Şimdi Ara

GTA 5, 200 milyondan fazla satarak tarihin en çok satan üçüncü oyunu oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA 5, 200 milyondan fazla satarak tarihin en çok satan üçüncü oyunu oldu
    Yayıncı Take-Two Interactive (Rockstar Games stüdyosunun ana şirketi) açık dünya suç gerilim oyunu Grand Theft Auto 5'in 200 milyondan fazla kopya sattığını bildirdi.

Ayrıca Bkz.GTA 6’nın çıkış tarihi “2025 sonbahar” olarak açıklandı

Rekoru kırması 11 yıl sürdü

Fenomen oyunun bu sonuca ulaşması 11 yıl sürdü (GTA 5, 2013 yılında PS3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülmüştü). Böylece Grand Theft Auto 5 tarihin en çok satan ilk 3 oyunu arasına girmiş oldu. GTA 5'in önünde yaklaşık 300 milyon kişi tarafından satın alınan Minecraft ve 520 milyon civarındaki satışıyla Tetris yer alıyor.

GTA 5, 200 milyondan fazla satarak tarihin en çok satan üçüncü oyunu oldu
    Grand Theft Auto 5, PC ve PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox 360, Xbox One, Xbox Series S ve Xbox Series X konsollarında mevcut. Grand Theft Auto serisinin bir sonraki oyunu ise 2025 sonbaharında PlayStation 5, Xbox Series S ve Xbox Series X konsolları için piyasaya sürülecek olan Grand Theft Auto 6 olacak. 

Kaynak:https://www.ign.com/articles/grand-theft-auto-5-surpasses-200-million-units-sold

• Bir oyunu ısıtıp ısıtıp üst üste birden çokkez satması ticari şark kurnazlığı vede biraz yüzsüzlük olsa gerek.

• Epic games'in bedava dağıttığı milyonlarca oyun da satıldı olarak mı sayıldı acaba 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 ve 2 hangisi..

• buraya kadar Rockstar Games, gözün doysun artık. işinizi iyi yapın da hakkınızla bir yılda 1. olun

• anilk91 kullanıcısına yanıt

Epic games o oyun anahtarlarını bedavaya almadıysa sayılır tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 nesildir GTA V var. Yeter artık.

• Bedava aldıysa da rockstar bence onları satıldı olarak saymıştır 😁

• Tetris hangi tetris ya pc platformu mu game boy falan mı

• general4242 kullanıcısına yanıt
    E tüm platformlardır tabi ki.El konsolları da dahil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunu 3 kere satın aldım pc ps3 ps4 ve 200 dolar verdim kendimi dolandırılmış hissettim aynısını gta6 da yapacaklar ps5 pc ps4 xbox ve yine 10 senede 200 milyon satacaklar

• Super Mario'yu da mı geçmiş?

• Ben henüz hiç oynamadım daha

• 17200 petabyte download yapildigi anlamina da geliyor ayni zamanda. tetris dedigin 1-2 KB, minecraft 100MB civari ama GTA5 80-90 GB arasi. bu devasa verinin transferinde ne kadar carbon salinimi olustu hesaplayin.

• Tetris ile GTA 5 i kıyaslamakta ne bileyim komik ama istatistiklere bakınca komik diyemiyoruz maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kreuger kullanıcısına yanıt

Millet her sene Fifa alıyor bu yine iyi.

• Rockstar Games mahalle de o pirince çakıl taşı koyarak satan bakkal gibi ...

• 1- Tetris 2- Minecraft...

• Ekmeğini iyi yediler. Helal be Rockstar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.