Şimdi Ara

e-devlet şifresi artık bedava İnternet Bankacılığı ile Giriş (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
24
Favori
11.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öyleymiş hocam biraz önce baktım güzel bir sistem olmuş teşekkürler yinede
  • E-devlet giriş linki nuvoya da eklenmiş
  • İng bankada eklenmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassan01

quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

quote:

Muhatap kim bu bedduada?

Belli değil mi kardeşim? Gemiciklerin sahibi muhattap.

Bedava rezidanslara konanlar olmasın.Buz gibi hem de.İşin şakasındayız da bu sene sadece üniversite kayıtlarının bile e- devletten yapılması velileri yüzlerce lira masraftan kurtardı.Boşa geçen zaman ve yorgunluk da cabası.Bu hizmet için 2 tl çok değil.Kaybedene 10 tl yine çok değil.Alınan hizmet çok daha pahalı.Muhalefet yapacağız diye her iyi şeye bir kulp takmanın kimseye faydası olmasa gerek.Şimdiye kadar muhalefet partilerine olmadığı gibi.

yıl olmuş 2015, hala edevlet var diye ne güzel hizmet diyenler var,

o zaman cep telefonu da mesut yılmaz zamanı çıktı, hatta ev telefonu demirel zamanı falandır, kamu kurumlarını gitmeden telefonla arayabiliyoruz diye dyp yi övelim o zaman
    10 seçim aynı adamı getire getire dünya marsta su buldu hala edevlet var diyen var, hee interneti de bunlar icat etti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Zamanında verdiğimiz parayı geri istesek verirler mi acaba :D işte o zaman sıcak olur :D

zamanında ne 10 liralar verdik

Gerçekten ne 10 liralar verdik.Hiç birisi bizim değildi zaten.Hakiki sıcakcılar burada.Bir de 10 liranın yasal faizi ve özür mektubu ile gönderseler olmaz mı?Biz ettik siz etmeyin deseler...

gelecekte vereceğin 10 liralardan kurtulmuş oluyorsunuz işte... ayrıca aldıgınız şifreyi niye unutuyorsunuz ben zamanında 1 liraya e-şifre aldım başkada para vermedim

• quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

Kesin bunda da bişey vardır geliri gideri filan takip ediyorlardır devlet bu öylece bırakmaz banka ile girin demez :)

e-haciz i kolaylaştırmak için bir adım mı yoksa bu? paranızın pek olmadıgı bankadan giriş yapın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: baudelaire

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Zamanında verdiğimiz parayı geri istesek verirler mi acaba :D işte o zaman sıcak olur :D

zamanında ne 10 liralar verdik

Gerçekten ne 10 liralar verdik.Hiç birisi bizim değildi zaten.Hakiki sıcakcılar burada.Bir de 10 liranın yasal faizi ve özür mektubu ile gönderseler olmaz mı?Biz ettik siz etmeyin deseler...

gelecekte vereceğin 10 liralardan kurtulmuş oluyorsunuz işte... ayrıca aldıgınız şifreyi niye unutuyorsunuz ben zamanında 1 liraya e-şifre aldım başkada para vermedim

Hocam ben kendim adıma konuşayım bankalarda hesaplar var onların şifreleri derken baya şifre var bide nuvo en para kampanyalardan faydalanmak için anne baba ablayada açıyom onlarında şifreleri var eee bunlarda periodik olarak değiştir diyo akılda kalmıyo bide şifreyi sakladığım dosya teldeydi telde kafayı yedi silindi mi iphone bıraktım işte ozaman :D anlıyacan teknoloji mağduruyum :P

• Nuvo'ya link eklenmiş. Acaba burdan tıklayarak girsek iptal olur mu? Müşteri hizmetleri olmaz diyor ama insan kuşkulanıyor.
  • "bundan sonra para ödemeyeceğiz, güzel" demek yerine "bu güne kadar para ödedik, tüh" diyenler... bu uygulama bence size fazla
  • Üniversite kayitlarindan önce yapmazlar zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Nuvo'ya link eklenmiş. Acaba burdan tıklayarak girsek iptal olur mu? Müşteri hizmetleri olmaz diyor ama insan kuşkulanıyor.

şuanda nuvo internet bankacılığındayım nerde bu link acaba...

tamam tamam gördüm en alttaymış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 11 Ekim 2015; 23:35:22 >
  • Hani Halkbank nerde
  • Geçen hafta internet bankacılığına girdiğimde CEPTETEB İnternet şubede e-Devlet girişini gördüğüm ve çok işe yarayacağını düşündüğüm hizmettir

e-devlet şifresi artık bedava İnternet Bankacılığı ile Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

Kesin bunda da bişey vardır geliri gideri filan takip ediyorlardır devlet bu öylece bırakmaz banka ile girin demez :)

Kesinlikle giriş yapmam aynen öyle tam üstüne bastınız, garanti zaten tam bi yalak,gelirimi giderimi devletemi ifşa edicez hayret bişey, savaş çıktıda haberimiz mi yok?

• Enpara ile çok sık hata veriyor.Giriş yapmıyor.
  • Süper Olmuş, Bilgilendirme İçin Teşekkürler!...
  • Banka seçenekleri artmış arkadaşlar. Albaraka'dan mesaj geldi şimdi. 9 bankadan girilebiliyor.

• gittikçe banka sayısı artıyor

e-devlet şifresi artık bedava İnternet Bankacılığı ile Giriş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.