 3 kere yapmıştım ve hiçbir ürün alamamıştım.

Bu tür sorunlarda bankanızı arayın, steam ile muhattap dahi olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 27 Eylül 2014; 19:51:23 >
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    Steam'e ticket attım bana kendilerinin hemen gönderdiğini fakat bankaların 3 ila 7 iş günü arasında hesaba geçtiklerini söylediler.Sonra bilgilendirme için bankaya mesaj attım 1 gün sonra parayı geçmişler.
  • Konu çözüldü.Cevap ilk ve bir önceki yorumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.