|
Bildirim
Tebrikler epic , Steam Sabit kur politikası , Epic bedava oyunlar olmasa Türk oyuncular ne yapacak çok merak ediyorum. Vay halimize...
Edit : Microsoft gamepass de dahil buna. Demek ki neymiş oyuncuları düşünmeyen tek firma Sony PlayStation markası kalmış :) (Not: ps Vita ,ps2, ps3,ps4 sahibi biriyim) |
Ben celesteye çöp, hesabında just caust var diye "beş para etmez firma bu" diyeni gördüm. God of war, ff7 yi bile verseler yine mok atan olacaktır. Bana farketmez cebimi düşünürüm. Öyle steamden başka yerden almam fantazim de yok.
|
microstun gamepass'i de var, onuda ekle...
|
Oraya bir adet amazon prime eklemenizi rica edeceğim. (8 TL ye verdiği oyunlar şaşırtıyor) |
3 tane baba oyun verse tamam zaten. diğer günler çöp olsa da olur
|
Rdr 2 istiyor adam beleşe. Boş mezar var verem mi? Rdr2 yi oynatacak sisteme parayı veren oyunu da bir zahmet alsın. |
Almayın zorla mı alıyorsunuz 😂 siz bedavaya hangi oyunu veriyorsunuz bizde alalım lütfen
|
Adamlar 700-800-900-1000₺ bandında oyun satıyor artık. PS olayı Türkiye'de artık kabul edilebilecek seviyeyi çoktan geçti. Çok parası olan bir avuç insanın işi. Basit bir oyun mevzusu ultra lüks hale geldi. Fatura market alışverişi ile uğraşmaktan artık oyun işine para harcayamaz hale geldik |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizlion -- 13 Aralık 2021; 14:15:0 > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 13 Aralık 2021; 13:45:1 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |