Bilmem kaç ile biten kartınız kart numarası değişerek visa markalı olarak yenilenecek ve bilmem kaç ile biten kartınız adresinize teslim edilecek diye. Bu normal bir şey mi? Size de oldu mu? Kartımın son kullanma tarihi bitmedi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 24 Kasım 2021; 12:20:23 > |
İş bankasından bir mesaj geldi
-
-
Derhal müşteri hizmetlerini ara, gelen sms onlara mı ait sor.
-
Adresimi de yazdılar. Bilemedim. Ama arayacağım hocam sağol.
-
Son kullanım tarihi yeni yılın ilk aylarıysa önceden gönderim yapabiliyor.
-
Hayır hocam 2024'ün ortaları.
-
Hocam o zaman direkt banka ile görüşmeniz gerekiyor sizlere bilgi vermeden böyle bir şey yapmamaları gerekiyor.
-
Kartınızla dolandırıcılık yapılmış ama söylenmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam korkutma beni ya nasıl öyle bir şey olabilir?
Kartım her zaman yanımdadır. Hacklenmiş olsam bile telefona gelen kod onayı gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 24 Kasım 2021; 11:27:44 > -
Valla hocam teknoseyirde Levent bey bu konuya değinmişti oradan biliyorum yoksa niye değişsin
Bir bu eksikti. Banka işlerinden her zaman nefret etmişimdir.
-
Bende de Akbank'ta olmuştu. Yeni kart gönderdiler durduk yere. Kart geldikten belli müddet sonra eski kartımdan birisi 100 dolarlık alışveriş denemişti 3d secure mesajı gelmişti. Anlam verememiştim demek ki eski kartımız riske girince çaktırmadan yeni kart gönderiyor bankalar. Hesapta para yoksa dert olmuyor gerçi Fakirliğin tek güzel yanı
Kargo eski kartı geri alıyor mu hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 24 Kasım 2021; 12:20:38 > -
Hayır almıyorlar. Yenisi gelince eskisi otomatik iptal olacak demişlerdi.
Bankaya iade etmek gerekir heralde çöpe atmam saçma olur
-
Yak gitsin çok takma bu kadar.
Sağol hocam. Beni biraz rahatlattın
SenjiKunyoutubeDeath Note Original Soundtrack by Yoshihisa Hirano and Hideki Taniuchi.https://www.youtube.com/watch?v=MZXhUPe4zjE&ab_channel=SenjiKun -
Kardeş bence hemen çağrı merkezini ara ve işi şansa bırakma
Normal eski kart bilgileri ele geçtiğinde (bilmem ne sepeti heki falan her sey meydanda malum)
ya da eski cipsiz kartlari iş böyle yapip değiştir.
Hocam benim banka kartında çip yok yani o sim kartına benzer şey görünürde yok. Bu ne anlama gelir? Bu kartlara ne deniyor yani?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 24 Kasım 2021; 14:20:15 > -
Tamam manyetikli eski tip kart demekki şimdi işte temassiz cipli gönderiyorlar
Degerli Musterimiz, halihazirda manyetik serit teknolojisine sahip olan Bankamatik kartlarimizin, daha ust bir teknoloji olan cip teknolojisine gecisine iliskin calismalarimiz kapsaminda sizin de icerisinde bulundugunuz belirli bir musteri kitlesinin kartlarinin cipli ve temassiz ozellikli olacak sekilde yenilenmesine baslanmistir. Temassiz ozellikli Bankamatik kartiniz en kisa surede tarafiniza teslim edilecek olup kartiniz tarafiniza teslim edilinceye kadar mevcut Bankamatik kartinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.
Gelmedi mi bu atiyorlardi sene başında. Belki mesaj değişmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Kasım 2021; 14:52:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sabiha gökçen"e en yakın otogar
- gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı ne demek
- çakmaksız sigara nasıl yakılır
- lustral sabah mi aksam mi
- jbl nasıl okunur
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X