Bildirim
MAFİA II: DEFİNİTİVE EDİTİON Türkçe Yama İstek
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
UP -
Yamasını indirip deneyebilirsin -
Güzel kardeşim önce bir oyunu indir eski yamayı dene. Sonrada gir buraya deki eski yama çalışmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski yamayı denedim çalışmıyor. -
Hadi ya bende daha oyunu indiriyordum. Neyse bi insinde bakarız. Dosyalarda farklılık yoksa belki çalıştırabiliriz. Büyük ihtimalle menü felan değiştiği için çalışmıyo olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: AyhanBaBa12342
Eski yamayı denedim çalışmıyor.
Menü falanda değişmemiş geçen hafta mafia 2 tekrar bitirdim remastered konusunda üstüne pek durmamışlar bakınca çok bi fark gözükmüyor bilgisayarımın iyi olmasına rağmen fps droplarıyla dolu benim için hayal kırıklığı oldu. :( -
Zaten öyle aman aman bir fark kimse beklemiyorduki 2 içinde 3 içinde. Asıl bomba ağustosta geliyor. Tabi yine mafia3 ün ilk çıktığındaki kadar sorunlu olmazsa. Dediğim gibi bu oyun iki yönlü bomba ya içimizde patlıyacak yada gönlümüzü yeniden feth edicek.quote:
Orijinalden alıntı: AyhanBaBa12342
Menü falanda değişmemiş geçen hafta mafia 2 tekrar bitirdim remastered konusunda üstüne pek durmamışlar bakınca çok bi fark gözükmüyor bilgisayarımın iyi olmasına rağmen fps droplarıyla dolu benim için hayal kırıklığı oldu. :(
Ne çabuk indirdiniz 45gb'ı dostlar :D
Eski yamaya güncelleme lazım definitive edition'da altyazı fontları değişmiş sanırsam. -
Şöyle bi baktım videolara da pek bi farklılık göremedim,
Oyununun çıkış tarihini düşününce,
En büyük yenilik desteklenen çözünürlüğün artması muhtemelen,
Grafiksel pek bir iyileşme görmedim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
up -
Bu oyuna yapılacak en büyük güncelleme portunun geliştirilmesi olurdu herhalde. Klasik 2K/Rockstar oyunları gibi sorunluydu PC portu. -
Bende dün deneme fırsatım oldu optimasyon bana önceki haline göre daha iyi geldi en yüksek ayarlarda normalde belirli yerde fps düşerdi bu versiyonunda o sıkıntım kalmadı 80 90 fps arası sabit geziyor akıcı gayet türkçe yaması inşallah kısa bi süre içersinde uyumlu hale getirilir. -
Mafia 2 definite edition grafik açısından çok farkı yok. Onun yerine fan modlarından grafik modlarına çok daha başarılı. Geçen yaz bu modla sorunsuz indirdim bitirdim. Tüm arabalar da kendi modelleriyle vardı.Türkçe altyazı da vardı sorunsuz oynarsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğu şey aynı gibi duruyor sorunsuz eski yama belki işi kotarabilir -
Kusura bakmayın ama şu mafia 2 ve mafia 3 definitive edition adıyla çıkan oyunlara para verip de almak çok büyük bir mallıktır. Çünkü 23 Ağustos 2010 da piyasaya çıkan mafia 2 ile 7 ekim 2016 da çıkan mafia 3 arasında biraz cilalanmış grafikler haricinde eskiyle hiçbir fark yok. Oynanış aynı senaryo aynı e niye boşa para vereyim. Bir tek ilk çıkan mafia oyunu alınabilir duruyor çünkü yeni nesil grafikler ile gelecek 28 ağustos 2020 de. -
-
bende eski yamayı kurmayı denerken oyunun seslerini bozdum -
Mafia'ya bulaşmak istemiyorum. Ben bıraktım bu işleri
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Mafia'ya bulaşmak istemiyorum. Ben bıraktım bu işleri
|
Benzer içerikler
- horizon zero dawn remastered türkçe yama
- what remains of edith finch türkçe yama
- the survivalist türkçe yama
- wartales türkçe yama
- spiderman 2 türkçe yama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X