6-19 Mayıs arasında geçerliymiş. Çok güzel bir peynir. 6 ay Dinlendirilmiş tam yağlı peynir çeşidi. 3 harfli marketlerde dinlendirilmiş peynir en ucuz 38tl, karton kutuda satılanlar. Bu onlardan çok daha güzel gerçekten tavsiye ederim. Bugün almaya gittiğimde 50tlden düştüğünü gördüm fiyatının. En son aralık ayında süt zammından önce 45tlye almıştım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.hüseyin -- 7 Mayıs 2021; 15:10:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnek Peyniri Yardımcı Edirne kg 40tl Metro Market
-
-
İnternetten söyleyebiliyor muyuz eve yakın değil metro da sokağa çıkma yasağıda var zaten nasıl alınabilir
-
Fiyat çok uygun. 2 saat önce aldım. Marketler dolu. Sokağa çıkma yasağı var evet polisler yok sokakta. Her ilde önlem alınsa Gerçekten de İstanbul'da korunma önlemleri belki hat safhada olabilir ama bazen polisler, bekçiler, esnaf, maske takan da yok uyaramıyoruz da.
-
fiyat beleş
tenekeynen almalı
-
Sertmi yumuşakmı ? -
sert, çok güzel peynir fiyat çok iyi haber veren arkadaşa teşekkürler...
-
Kapanmadan önce 7 paket almıştım 54 TL den. Peynir gibi peynirdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah Allah marketteki etikette 50tlyi silip 40tl yazmışlardı.
Bu arada üretim tarihi de yeniydi benim aldıklarım, nisan ayında paketlenmiş 10. ay stt yazıyordu. Zaten durdukça biraz daha lezzetleniyor.
Sert/yumuşak yazıyor. 2 türlü de var sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıp bekletin biraz -
Fırsat güzel ama market uzak kalıyor çıksam kesin yakalanırım.
Kars eski kaşar mis gibi 50 tl ye alır yerim. Onun üzerine peynir tanımam. Böyle yaş peynirleri mecbur kalırsam yiyorum ama açıkçası yemek de istemiyorum.
-
-
Damak zevkinize ve tercihlerinize bir şey demem ama eski kaşar ile beyaz peynir karşılaştırması yapılamaz...İki cinsi de birbiri ile karşılaştırabilirsiniz ancak...
-
Arkadaslar size cok guzel bir peynir onerim olacak. Kaptanbasi ozel peyniri kg fiyati 45 tl idi. Kargo haric. 1 kez olsun denemenizi tavsiye ederim. Biz cok begendik. Tekrar siparis verdik.
Kaptanbasi Peynircilik
+90 542 292 80 09 -
Teşekkürler hocam. Bu özel peynir sert inek mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam. 10 ay olgunlastirilmis sert inek peyniri. -
Sağolun hocam, denemeyi düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Damak zevkinize ve tercihlerinize bir şey demem ama eski kaşar ile beyaz peynir karşılaştırması yapılamaz...İki cinsi de birbiri ile karşılaştırabilirsiniz ancak... |
hacım yürürseniz sorun olmuye ben 10 km yürüyom |
Benzer içerikler
- bim parfüm erkek
- beşler nostalji sucuk
- deli2go ne demek
- bim kokoreç fiyat
- unify parfüm erkek yorum
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X