Şimdi Ara

e-devlet şifresi artık bedava İnternet Bankacılığı ile Giriş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
24
Favori
11.333
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoWeR_TeCH P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum.
    Şifremi unutmuştum ve postaneye gidemiyordum.

Bilgilendirme işime yaradı.
  • Ulan ben bu şifre için 3 kez para ödedim.En son 10 gün önce tekrar aldım Allah belanızı versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 2 Ekim 2015; 12:32:13 >
  • kartı alırken verdikleri nuvo paketindeki sözleşme kağıtlarında yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smclk89 -- 2 Ekim 2015; 14:19:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

bir çok bankamatik kartlarında uygulama bu şekilde olduğundan hepsi aynıdır diye düşündüm. yanılmışız.

Hocam bu senin dediklerin nerde yazıyor biri de hesap kapanır diyo...

Bende iptal oluyor diye biliyorum, sözleşmede yazıyor ama uyguluyorlar mı bilmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

bir çok bankamatik kartlarında uygulama bu şekilde olduğundan hepsi aynıdır diye düşündüm. yanılmışız.

Hocam bu senin dediklerin nerde yazıyor biri de hesap kapanır diyo...

Bende iptal oluyor diye biliyorum, sözleşmede yazıyor ama uyguluyorlar mı bilmiyorum...

biraz saçma değil mi neden şifrelerini aynı yapmışlar ki en parada giremezsin mesala...
  • Konuyu açandan Allah razı olsun. Postaneye gitmeye üşeniyordum. Çok iyi oldu bu iş.
  • bilgilendiren arkadaşa tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Ulan mal gibi 2 lira vermiştim geçen sene be, boğazlarına dizilsin çoluk çocuklarından çıksın allahlarından bulsunlar inşallah.

Muhatap kim bu bedduada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Zamanında verdiğimiz parayı geri istesek verirler mi acaba :D işte o zaman sıcak olur :D

zamanında ne 10 liralar verdik

Gerçekten ne 10 liralar verdik.Hiç birisi bizim değildi zaten.Hakiki sıcakcılar burada.Bir de 10 liranın yasal faizi ve özür mektubu ile gönderseler olmaz mı?Biz ettik siz etmeyin deseler...
  • szymek61 S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Sürekli sıra var pttde, beklemeye değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: hassan01

Muhatap kim bu bedduada?

Belli değil mi kardeşim? Gemiciklerin sahibi muhattap.
  • Allah ptt kapısına düşürmesin kimseyi :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hassan01

Muhatap kim bu bedduada?

Belli değil mi kardeşim? Gemiciklerin sahibi muhattap.

Bedava rezidanslara konanlar olmasın.Buz gibi hem de.İşin şakasındayız da bu sene sadece üniversite kayıtlarının bile e- devletten yapılması velileri yüzlerce lira masraftan kurtardı.Boşa geçen zaman ve yorgunluk da cabası.Bu hizmet için 2 tl çok değil.Kaybedene 10 tl yine çok değil.Alınan hizmet çok daha pahalı.Muhalefet yapacağız diye her iyi şeye bir kulp takmanın kimseye faydası olmasa gerek.Şimdiye kadar muhalefet partilerine olmadığı gibi.
  • quote:

quote:

Ulan mal gibi 2 lira vermiştim geçen sene be, boğazlarına dizilsin çoluk çocuklarından çıksın allahlarından bulsunlar inşallah.

amin

bu ciddi mi yoksa şaka mı ? insanlık bu halde mi cidden ?
  • Maaşını ziraatten alan bir dövlet memuru e-dövlete giremiyo yaani deyzeoğlu.

• hassan01 kullanıcısına yanıt
    Parasını verip aldığım şey sonradan bedava olursa verdiğim tek kuruş bile koyar bana ben burada muhalefet olmuyorum benim tuttuğum partide yapsa yine aynısını derdim siz olaya tek taraflı bakıyorsunuz kusura bakma ama durum bu.
  • Kesin bunda da bişey vardır geliri gideri filan takip ediyorlardır devlet bu öylece bırakmaz banka ile girin demez :)

• zamaninda sifreyi unuttugunda yeni sifre icin iki kati ikinci kez unuttugunda 3 kati para istiyorlar di

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

quote:

quote:

amin

bu ciddi mi yoksa şaka mı ? insanlık bu halde mi cidden ?

ciddi.
    mesele sadece 2 lira mı? kendileri makam arabalarında gezerken biz verginin vergisi olan faturalar, benzin, sağlık... harcamalarında boğulalim. Aha geçen milletvekili tarifesi vardı, normal vatandaşa verdiğinin 4 katı, fiyatı da daha uygun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.