Şimdi Ara

sadece oyun için ps5 mi xbox mı kasa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 48 ramlı m4 pro işlemcili macbook sahibiyim, ana bilgisayarım bu. 27" 2k ekranlı gaming monitör aldım. Şimdi her işimi bunla çok rahat görüyorum ama platform için pek oyun yok, aslında native oyunlar için performansı iyi de her oyun yok. ben de 25-30 bine sadece oyun oynamalık bir şey almak istiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı?

• Bence xbox series x
    Çünkü gamepass var
    Oyunlar ucuz
    Yazılım güzel cihazin tasarimi güzel

2. Tercihim en azindan rtx 4070li pc olurdu online beles oyunlar psden ucuz gamepass var vs

3. Tercihim ps5 pro olurdu baz model ps5 artik alinmaz sony yeni konsolu çıktığı anda eskisini çöp eden bir firma ps5 pro grafik olarak xbox series xten bir miktar daha iyi
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

kasa daha mantıklı o halde. steam ve epic hesabımda yığınla 3-5 senelik veya güncel AAA oyun var. ama bu paraya 4070li sistem olmaz sanırım.

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman minimum intelin b580 mi ne son bir karti var ondan olmali

4060 kötü bir kart alınmaz

Ama benden demesi mac varken pc kullanmak hele oyun acmak indirmek guncellemek sana işkence gibi gelecek konsol alman daha mantıklı olabilir senin durumunda

Bende cok para olsa ucunu de alirim hepsinin kendine özgü avantajlari var
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

hocam pc'yi sadece oyun için kullancam. ps5 aklımdaydı ama çöp dedin pro versiyonuna da o kadar para veresim gelmedi. mac'e 104k verdim yeni hepsini birden alamam. birkaç ay içinde 25-30k biriktirip bu dediklerimden birini alcam. şu an pc daha mantıklı geldi gibi, yazılım okuyorum bazı şeyler mac'te çalışmıyor hem onun için de kullanabilirim.

4060 neden kötü ki 22 bine falan hazır sistem bulunuyo 4060lı

Ben öyle duydum hocam 8gm rame sahip olmasindan olabilir
  • https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/

40lara 7800xt, 45 civarina 4070super gelir 2kda daha iyi olur performans olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 27 Aralık 2024; 0:31:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    10 yıl önce açıldı
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Hala PlayStation 3 Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Komik gelebilir ama benim ilk tercihim Xbox Series S. Uzunca süre Series S kullandıktan sonra PS5 aldım ve çok garipsedim. Çok büyük bir cihaz. Çok fazla oyun oynamıyorum. O yüzden çözünürlükten, fpsden ziyade cihaz konforuna daha çok ihtiyaç duyuyorum. Çok saçma gelebilir ama en basitinden PS’yi kapatınca TV kapanmıyor. Xbox’ı Alexa ile kontrol edebiliyorum. Ve küçük olduğu için de çok şık duruyor.

Oyun oynamaktan en çok zevk aldığım ise pc ama. Gerçi şu an için dual sense ile oynamak çok daha zevkli oluyor. Adaptive trigger ve haptic feedback özellikleri bence mükemmel özellikler. Herkes cihaz gücünü konuşuyor ama bence oyunu en zevkli kılan şey oyun oynarken kullandığınız klavye, fare, kontrolcü. Sony bence dual sense ile devrim yaratmış. Bir de arkadaş ortamı çok önemli. Arkadaşlarınız hangi platformda oynuyorsa onu almak da mantıklı bir seçenek. Ayrıca konsolda multi oynamak için ekstra para vermek zorunda olmak pcden konsola geçen birine koyuyor resmen.

• 4ü70 kartlı bi pc için bütçeyi arttırman gerek. daha düşük de alabilirsin ama performansı da çok iyi olmaz
  • GeForce Now denedin mi?

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

evet çöp

Bu durumda en güzeli PC platformu. Sonuçta XBOX ve PS oyunları da geliyor PC'ye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.