Şimdi Ara

Tarım Kredi Market Dana Fermente Sucuk 558/KG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tarım Kredi Marketin fermente kangal sucuğu kg'ı 558 liradan satılıyor. Üretici firma Özlem Et olarak görünüyor.

https://www.ozlemet.com.tr/categories-kurumsal

Bu sucuğun kalitesi nasıldır acaba? Yağı, baharatı, lezzeti alınabilir bir ürün müdür? Sucuk gurmesi arkadaşlarımız bu ürün hakkında yorum yapabilir mi lütfen?

• Takip, etin fiyatı 340 liraya kadar karkasta gelmişken sucuklar 900 liradan pahalı.
    Günün sonunda sucuk değerlendirme ürünü, fazla ürünü veya düşük kalitedeki etleri kullanırsınız.
  • 175tlye torku 500gr aldım a101den eh işte sosla domatesle falan ekmek arası gitti yoksa bu fiyatlara zor ...

• Migrostan paketli aldığımız özlemet firması ile aynı ise şahin sucukla yarışır bence
  • Haftasonu danet fermente çağrı marketlerde 599 liraydı. Halen devam ediyor olabilir
  • Ben uzun zamandır alırım tadı iyidi güzeldi taki son 4 aydır tadını beğenmiyorum
  • buranın malını almak mı aşldkiiadasdsai

• Fiyat uygun/indirimli olunca sucuklar da yaş oluyor.

• Önceden kıymanın kilosuyla sucuğun kilosu baş başa giderdi. Son 6-12 ayda bu fark giderek sucuk yönünde açıldı. Kaldı ki sucuğa yağı da basıyorlar, eriyor ve ufalıyor. Çok ama çok başarılı bir dezenflasyon süreci. Yazık bu insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 29 Ekim 2024; 20:1:33 >
  • indirimli hali ile bile pahalı, babındaki mesajımı silmişler. yorum sizin.

• crashris kullanıcısına yanıt

Çıkar ağzındaki baklayı Tarım Kredi Market Dana Fermente Sucuk 558/KG 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.