|
Büyük iddia: Epic Games yıl sonuna kadar her gün 1 oyun hediye edecek (2. sayfa)
-
-
TDK'nın güncel yazım kılavuzunda sık sık aranan bu kelimelerden biri de 'fantezi'dir. FANTEZİ NE DEMEK: 1– Sonsuz, sınırsız hayal, fantazya. 2– Değişik heves, değişik beğeni, değişik düşünüş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
epic sağolsun bir düzine oyun biriktirdim umarım güzel oyunlar verir yine
-
Kizma ama Türķ oyuncularn büyük cogunlugu Torrentten indirip oynuo ztn
Para verip oynayan Türkler baya azinlikta baya baya ama hani 100kiside 5 kisi fln oyle diyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yapılan zamları sindirebilmemiz için gönül alma taktikleri bence 😂 Diğer platformlara göre yine de güzel bir adım diyebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyide halen daha piyasada tutunamıyor, neden acaba, nerede hata yapıyor.
-
Oraya bir adet amazon prime eklemenizi rica edeceğim. (8 TL ye verdiği oyunlar şaşırtıyor)
-
Bence arayüzü steam'e göre çok basit ve işlevsiz olduğu için olabilir.Steam uygulamasının oyunculara sunduğu imkanlar ile Epic Games'in oyunculara sunduğu imkanlar çok farklı...Mesela en basitinden Steam'da oynadığınız oyuna puan verebiliyor,yorum yazabiliyorsunuz...Dahası hemen her oyunda 'başarım' şeklinde rozetler var.Bu da oyunu oynarken insanı daha bir şevke getiren bir unsur.Epicte ise bunlar yok...
Şahsi düşüncem Epic Games bedava oyun yanında kendi arayüzünü ve programını geliştirirse Steam ile gerçek anlamda rakip olabilir...Bunun dışında sadece bedava oyun dağıtmakla Steamle rakip olması pek mümkün değil...
-
Sony'nin yanına Nintendo'yu da ekleyebiliriz. Burnundan kıl aldırmıyor firma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel tespitler.
Özellikle son sözünüz durumu özetliyor.
Belkide bedava oyun ile rakip olmaya değil akıllarda yer etmeye çalışıyor, o da olabilir.
-
xd
-
+1 kendimi bildim bileli oyun kitap müzik film para vermedim. Öğrenciyken yemeyip içmeyip para kenara koyup bunları alanları biliyorum Açarım torrenti bakarım keyfime adını aratırım tek tıkla indiririm izi pizi
-
Oyunların dosya adreslerini gösteremiyor olmamız, format attıktan sonra kurulu oyunların tekrar gösterilmesinin zorluğu da cabası. En azından bu gelse büyük bir gelişim olur epic adına.
-
TDK'nin olmasın o?(TEDEKE)
-
Rdr 2 istiyor adam beleşe. Boş mezar var verem mi? Rdr2 yi oynatacak sisteme parayı veren oyunu da bir zahmet alsın.
-
Benim beklentim metro exodus, ha bugün ha yarın diye diye almamıştım güzel olur
-
Nintendo'nun genel olarak dünyaya bakış açısı bu, bizim için de değişmez. Resmi olarak ülkede satılmasına rağmen sanki Türkiyede yokmuş gibi davranıyorlar bir sebebten. Ne bir reklam, bir tanıtım, bir etkinlik ne özel bir duyuru vs bizim için hiçbir şey yok.
Aksine 2006 civarı Nintendo Wii, DS ile resmi olarak geldiklerinde tanıtım ve pazarlama için cidden uğraşıyorlardı hatırlıyorum o zamanları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X