NET 400 TL ID COOLING GERÇEK İNDİRİM
Merhaba arkadaşlar;
ID Cooling marka 2 işlemci soğutucu modelinde 400 TL net indirim mevcut. Ürünlerin linklerini altta bırakıyorum. Sepete ekleyip "nihaitüketici" indirim kodunu sepette girmeniz yeterlidir. Tırnak işaretleri hariç yazınız. Stoklar sınırlı. Ben ve yakın çevrem satın aldık. SE-214-XT modeli sepette kodu girince 999 TL, SE-224-XTS modeli ise yine sepette kodu girince 1.199 TL oluyor.
İhtiyacı olan forum sakinleri faydalansın istedim. Saygılar.
Arkadaşlar indirim stoklar süresince ve en geç 32 Ocak tarihine kadar geçerlidir. Ürünü sepete ekledikten sonra, sepette spardoxnihaituketici indirim kodunu girdiğinizde 1.500 TL indirim uygulayacaktır. 27" modelini uzun süredir kullanıyorum ve memnunum. İhtiyacım olsa bu indirimi değerlendirirdim. İncelemesi, karar vermesi size kalmış, saygılar 🙏
Ürün linki;
BİLGİSAYAR KASASI İÇİNE EKRAN TAKMA
Arkadaşlar merhaba; bilgisayar kasamın egzoz fan bölümüne fan yerine ekran takmak istiyorum. Elimde 7” hdmı çıkışlı ve USB den güç alan çerçevesiz ekran mevcut. Anlamadığım konu bu ekranda nasıl sabit bir görüntü oynatılıyor ? Bendeki sadece ekran. Arkasında ayrıca takılan bir kartı yok. Aida 64 sensorpanel için kullanıyorum. Lakin ben kısa video ya da hareketli duvar kağıdı gibi bir şey oynatmak istiyorum. Nasıl oluyor ? Alttan başlat çubuğu gözüksün istemiyorum ve bilgisayarı çalıştırdığımda otomatik devreye girsin istiyorum. Örnek resim paylaşıyorum. Egzoz fanı olmayan kasa resmide bana ait.
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
ÇEKİLİŞ YAPACAĞIM NASIL DUYURABİLİRİM ?
Merhaba arkadaşlar referanslarıma da bakabilirsiniz. Çevremi genişletmek, YouTube kanalımın kitlesini büyütmek için çekiliş yapmak istiyorum. Elimde Asus Rog Core II Gaming mouse var hazırda. Bunun dışında başka ekipmanda sipariş edebilirim direk.
sizce nasıl duyurabilirim? Çekilişi nasıl yapayım ?
cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler ☺️
TEKNİK DESTEK https://www.twitch.tv/afsinedremitli
M2 SSD HAKKINDA BİLGİ YARDIMI
|
ASUS ROG STRİX 2070 OC 20 GÜNLÜK COİL WHİNE
|
|
UPS (KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI) TAVSİYESİ
|
PSU (GÜÇ KAYNAĞI) HK. YARDIM&FİKİR
|
SİSTEM: WİNDOWS 10 PRO ORJ./ İ7 8700 K/ ASUS ROG STRİX GTX 2080 Tİ / ASUS PRİME Z370-A/ 32 GB DDR4 4.000 MHZ RAM/ 2 ADET SAMSUNG 850 EVO TOPLAM 1 TB/ 1 ADET 500 GB SAMSUNG M2 SSD/ CORSAİR H100İ V2/ COOLER MASTER H500P / NZXT HUE / ASUS PCE AC68/ CREATİVE 7.1 SES KARTI/ LOGİTECH G810/ G633/ G602/ G840 XL/ Z906/ PS4 PRO |
SİSTEM: WİNDOWS 10 PRO ORJ./ İ7 8700 K/ ASUS ROG STRİX GTX 2080 Tİ/ ASUS PRİME Z370-A/ 32 GB DDR4 4.000 MHZ RAM/ 2 ADET SAMSUNG 850 EVO TOPLAM 1 TB/ 1 ADET 500 GB SAMSUNG M2 SSD/ CORSAİR H100İ V2/ COOLER MASTER H500P// NZXT HUE / ASUS PCE AC68/ CREATİVE 7.1 SES KARTI/ LOGİTECH G810/ G633/ G602/ G840 XL/ Z906/ PS4 PRO |
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 19 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.864
İkinci El Bölümü Mesajları: 693
Konularının görüntülenme sayısı: 33.022 (Bu ay: 898)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 432 (Bu hafta: 35)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar