Hp Pavilion 15-AB208NT SSD takılır mı ?
Selamun aleyküm herkese.
Elimizde başlıkta belirttiğim cihaz var. 480 GB bu SSD'yi takmak istiyoruz.
HP ile iletişime geçtim ama istediğim cevabı alamadım. Türkçe bilen birisi olmadığı için alakasız cevaplar verdiler, M2 falan var dediler sizde. Şu an 1 TB HDD var. Onu çıkartıp bunu taksak kendi hızında mı çalışır, yoksa daha düşük seviyede. Bir de bildiğim kadarıyla bazı cihazlar belli bir kapasiteye kadar izin veriyor. 480 GB Sorun olur mu ? Emin olmak için yazdım.
Şimdiden geri dönüş yapan herkese teşekkür ederim.
Selamun aleyküm. Birkaç sorum var şimdiden cevaplayanlara, yardımcı olanlara teşekkür ederim.
Elimde Lenovo N580 notebook bilgisayar var.
Cihazı formatladım. (eskisi de yenisi de w 10 pro 64 bit )
Fakat bazı sorunlar oluştu. ( ekran kartını bulamıyor )
1- Bu cihaz da gerçekten harici ekran kartı var mı ?
2- Varsa, Driver seçeneklerinde Nvidia ekran kartı(tahminim gt 610) olmasına rağmen kurulum yapamıyorum. w10 desteklemediği için olabilir mi? Daha önceden de w10 kuruluymuş ama ekran kartına dikkat etmedim.
3- w10 desteklemiyorsa w8.1 de çalışır mı ?
( Bu arada tüm yöntemler neredeyse denendi. Güvenli Mod'dan tamamen silip tekrar kurma gibi.Windows Update'te herhangi bir güncelleme göstermiyor. )
Sistem Her Açılışında HDD Kayboluyor.
Selamun Aleyküm.
Bilgisayarımda takılı 2 HDD var.
1 tanesi C ve D olmak üzere 500 GB
1 tanesi sadece E olmak üzere 1 TB boyutunda.
Sistem W7 SP1.
Bilgisayar çalıştığı sürece hiçbir şekilde kaybolmuyor , hata vermiyor.Ama bilgisayarı her açtığımda veya yeniden başlattığımda E diski kayboluyor. Ben her seferinde ;
Sabit Disk Bölümleri Oluştur ve Biçimlendir > Diske Sağ Tıkla > Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir > Ekle'den E: sürücüsüne atama yapıyorum.
Çözümü bilen ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
.NET Framework Yüklenmiyor. ( Geri Alınıyor Hatası )
Selamun aleyküm. Programın hangi sürümünü kurarsam kurayım hep aynı sorunla karşılaşıyorum.Resimde göreceğiniz gibi Alt taraftaki durum %75-80 gibi olduğu zaman geri alınıyor diyor ve programı kuraamıyorum.
İşletim Sistemim : W7 64bit
Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.
silinebilir.
silinebilir.
CS GO Overwatch XP Gelmiyor.
Selamun aleyküm. Daha önceleri birçok Overwatch XP almış birisi olarak yazıyorum. Bundan yaklaşık 15 gün öncesine kadar tüm Overwatch XP'ler en fazla 3 gün içinde geliyordu. Fakat yaklaşık 30 tane bakmama rağmen aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen hala XP vermedi. Sizlerde de aynı sorun var mı ?
Fifa 21 - Oyun Yükleniyor Ekranında Atıyor
Selamun Aleyküm beyler. Başlıkta da belirttiğim gibi oyun yükleniyor ekranında oyundan atıyor. Sistemim iyi değil fakat Fifa 20'yi orta ayarda gayet iyi oynuyordum.
İnternette araştırdım sistemi iyi olanlarda da bu sorun varmış.
Ama çözümünü bulamadım.
Yardımcı olan olursa şimdiden teşekkürler.
( NOT : Ekran Kartı ve diğer güncellemeler tamamen yapıldı. )
2018 Operasyon ?
|
Mhz ve Bios Sorunu
|
Fifa 18 Spiker Sorunu
|
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 953
İkinci El Bölümü Mesajları: 291
Konularının görüntülenme sayısı: 20.702 (Bu ay: 743)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 105 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket