Şimdi Ara

Bir banka şubesinden o bankanın başka bir şubesi için hesap açılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
30.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim ki Yapı Kredi Bankası' nın Ankara' daki şubesinden İstanbul' daki şube için hesap açtırabiliyor muyuz? Yani hesap İstanbul' daki şubeye ait olacak ama Ankara' dan açılacak. Böyle bir şey mümkün mü?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Şubeden Başka Şubeye Hesap Açma

Hesap açmak isteyen müşteriler, aynı bankanın farklı bir şubesinden hesap açma olanağına sahiptir. Bu işlem, başka şubeden hesap açma veya farklı şubeden hesap açma olarak da bilinir.

Bir şubeden başka şube için hesap açma işlemi genellikle aşağıdaki adımları içerir:

• Müşterinin kimlik kartı veya pasaportu gibi kimlik belgeleriyle başka şubeye gitmesi
    • Personelden bir hesap açılışı formu alması
    • Formu doldurup imzalaması
    • İlk para yatırma işlemini gerçekleştirmesi

Farklı şubeden hesap açma işlemi, müşterilere aşağıdaki avantajları sağlar:

• Müşteriler, ikamet ettikleri yerden uzakta olsalar bile aynı bankanın başka bir şubesinden hesap açabilirler.
    • Hesap açma işlemi hızlı ve kolaydır ve genellikle aynı gün içinde gerçekleştirilebilir.
    • Müşteriler, başka şehirde bile hesap açabilirler ve bu da iş veya seyahat nedeniyle sık sık şehir değiştirenler için faydalıdır.

Başka şubeden başka şubeye hesap açma işleminin herhangi bir ek ücrete tabi olmadığını unutmamak önemlidir. Ancak, bazı bankalar hesap açılışında minimum para yatırma tutarı gerekebilir.

Müşteriler, aynı bankanın farklı bir şubesinden hesap açma konusunda herhangi bir soruları varsa, bankanın müşteri hizmetleri birimiyle iletişime geçebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ellerinde bu yetki var sanıyorum.
    Garanti internet şubesinden istediğin şubeye hesap açabiliyorsun.

Ama açarlar mı bilemem.
  • Cevap için teşekkürler hocam. Yapı kredi şubeleri yapıyorlar mı bunu acaba?
  • Bilmiyorum ama açıkçası yapmazlar zannediyorum. Belki hesap açmayla ilgili evrakları doldurtturup teslim alıp hedef şubeye gönderme gibi bir durum olabilir.
    Yine de şubeye gidip sormanız gerekecek sanırım
  • Şube ters bir yerde kaldığından fırsat olmadı. Bilen çıkarsa iyi olacak, boşuna gitmemiş olacağım.
  • Yukarı.
  • Aslında formları doldurup faks çekebilirler ama yaparlar mı bilmiyorum.
    Yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı.
  • yıl 2017 oldu,hala mümkün değilmi bu merakettim
  • Evet açılıyor. Akbankta yaptım 2 dk sürdü işlem. Teşekkürler Akbank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyurtseven -- 28 Temmuz 2017; 17:21:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.