Şimdi Ara

bir kız bir erkeği neden uzaktan keser

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kız beni reddetmişti, 2 ay önce, şimdi ise hala uzaktan kesiyor,ben baktıkça başını yere eğiyor,ne yapayım ? selam yazarsa geri dönmeli miyim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Erkeğin Bir Kızı Uzaktan İzlemesinin Nedenleri

Bir erkeğin bir kızı uzaktan izlemesi, çok çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu nedenler arasında aşağıdakiler yer alabilir:

• İlgi: Erkek, kıza ilgi duyuyor ve onunla bağlantı kurmak için fırsat arıyor olabilir.
    • Gizem: Kızın etrafında mevcut gizem, erkeğin ilgisini çekmiş olabilir ve bu yüzden onu uzaktan izliyor olabilir.
    • Arzu: Erkek, kıza karşı fiziksel ya da duygusal bir arzu hissediyor olabilir.
    • Güvenlik: Erkek, kıza yaklaşmanın güvenli olmadığını düşünebilir ve bu yüzden uzaktan izlemeyi tercih ediyor olabilir.
    • Korku: Erkek, kıza yaklaşmaktan korkuyor olabilir ve bu yüzden onu uzaktan izlemeyi tercih ediyor olabilir.
    • Saplantı: Erkek, kızın üzerinde saplantılı olabilir ve bu da onu uzaktan izlemeye yöneltiyor olabilir.

Bunlar, bir erkeğin bir kızı uzaktan izlemesinin sadece birkaç nedenidir. Bu nedenlerin her birey için farklılık gösterebileceğini unutmamak önemlidir.

Bir erkeğin bir kızı uzaktan izlemesinin ciddi bir durum olabileceğini ve kendilerini rahatsız veya tehdit altında hisseden kişilerin polise veya ilgili yetkililere başvurmaları gerektiğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok mu cevap la
  • Reddetmişse daha niye üstüne gidiyorsun. Bırak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

Reddetmişse daha niye üstüne gidiyorsun. Bırak.

uzaktan kesiyor hocam,arkadaşlarla muhabbet ediyoruz,sürekli yanımdan geçip duruyor
  • Yaşlar kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Yaşlar kaç?

ben 18 kız 16
  • quote:

Orijinalden alıntı: karrigan1907

quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Yaşlar kaç?

ben 18 kız 16

Reddetmişti üstelik?

Baksın boşver, selam yazarsa kısa kes.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakarken yakaladığında yanına git, ne bakıyorsun lan de
    üste çıkmaya kalkarsa elinin tersiyle kıza ters parande attır hocam işe yarar
  • Selam yazacağını düşünüyorsun yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın yanına gitme, gidersen seni tekrar reddetme olasılığı çok yüksek

• Ortama meze lazım giderken yanında yoğurt zeytinyağı ve sarımsakta götür tek başına pek tadın çıkmaz.
  • Tesadüf karşılaşıyosunuzdur. Ekmek çıkarmı diye umutlanıyosunuz işte kız beni kesiyo. bi tek erkeklerin gözü var çünkü kız bakarsa kesiyodur

• Hayır dönme boşuna umutlanıyorsun klasik reddedilen kız tavırları

• Yaw 16 yaşında klasik tripler, 18 yaşında adamsın az ağır başlı ol olgun ol.Ergenler o yaşta peşinden erkek koşturmayı sever.Tehlikeli tiplerdir.Sana umut veriyormuş gibi yapar peşine düşersin yine siktir yersin bu dur...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.