Şimdi Ara

e-devlet şifresi artık bedava İnternet Bankacılığı ile Giriş (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
24
Favori
11.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-7 senedir bedava olsun diye bekledim. Devlete sorma ver parası verilmez. 2 tl yi ne için aldıkları belli değil. İnsanları sömürüyorlar. Türk insanını öğrenmişler birde unuttunmuda para alınıyor. Yazıklar olsun.

• garanti internet bankacılığını kullanıyorum. ilk msjdaki arkadaşın belirttiği gibi adımları uyguluyorum garanti bankasını seçip internet bankacılığından giriş diyorum müşteri nosu ve parolayı giriyorum garantiden gelen sms teki şifreyi giriyorum ama sayfa başa dönüyor.

acaba sistem mi oturmadı yoksa ben de mi sorun var?
  • Aslında uzatmaya gerek yok ama bu verdiğimiz 2 ve 10 liralar kamuya aktarılıyor.Siyasilerin cebine girmiyor.Öğrenci kimlik kartlarını ele alalım.Her kaybedildiğinde bedava yenisi verilse bu iş sınırsız döngüye girer.Bir defa alan bir yerlerde unuttukça yenisini ister.Ama 10 lira gibi bir rakam olsa dikkatli kullanır.Kim istemez daha iyi, daha ucuz, daha moderni?Her şeye rağmen ülkemi ve insanımı seviyorum.Milletimiz daha iyi imkanlara kavuştukça çok memnun oluyorum.Unutmayalım ki yanlış işler ve hatalı uygulamalar insanın olduğu her yerde var.Keşke olmasa.
  • neyin kafası bu arkadaslar zaten unutulan şifreyi yeniden almak ucretsiz ki türkiye.gov.tr de. bazi kimlik bilgilerine vakifsaniz sifremi unuttum yaparak yeni sifr alabilirsnz

• quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

garanti internet bankacılığını kullanıyorum. ilk msjdaki arkadaşın belirttiği gibi adımları uyguluyorum garanti bankasını seçip internet bankacılığından giriş diyorum müşteri nosu ve parolayı giriyorum garantiden gelen sms teki şifreyi giriyorum ama sayfa başa dönüyor.

acaba sistem mi oturmadı yoksa ben de mi sorun var?

şimdi denedim sorun yok e devlete yönlendirdi kullanabiliyorum...
  • Beyler Nuvo ile giriş yaparsak Nuvo üyeliğimiz iptal olur mu? Deneyen oldu mu?
  • bu ssk borcu bitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: defansagelsenizelan

Beyler Nuvo ile giriş yaparsak Nuvo üyeliğimiz iptal olur mu? Deneyen oldu mu?

Neden iptal olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suspectum

quote:

Neden iptal olsun?

Hocam yapikredi internet sitesine yonlendiriyor edevlet. Ve nuvo girisinizi yapikredi sitesinden yaparsaniz nuvonuz iptal olup yapikrediye döner diyor nuvo kuralları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suspectum

quote:

Neden iptal olsun?

Hocam yapikredi internet sitesine yonlendiriyor edevlet. Ve nuvo girisinizi yapikredi sitesinden yaparsaniz nuvonuz iptal olup yapikrediye döner diyor nuvo kuralları.

Nuvo hesabım var, az önce yapıkrediyi kullanrak girdim. Şimdi nuvo hesabıma girip bakıyorum,değişen bişey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Ulan mal gibi 2 lira vermiştim geçen sene be, boğazlarına dizilsin çoluk çocuklarından çıksın allahlarından bulsunlar inşallah.

amin

bu ciddi mi yoksa şaka mı ? insanlık bu halde mi cidden ?

ciddi.
    mesele sadece 2 lira mı? kendileri makam arabalarında gezerken biz verginin vergisi olan faturalar, benzin, sağlık... harcamalarında boğulalim. Aha geçen milletvekili tarifesi vardı, normal vatandaşa verdiğinin 4 katı, fiyatı da daha uygun

Tamamda onuda gökten oraya indirmediler ki onların yerindde sende olabilirsin önünde engel yok. Bu kadar agır beddua etmeyin mazallah ters döner felan

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Ulan mal gibi 2 lira vermiştim geçen sene be, boğazlarına dizilsin çoluk çocuklarından çıksın allahlarından bulsunlar inşallah.

amin

bu ciddi mi yoksa şaka mı ? insanlık bu halde mi cidden ?

ciddi.
    mesele sadece 2 lira mı? kendileri makam arabalarında gezerken biz verginin vergisi olan faturalar, benzin, sağlık... harcamalarında boğulalim. Aha geçen milletvekili tarifesi vardı, normal vatandaşa verdiğinin 4 katı, fiyatı da daha uygun

Tamamda onuda gökten oraya indirmediler ki onların yerindde sende olabilirsin önünde engel yok. Bu kadar agır beddua etmeyin mazallah ters döner felan

ters dönmesini bilemem,ama elimizde de bi o var ne yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

neyin kafası bu arkadaslar zaten unutulan şifreyi yeniden almak ucretsiz ki türkiye.gov.tr de. bazi kimlik bilgilerine vakifsaniz sifremi unuttum yaparak yeni sifr alabilirsnz

Söylediklerin son dönem şifresini almış ve telefon email tanımlanmış kişilerde oluyor.

• İş bankası internet bankacılığı ile ücretsiz girilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky41

İş bankası internet bankacılığı ile ücretsiz girilebiliyor.

İş bankası enterasan bişi yapmış internet bankacılığına girdikten sonra link koymuş sanırım benim dediğim 3 bankada turkiye.gov.tr de bu üç bankanın linki var o yüzden 3 banka dedim amma çok üç banka dedim ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 4 Ekim 2015; 11:01:06 >
  • Hala hükümeti savunan troller var ya..ulan ülkede Suriyeli bedava muayene olurken, kendi vatandaşı olamadığı gibi üzerine bide GSS borcu yazılıyor,yanıbaşında benzinin litresi 1.5 TL iken 4,5 u gezmiş bizde..Allah biraz akıl fikir versin bu trollere..

• Şimdi benim e devlet şifrem yok nasıl olacak? illa almamı gerekiyor ptt'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: furky41

İş bankası internet bankacılığı ile ücretsiz girilebiliyor.

İş bankası enterasan bişi yapmış internet bankacılığına girdikten sonra link koymuş sanırım benim dediğim 3 bankada turkiye.gov.tr de bu üç bankanın linki var o yüzden 3 banka dedim amma çok üç banka dedim ya :D

Aynen link koymuş çok kolay olmuş. Sonra mail ve cep telefon numaranı giriyorsun ve hemen şifre değiştirebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Şimdi benim e devlet şifrem yok nasıl olacak? illa almamı gerekiyor ptt'den.

denizbank garanti yapı kredi(nuvo olmasın) internet bankacılığı şifreniz varsa girebilirisiniz ilk sayfada anlatılmış nasıl girileceği is bankası ise isbankası sitesinden internet bankacılığına girince link koymuş e devlete giriş için...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.