Şimdi Ara

MAFİA II: DEFİNİTİVE EDİTİON Türkçe Yama İstek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
5.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: obasar84

Kusura bakmayın ama şu mafia 2 ve mafia 3 definitive edition adıyla çıkan oyunlara para verip de almak çok büyük bir mallıktır. Çünkü 23 Ağustos 2010 da piyasaya çıkan mafia 2 ile 7 ekim 2016 da çıkan mafia 3 arasında biraz cilalanmış grafikler haricinde eskiyle hiçbir fark yok. Oynanış aynı senaryo aynı e niye boşa para vereyim. Bir tek ilk çıkan mafia oyunu alınabilir duruyor çünkü yeni nesil grafikler ile gelecek 28 ağustos 2020 de.
    Her iki oyun da daha önce sahip olanlara ücretsiz olarak verildi bilginize.
  • Bugün biraz baktım. Görsel olarak gelişme var bence. Ben 2k monitör kullanıyorum ve normal oyunda 2k da görsel çok hoşuma gitmiyordu ama yeni oyunda göze biraz daha hoş geldi açıkçası. Beleşe verdikleri içinde laf etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal sürümünden pek farklı durmuyor eğer oyunu ps4 te oynamayacaksanız normal sürümünü öneririm fazla uğraşılan bir remastered olmamış gibi
  • Mafia 3 bir bir aynı adamlar hiç bir değişiklik yapmadan boyutu yükseltip yeniden yayınlamışlar gibi mafia 2 iyileştirme ve güzelleştirme var ama cod mw gibi bir iyileştirme yapmamışlar hayran modları gibi ufak geliştirmeler ama yine de imkan varken rematered oynamak daha iyi az da olsa geliştirme var. Altyazı gelene kadar beklemeyi düşünüyorum aceleye gerek yok sanki hiç oyun kalmadı.
  • aslanmestan A kullanıcısına yanıt
    mafia 3 def. edt. zaten ana oyun ve tüm dlc paketlerini içeriyor, herhangi grafiksel bir güncelleme yok.
  • Classic 8 Gb definitive 40 gb

Ve arasinda fark yok denecek kadar az ustelik oyun fps drop dolu mesela kapi acmalarda garaj acmalarda kitleniyor sonraki sahneye gecmesi icin. Classic in daha smooth oynanisi vardi bu resmen çöp olmus hangar 13 varsa isin altinda o oyun oynanmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunu korsan indirdim fark var ama okadar ahım şahim fark yok
  • Oyun çeviri yapar bu isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyid42

Oyun çeviri yapar bu isi
    Yapacak gibi durmuyorlar ama inşallah dediğiniz gibi olur.
  • Birisi lütfen yapsın şu işi ya...
  • Mafia 3 definitive edition da çalışıyor Türkçe yama, 2 için ufak düzeltmelerle çalışır heralde.
  • türkçe yamayı 8 saat çalışmanın ardından uyarladım birazdan konu açacağım kurulum videosunuda çektim iftardan önce konuyu ve videoyu paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C45497F9A -- 23 Mayıs 2020; 18:40:31 >
  • Bu videoda mafia 2 definitive edition için uyarlanmış türkçe yama var videoda detaylı anlatılıyor nasıl yamayı kuracağınız iyi oyunlar.

• Beklemedeyim kardeşim.
  • Merdo200tr kullanıcısına yanıt
    Henüz denedim, çalışmakta arkadaşlar. Gönül rahatlığı ile indirip, kurulumu yapabilirsiniz
  • Merdo200tr kullanıcısına yanıt
    Evet ben de sorunsuz çalıştı.
  • neden kaldırdın videoyu
  • Arkadaşlar dün bir arkadaşın türkçe yama uyarlaması vardı sorunsuz çalışıyor neden kaldırıldı bir bilgisi olan varmı ben oyunun yarısını geçtim bu yamayla bir problem mi oluştu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.