Şimdi Ara

Borderlands 1 GOTY edition türkçe yama istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu yılın sonunda malumunuz Borderlands 3 çıkacak. Çıkmadan önce Gearbox diğer oyunların Remastered sürümlerini yayınladı. İnternette Borderlands serisinin tüm oyunlarının türkçe yaması var ama Remastered yada GOTY sürümlerine entegre edilmemiş. Bu konuya el atabilecek olan var mı ? ilk oyunun çevirisin Oyunçeviri yapmış lakin bu yıl yayınlanan GOTY edition ile uyumlu değil. Forumda bir arkadaş Borderlands 2 Remastered için türkçe yama yapmış yani dil için tool var galiba. şimdiden sağolun.

• 1. Oyunun yaması goty ile uyum lu fakat aon çıkan enchanced versiyonu ile uyumlu değil. Ve çevirilmesini bence boşuna bekleme çünki oyun içi konuşmaların tamamının yeniden çevirilmesi gerekiyormuş. Sana tavsiyem goty sürümü ile oynaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece ana oyunu bitirmiş olarak fikirlerimi yazayım. Ana oyun ayrı DLC'ler ayrı olarak 2 yama olarak kuruyoruz. DLC'leri ikinci oyunu çeviren forumdaki arkadaş çevirmiş, henüz deneyimleme şansım olmadı. Ana oyun yaması ise %100 değil kesinlikle, %95 belki.

Oyuna başlamadan GOTY sürüm ve GOTY Enhanced sürümlerini indirdim, karşılaştırarak duruma göre başlayacaktım. Enhanced sürüme minimap eklenmiş, grafiklerde iyileştirme yapılmış. Animasyon ve oyun dinamikleri iyileştirilmiş. Yine de Türkçe oynamak için GOTY sürüme başladım. 23 saat'in sonunda oyunu bitirdim. Sırada DLC'ler var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.