Şimdi Ara

e-devlet şifresi artık bedava İnternet Bankacılığı ile Giriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
24
Favori
11.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdilik üç banka ile anlaşma yapılmış Denizbank, Garanti, Yapı kredi

İnternet Bankacılığı Aracılığı İle e-Devlet Kapısına Giriş Nedir?

e-Devlet Kapısı giriş araçlarına internet bankacılığı ile giriş sekmesi de eklenmiş olup, sisteme dahil olmuş bankaların internet bankacılığı müşterileri tekrar bir e-Devlet Kapısı şifresine ihtiyaç duymadan internet bankacılığı girişinde kullandıkları müşteri no/kimlik no ve şifre/parola ile güvenli bir şekilde e-Devlet Kapısına giriş yapabilmektedir. Bu giriş yöntemi kullanıcılara şifreye alternatif ve güvenli bir giriş kanalı sunmaktadır.

İnternet Bankacılığı Aracılığı İle e-Devlet Kapısına Nasıl Girebilirim?

İnternet Bankacılığı aracılığı ile e-Devlet Kapısına giriş için şu adımlar izlenir:

www.turkiye.gov.tr sayfası açılır.
    “Sisteme Giriş” düğmesine tıklanır.(Sisteme şifre, elektronik imza, mobil imza veya elektronik kimlik kartıyla giriş yapılmış ise internet bankacılığı aracılığıyla giriş yapabilmek için öncelikle çıkış yapmak gerekmektedir.)
    e-Devlet Kapısı üzerinde bulunan “İnternet Bankacılığı” sekmesi tıklanır.
    İnternet bankacılığı uygulaması kullanılacak banka tıklanır.
    Bankanın açılan sayfasında ilgili alanlara internet bankacılığı girişi için kullanılan müşteri no/kimlik no ve şifre/parola girilir.

Bu basamakları tamamlayan banka müşterileri giriş yapmış olarak e-Devlet Kapısı’na doğrudan yönlendirilir.

e-Devlet Kapısı Kullanıcısı Olmayan Banka Müşterisi Bu Uygulama Aracılığı İle e-Devlet Kapısı’na Giriş Yapabilir mi?

Banka müşterisi e-Devlet Kapısı kullanıcısı olmasa da İnternet Bankacılığı aracılığı ile e-Devlet Kapısı’na giriş yapıp kullanıcı olabilir.

e-Devlet Kapısı’na İnternet Bankacılığı Aracılığı İle Giriş Yaparak e-Devlet Kapısı Şifresi Oluşturulabilir mi?

İnternet Bankacılığı aracılığı ile e-Devlet Kapısı’na giriş yapan kişi dilerse e-Devlet Kapısı profil alanından güvenli bir şekilde şifre oluşturabilir. Daha sonraki e-Devlet Kapısı girişlerinde bu şifreyi kullanabilir.

İnternet Bankacılığı Aracılığı İle e-Devlet Kapısına Girişte Bilgilerim Banka İle Paylaşılır mı?

Kullanıcıların e-Devlet Kapısı şifreleri ve kişisel özel bilgileri bankalar ile kesinlikle paylaşılmaz. Bankalar da müşterilerinin hesap bilgileri, şifreleri, müşteri numarası vb. bilgilerini e-Devlet Kapısı ile kesinlikle paylaşmamaktadır.

İnternet bankacılığı üzerinden e-Devlet Kapısına Girişi Engelleyebilir Miyim?

İnternet bankacılığı üzerinden e-Devlet Kapısına girişi güvenli bulmayan veya çeşitli sebeplerle internet bankacılığı üzerinden girişi kapatmak isteyen kullanıcılar e-Devlet Kapısı profil alanında bulunan “Erişim Kısıtlamaları”nı tıklayarak internet bankacılığı üzerinden erişimi kapatabilmektedir. Kullanıcı “Açık” seçeneğini işaretlemediği sürece internet bankacılığı aracılığı ile sisteme giriş yapamamaktadır.

Evet arkadaşlar gittikçe banka sayısı artıyor

e-devlet şifresi artık bedava İnternet Bankacılığı ile Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 3 Kasım 2015; 19:23:39 >

• Darısı iş ile Ziraat e...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş Bankası'nda internet şubesine giriş yaptıktan sonra üst bölümde bulunan e-devlet simgesini tıklayarak, kendi e-devlet sisteminize girebilir, sıfırdan sifre oluşturabilir ya da unuttuğunuz şifrenizi değiştirebilirsiniz.

• Zamanında verdiğimiz parayı geri istesek verirler mi acaba :D işte o zaman sıcak olur :D

• PTT'ye 2 TL vermeyi geçtim, orada şifre sırası beklemek öldürüyor insanı... Güzel bir uygulama olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet bile kamu bankası ile çalışmıyor. bu ne yaman çelişki böyle!
  • Bunu öğrendiğim iyi.oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün okadar sıra bekleyip şifre aldık bide.

• Bu olay yaklaşık 1 aydır iş bankasında da var. Bilgi eksik belkide iş ile beraber 4 banka değil daha fazlası sunmayaq başlamıştır..
    Bu uygulamayı ilk denizbank yaptı ve duyduğum an nihayet birinin aklına geldi demiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

devlet bile kamu bankası ile çalışmıyor. bu ne yaman çelişki böyle!

sıra beklememek için olsa gerek :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler pttye para vermekten kurtulduk

• Kullanıcıların e-Devlet Kapısı şifreleri ve kişisel özel bilgileri bankalar ile kesinlikle paylaşılmaz. Bankalar da müşterilerinin hesap bilgileri, şifreleri, müşteri numarası vb. bilgilerini e-Devlet Kapısı ile kesinlikle paylaşmamaktadır.

Kabile devletlerinde de geçerli mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankaların buradaki çıkarı ne? çıkarı olmayan bir iş yapmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

bankaların buradaki çıkarı ne? çıkarı olmayan bir iş yapmazlar.

evet para almayacakları kesin mi
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt

hiç güleceğim yoktu :)
  • yapıkredi nuvo ile olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve001

yapıkredi nuvo ile olurmu

nuvoya girdim ama e devleti göremedim.
  • quote:

Evet girdim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyondBend

quote:

Evet girdim ben

hocam nasıl girdin tıklayınca yapıkredi internet şubesi geliyor
  • Garantiden girişimi yaptım.

Paylaşım için teşekkürler.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.