Şimdi Ara

e-devlet şifresi artık bedava İnternet Bankacılığı ile Giriş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
24
Favori
11.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zirve001

quote:

Orijinalden alıntı: BeyondBend

quote:

yapıkredi nuvo ile olurmu

Evet girdim ben

hocam nasıl girdin tıklayınca yapıkredi internet şubesi geliyor

yapıkredi sayfasında nuvo bilgilerimi girdim giriş yapdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet girdim ben

nuvo iptal olmaz inşallah.yapıkredi internet şubesine girince nuvo iptal oluyor diye biliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet girdim ben

nuvo iptal olmaz inşallah.yapıkredi internet şubesine girince nuvo iptal oluyor diye biliyorum

nuvo şifreniz aynı zamanda yapı kredi internet bankacılığı şifreniz babam eski yapı kredi müşterisiydi nuvoya üye olduk üye şifresini belirledik aynı şifreyle hem nuvoya hem yapı kredi internet bankacılığına girebiliyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet girdim ben

nuvo şifreniz aynı zamanda yapı kredi internet bankacılığı şifreniz babam eski yapı kredi müşterisiydi nuvoya üye olduk üye şifresini belirledik aynı şifreyle hem nuvoya hem yapı kredi internet bankacılığına girebiliyoruz..

Girişte uyarı vermiyor mu? Devam edersen nuvo iptal olacak diye?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isbankta mobilden edevlet logosuna tikliyorum girmiyor

• Çok güzel bir haber bu. Teşekkürler. Garanti kazıkçı falan ama bu tür yenilikçi şeylerin içerisinde de hep varlar, sundukları imkanları çok geniş ordan kurtarıyolar.
    Mesela sanal kart olayına da ilk giren bankalardan biriydi garanti teee 2009 yılında.

• kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun nuvo gitti. yılık ilk ayı 2. haftası 50 lira hesap işletim ücretiniz hayırlı olsun.

iş bankası online işlemler kısmından da girilebiliyor. bu 3 banka giriş esnasında banka bilgileri ile girebiliyor fakat. bir kaç banka da online işlemler menüsünden giriş sağlıyor.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    YKB 2 yılda bir senelik aidat ücreti olarak bir defada 75 TL alır.
    Ben de ekstrede bunu görür görmek email atıp iade edin diyorum, ertesi ay iade ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

geçmiş olsun nuvo gitti. yılık ilk ayı 2. haftası 50 lira hesap işletim ücretiniz hayırlı olsun.

iş bankası online işlemler kısmından da girilebiliyor. bu 3 banka giriş esnasında banka bilgileri ile girebiliyor fakat. bir kaç banka da online işlemler menüsünden giriş sağlıyor.

ben girdim ardından nuvoya girdim hesabıma şuan sıkıntısız giriyor. yani iptal olmuş olamaz dimi ?
  • Güzel uygulama, 2 aydır falan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

gitti derken bu ücreti hangi hesaptan çekicek nuvodaki hesaptan mı çünkü yapı kredide hiçbir ürün yok ne kredi kartı ne hesap...
  • Çok iyi ya, benim gibi üşengeçler için harika bir uygulama.
  • Nuvo ile giriş yapamadım beklenmedik hata oluştu diyor?
  • özett?

• Mytohology: Doğru bilmiyorsun kardeşim o bahsettiğin. kredi kartı için. yapı kredi bankamatik kartı 6 aylık 2 dönem halinde 59 tl keser. ve yapıkredi menüsüne giriş yapan bu koşulu kabul etmiş olur. ve bu yılın başında resmileşti. resmi gazetede yayınlandı. afedersin ağzınla kuş tutsan o parayı geri alamazsın. yılda 1 kez kesilen kredi kartıdır. ve bir çok banka bunu geri iade eder.

Kel_bakkal: Bankamatik hesabınızda para olmadığı sürece ek hesaptan dahi. hesap işletim dönem aidatı kesmez. fazladan para bulundurursanız. 58 tl dahi olsa kısmi çekim yapmaz. 59 tl yi aşan ücreti hesapta gördüğü an en az 48 saat içerisinde çekim yapar.

aqhuan: Hesaba giriş yapabiliyor olman nuvonun iptal olduğunu göstermez. nuvo müşterisi değilsin artık. sözleşme dışına çıktın. yapı kredi müşterisi nuvo tl kart sahibisiniz. ve yukarıda anlattığım şartlar ile hesap işletim ücreti tahsil edilecek. bundan muaf kalmak için güncel yapı kredi hesap işletim ücreti muafiyet istisna kurallarını inceleyip tedbir alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smclk89 -- 1 Ekim 2015; 19:56:17 >

• Ulan mal gibi 2 lira vermiştim geçen sene be, boğazlarına dizilsin çoluk çocuklarından çıksın allahlarından bulsunlar inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Zamanında verdiğimiz parayı geri istesek verirler mi acaba :D işte o zaman sıcak olur :D

zamanında ne 10 liralar verdik
  • İlk denizbank bu sistemi yapmıştı.sağlam altyapı gerekli yoksa zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Ulan mal gibi 2 lira vermiştim geçen sene be, boğazlarına dizilsin çoluk çocuklarından çıksın allahlarından bulsunlar inşallah.

amin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.