Şimdi Ara

İşBankası İlk İmza Hesabı'nda internet şubesi yok mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18'imi henüz doldurmadığım için bana ilk imza hesabı açtılar işbankası'nda hesap açmak istediğimde mecburen. Ben hesabıma internet şubesinden erişemiyor muyum? Müşteri no'mu kabul etmiyor kontrol edin bilgileriniz vs. diyor. Bakiyeme bakıp havale vs. yapabiliyor muyum onu bilmek istiyorum sadece.

• 18 dolmadan hic bir sekilde internet subesini kullanamazsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

18 dolmadan hic bir sekilde internet subesini kullanamazsin.

Teşekkür ettim. Atm lerden hesaptan hesaba havale veya bankamatik kartıyla internet veya market gibi yerlerde kullanabiliyor muyum peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş yanlış bilgi vermiş eğer annen yada babanın iş bankasında hesabı varsa hesabının bağlı olduğu şubeye giderek internet şubesini aktifleştirebilirsin.
    Eğer velinin iş bankasında hesabı yoksa velinle beraber şubeye gidip internet şubesini aktifleştirebilirsin. Havale konusunda ise -18 olan hiçbir insan havale yapamaz.
    Banka kartını market vs. yerlerde kullanabilirsin. İnternet şubesini açtırmadan internette kartı kullanamazsın.

Not: Ben internet şubesini kullanamıyodum ama açtırıp şuan kullanıyorum.
  • Dostum şöyle anlatayım.Kartı aldın.

cepiş, telefondaki ugulamadaki cep iş bankası uygulamasında 6 haneli şifreni oluşturup girebilirsin

İçine attın bi 20 tl. İş Bankası sitesine girdin. İlk defa internet şubesine giriyorsan, (ki öyle anladım) müşteri numaranı yaz.Şifre kısmına 0 koymadan telefon numaranı yaz. Telefonuna sms gelecek. Oradan şifreni oluştur. 6 haneli şifreni gir.Havale işini bilmiyorum bakiyeni falan görebiliyorsun
  • Bende geçen sene fabrikada staj yaparken iş bankasından ilk imza almıştım ve internetten havale eft falan yapıyordum.
  • Cevaplara çok teşekkürler. Ben dediğinizi yapmaya çalışayım. işCep'ten deneyeyim ama olmayacaktır büyük ihtimal. Anneminde babamında İşBankası'nda hesabı var ama bağlama tarzı bir şey söylemediler. Olmadı arar sorarım ya da açtıran görevliyle konuşurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.