Şimdi Ara

MAFİA II: DEFİNİTİVE EDİTİON Türkçe Yama İstek (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
5.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heronos

Arkadaşlar dün bir arkadaşın türkçe yama uyarlaması vardı sorunsuz çalışıyor neden kaldırıldı bir bilgisi olan varmı ben oyunun yarısını geçtim bu yamayla bir problem mi oluştu
    Bazı muhalefet kesim arkadaş yamayı düzeltip bizlere sunduğu için hırsız dedi arkadaş da doğal olarak sinirlenip kaldırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar dün bir arkadaşın türkçe yama uyarlaması vardı sorunsuz çalışıyor neden kaldırıldı bir bilgisi olan varmı ben oyunun yarısını geçtim bu yamayla bir problem mi oluştu
    yama sıkıntısız çalışıyor
    yadi.sk
    text.rar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/YLKp-7G94XQ-dQ

• quote:

Orijinalden alıntı: JRache

Bazı muhalefet kesim arkadaş yamayı düzeltip bizlere sunduğu için hırsız dedi arkadaş da doğal olarak sinirlenip kaldırdı

Alıntıları Göster
    yapan arkadaşın emeğine saglık çok güzel yapmış yapamayı tek sıkıntı yamayı yapmadan önce görüntü ayarlarını yapın sonra yamayı uygulayın orada degısık yazılar cıkıyor ama sorun degıl oyun içinde hiçbir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

yama sıkıntısız çalışıyor
    https://yadi.sk/d/YLKp-7G94XQ-dQ

Alıntıları Göster
    dosyaları hangi klasöre atıyoruz ?

edit buldum:

steamapps\common\Mafia II Definitive Edition\pc\sds\text

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 26 Mayıs 2020; 1:33:5 >
  • quote:

yapan arkadaşın emeğine saglık çok güzel yapmış yapamayı tek sıkıntı yamayı yapmadan önce görüntü ayarlarını yapın sonra yamayı uygulayın orada degısık yazılar cıkıyor ama sorun degıl oyun içinde hiçbir sorun yok

Alıntıları Göster
    Görüntü ayarı derken nasıl bir görüntü ayarı yapmamız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShruxBey

Görüntü ayarı derken nasıl bir görüntü ayarı yapmamız lazım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar nasıl bir görüntü ayarı yapacağım bir yardım eder misiniz
  • ShruxBey S kullanıcısına yanıt
    Görüntü ayarlarını ya Launcher üzerinden ya da yamayı yüklemeden önce yapın. Türkçe yama eski oyuna uygun olduğu için, bazı yeni ayarların karşılığı yok. Bu sebeple, yamayı yükleyince oyun içindeki menüde anlamsız kelimeler gözüküyor.

MAFİA II: DEFİNİTİVE EDİTİON Türkçe Yama İstek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 28 Mayıs 2020; 10:7:29 >
  • Hee tamam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cittaslow

Görüntü ayarlarını ya Launcher üzerinden ya da yamayı yüklemeden önce yapın. Türkçe yama eski oyuna uygun olduğu için, bazı yeni ayarların karşılığı yok. Bu sebeple, yamayı yükleyince oyun içindeki menüde anlamsız kelimeler gözüküyor.

arkadaş cevap vermiş yamayı kurmadan mutlaka görüntü ayarlarınızı yapın orası cevrilmemiş sıkıntı çekersiniz

• forum yonetimi yamanın linklerini ve konuları siliyor.
  • dosyayı yeniden paylaşabilen olurmu hasarlı diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgul

dosyayı yeniden paylaşabilen olurmu hasarlı diyor?
    calısıyor hocam linkler de sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarta

Alıntıları Göster
    hocam link olan konu nerde acaba veya linki paylaşabilirmisin acaba sana zahmet ben bulamadımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarta

Alıntıları Göster
    hocam arkadaşlar yukarıda yazmış şimdi ben paylaşırsam forumun saygı değer yöneticileri! 6 gün uzaklaştırma atarlar.
  • Fark yok diyenler bu videoyu izledi mi?

Altyazı oluyor bu arada, Mafia II Definitive Edition\pc\sds_en\text klasörüne iki tane dosyayı atacaksınız olacak bitecek ama önce Launcher'den grafik ayarlarını yapın oyunda bozuk gösteriyor.

• Bir siteden bulup indirdim çalışıyor şu an oynuyorum. İsteyen varsa gönderirim.
  • yasarta kullanıcısına yanıt
    Dosya iniyor sıkıntı yok fakat rar doyasını çıkar dediğimde hasarlı hatası alıyorum hepsini denedim.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar DLC'lerinde çevirisi dahil mi bu indirdiğimiz dosyalarda?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.