oyunu düşük grafiklerde bile düşük fps alıyorum.Gördüğüm kadarıyla oyunun optimizasyon sorunu var.Sistemim çok iyi değil optimizasyon sorununun bir çözümü var mı ? çözülse bile oynayabilir miyim ? Gta offlineda 50 60 fps alıyorum düşük ayarlarda. Sistemim: i5 7200u nvidia geforce 940mx 8gb ram işlemci ekran kartı hd grapichs 620 cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. |
Mafia Definitive Edition Kasma Sorunu
Mafia Definitive Edition'da kasma sorunları yaşıyorsanız, bu sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz bazı yöntemler şunlardır:
-
Grafik Ayarlarını Düşür: Mafia Definitive Edition'ın grafik ayarlarını düşük veya orta seviyeye düşürmek, kare hızını artırabilir. Bunun için oyunun grafik seçeneklerine giderek çözünürlüğü, doku kalitesini ve diğer ayarları düşürebilirsin.
-
Sürücüleri Güncelle: Ekran kartı sürücülerinin güncel olduğundan emin ol. Güncel olmayan sürücüler, oyunlarda performans sorunlarına neden olabilir. Ekran kartı üreticisinin web sitesinden en son sürücüleri indir ve yükle.
-
İşletim Sistemini Güncelle: İşletim sistemini güncellemek, sistem performansını iyileştirebilir ve bazı kasma sorunlarını çözebilir. Windows kullanıcıları, Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Windows Update bölümünden işletim sistemini güncelleyebilirler.
-
Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula: Bu işlem, bozuk veya eksik oyun dosyalarını onarır. Steam'deysen, oyun kitaplığından Mafia Definitive Edition'ı seç, sağ tıkla ve Özellikler > Yerel Dosyalar sekmesine git. Ardından "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula..." düğmesine tıkla.
-
Oyunu Yeniden Yükle: Yukarıdaki yöntemler sorunu çözmezse, oyunu yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Bu, bozuk dosyaları temizleyecek ve oyunu varsayılan ayarlarına sıfırlayacaktır.
Ek olarak, bilgisayarının minimum sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olmalısın. Mafia Definitive Edition'ın minimum sistem gereksinimleri şunlardır:
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit (1903 veya daha yenisi)
- İşlemci: Intel Core i5-2500K veya AMD FX-8120
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 100 GB kullanılabilir alan
- Ekran Kartı Belleği: 2 GB VRAM
Sistemin bu gereksinimleri karşılamıyorsa, kasma sorunları yaşaman olasıdır.