Çeviri yapacak arkadaşlar en azından deepl çeviri ile Türkçe ye çevirse de oyunu güzel bir şekilde oynasak. İngilizcem yeterli gelmiyor. Ve oyun eğlenceli. Yardımcı olan olursa mutlu oluruz.
Bilgisayarım için 2000VA UPS önerisi
Arkadaşlar merhaba toki‘de oturuyorum. Elektrikte sürekli dalgalanma oluyor. Elektrikler kesilmediği halde bilgisayarım kapanıyor. Farklı yerlerde bilgisayarımı denedim hiç kapanmadı yani sorun elektrikten kaynaklı. 2K ekran, 4070 Ti ekran kartı, 32 GB 6000 MHz RAM, 78000 X3D işlemci, 850 watt güç kaynağım var. 5000 TL yi geçmeyecek (hatta 4000 TL'ye yakın olsa daha mutlu olurum) önerebileceğiniz UPS var mı?
Merhaba arkadaşlar benzinli araç alma arefesindeyim . 3 model arasındayım 2023 model araçlardan birini alacağım .peugeot 1.2 active prime , Opel grandland 1.2 ultimate ve Nissan 1.3 skypack donanımlarından birini alacağım . Siz hangisini önerirsiniz ? Ve sebebi nedir ?
philips 75pml9008 uygulama
Arkadaşlar cihazı dün aldım. Bana satan arkadaş cihazın işletim sisteminin android tv olduğunu demişti. Fakat Philips işletim sistemini değiştirmiş . Yabancı forumlarda disney+ appletv yok yazıyordu. Bu cihaza sahip olan varsa tod tv , blutv gibi uygulamalar var mı ? Belki cihaza güncelleme gelmiş ve bu yazılımlar gelmiştir diye soruyorum.
AMD 7800x3d fiyat farkı
Arkadaşlar e satış sitelerinde 2 farklı AMD 7800x3D sürümü var. Fiyat farkı gözüküyor. Sebebi ne olabilir? İkisi de kutulu sürüm anlamadım yardım eder misiniz?
https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-7-7800x3d-4-2ghz-96mb-am5-box-islemci-grafik-kart-var-fan-yok-pm-HBC000046NL49
Arkadaşlar dün eve gelirken 1.0 hibrid 2021 model aracım vites kolu hatası araç sürülebilir servise gidin uyarısı verdi . Sizce hata ne olabilir ? Bu sorunu yaşayan varsa ücret ne çıkar ? 30 Ağustos olduğu için servis kapalı gidemedim. Araç 2021 Mart trafiğe çıkışlı garantisi 2 yıllık olduğu için bitti iyi niyet garantisi yaparlar mı ?
silinsin
gerek kalmadı
silinsin
5
5800X işlemcim arızalı mı ?
Arkadaşlar 20 gündür uğraşıyorum yoruldum. Amazon'dan satıcı: Teknobiyotik olacak şekilde AMD 5800X aldım. Cooler Master Masterliquid ML240l V2 sıvı soğutma kullanmama rağmen hala randıman alamıyorum. Need for Speed unbaund oyununda 85 derecelere ısı çıkıyor. Yarım saatte bu değerleri alıyorum. Antivirüs taraması yapıyorum işlemci kullanımı %100 oluyor işlem yapamaz oluyorum. İşlemci ısısı yüzde 35 iken Chrome da 2 sekme açınca %70'e çıkıp düşüyor. Sıcaklık saniyeler içinde yükseliyor. Bu değerleri ASUS armory create, AMD Ryzen Master, MSI Afterburner ve adını hatırlayamadığım birçok programla denedim. Amazon'a başvurdum gönderin dediler iade alırız dediler. Sizce bunu gönderip 5900X alayım mı? Forumda daha az ısındığı söyleniyor.
Not: Undervolt yapmak istemiyorum anlamıyorum.
Not2: Teknobiyotik mesaj atmış kutuda işlemci de çizik olmazsa iade alırız demiş.(kutu işlemci tertemiz ) Amazon almazlarsa biz çözeriz dedi.
4070 Ti sisteme 2500 TL altı kasa önerisi
Merhaba arkadaşlar, bu ay 4070 Ti ekran kartı ve 5800X işlemci aldım. Kasam Zalman Z3 Plus. Ekran kartı çok rahat sığmasına rağmen işlemcimin üstündeki hava soğutması işlemciyi soğutmadığı için Masterliquid ML240l V2 sıvı soğutma da almak zorunda kaldım. Fakat sıvı soğutma kasama sığmadı. Anakartım ASUS TUF B550M Plus Micro ATX anakart. Sizden ricam anakartıma uygun ışıklandırması olan üstünde USB 3.0 ve 3.1 olan iyi soğutan bir kasa önerebilir misiniz? Max: 2500 TL olsa iyi olur. Kasa güç kaynaksız olacak.
Meslek: Öğretmen
steam : osmandemi PlayStation: osmandemi2 PC : Gainward geforce rtx 4070 ti phoenix gs.MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI . AMD Ryzen 7 7800X3D .COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 Crucial P5 Plus 1 TB nvme ssd .Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 .COOLER MASTER MASTERBOX MB520 KASA .Sharkoon silentstorm cool zero 850 Ekran : Asus TUF GAMİNG VGAQZ |
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.106
İkinci El Bölümü Mesajları: 170
Konularının görüntülenme sayısı: 51.226 (Bu ay: 1.487)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.929 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun