Bildirim
GTA 5, 200 milyondan fazla satarak tarihin en çok satan üçüncü oyunu oldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir oyunu ısıtıp ısıtıp üst üste birden çokkez satması ticari şark kurnazlığı vede biraz yüzsüzlük olsa gerek.
-
Epic games'in bedava dağıttığı milyonlarca oyun da satıldı olarak mı sayıldı acaba 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 ve 2 hangisi..
-
buraya kadar Rockstar Games, gözün doysun artık. işinizi iyi yapın da hakkınızla bir yılda 1. olun
-
Epic games o oyun anahtarlarını bedavaya almadıysa sayılır tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 nesildir GTA V var. Yeter artık.
-
Bedava aldıysa da rockstar bence onları satıldı olarak saymıştır 😁
Tetris hangi tetris ya pc platformu mu game boy falan mı
E tüm platformlardır tabi ki.El konsolları da dahil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu oyunu 3 kere satın aldım pc ps3 ps4 ve 200 dolar verdim kendimi dolandırılmış hissettim aynısını gta6 da yapacaklar ps5 pc ps4 xbox ve yine 10 senede 200 milyon satacaklar
Super Mario'yu da mı geçmiş?
-
Ben henüz hiç oynamadım daha
-
17200 petabyte download yapildigi anlamina da geliyor ayni zamanda. tetris dedigin 1-2 KB, minecraft 100MB civari ama GTA5 80-90 GB arasi. bu devasa verinin transferinde ne kadar carbon salinimi olustu hesaplayin.
-
Tetris ile GTA 5 i kıyaslamakta ne bileyim komik ama istatistiklere bakınca komik diyemiyoruz maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet her sene Fifa alıyor bu yine iyi.
-
Rockstar Games mahalle de o pirince çakıl taşı koyarak satan bakkal gibi ...
-
1- Tetris 2- Minecraft...
-
Ekmeğini iyi yediler. Helal be Rockstar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir oyunu ısıtıp ısıtıp üst üste birden çokkez satması ticari şark kurnazlığı vede biraz yüzsüzlük olsa gerek.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X