hacım yürürseniz sorun olmuye ben 10 km yürüyom |
İnek Peyniri Yardımcı Edirne kg 40tl Metro Market (3. sayfa)
-
-
demin yürüyerek gidip 2 galıp aldım
gazet lezzetli -
Ne zaman yedin ki.Oruç tutmuyon mu yoksa?
-
Linç is coming :) -
Yok yahu, şakayla karışık takılıyorum Kimsenin dini vaziyetleri beni ilgilendirmez, bu işler Allah ile kul arasındadır...
-
Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz :) bana sert yagli cok asiri tuzlu olmayan ve en onemlisi bicakla kesince parcalanmayan kalip gibi kesilen beyaz peynir ve tulum peyniri onerisi verirmisiniz 👌🏻🙏🏻quote:
Orijinalden alıntı: roboticaAfiyet olsun Size bir kaç tavsiye daha vereyim. Süzülmüş kardeşler (kırklareli, teneke olanını alın) h.ö 444 (çanakkale biga, mandıra ezine'de, çok dehşet pahalı teneke olanını alın) ve yükseloğulları (ezine)
Alıntıları Göster
-
Tulumu bilemem. :) Ama dediğiniz tarzda beyaz peynir süzülmüş kardeşler olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: roboticaTulumu bilemem. :) Ama dediğiniz tarzda beyaz peynir süzülmüş kardeşler olabilir.
keserken parcalanmiyormu hocam? Akdu tahsildaroglu bir suru marka denedim hepsi paramparca
-
yardımcının peynirleri güzeldir, ilk tercihim mesnevi çiftliği oluyor ama yardımcı da alıyorum arasıra. iki markanında sert ve yumuşak çeşidi bulunuyor rafta
-
quote:
Orijinalden alıntı: TwiNChiLkeserken parcalanmiyormu hocam? Akdu tahsildaroglu bir suru marka denedim hepsi paramparca
Alıntıları GösterHocam mekan filan mı işletiyorsunuz? Neden peynirin parçalanmaması sizin için önemli
-
quote:
Orijinalden alıntı: TwiNChiLkeserken parcalanmiyormu hocam? Akdu tahsildaroglu bir suru marka denedim hepsi paramparca
Alıntıları Gösterparçalanmıye
doyumsuz lezzet
memlekete dönneden bir teneke daha alcem
-
Yardımcı aldım denemek için bana çok tuzlu geldi. Sizce de değil mi ? -
Bugün denedim tahsildaroğlundan bariz şekilde çok daha iyi Pazartesi günü gidip 1-2 kalıp daha alıcam
-
Lezzeti güzel de tuzu çok fazla. Akşamdan suya koyup deneyeceğim...☺️ -
Peynir için A101 devam etmekte mi indirim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: TwiNChiL
Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz :) bana sert yagli cok asiri tuzlu olmayan ve en onemlisi bicakla kesince parcalanmayan kalip gibi kesilen beyaz peynir ve tulum peyniri onerisi verirmisiniz 👌🏻🙏🏻
Alıntıları GösterAlgündüz ( sert ) deneyebilir siniz de, 5 kg olanında bile avantaj zor yakalanıyor. 150 civarlarına aldığımız tenekeler 270’lerde tam gaz gidiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gobektas
Lezzeti güzel de tuzu çok fazla. Akşamdan suya koyup deneyeceğim...☺️nasıl oldu
tuzu azalır ama eritme peynir gibi olabilir de.
demin 2 galıp daha aldım
-
Dün bitti.migrostan 6 kalıp dünde a101 den 2 kalıp alıp kampanya bitti.nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama metrodan alın bence bu paralara bu peynirler çok iyi yakın zamanda yine fiyatlara zam gelecek gibi stok yapmakta fayda var
-
Peynirin parçalanmasını istemiyorsanız şundan almanız gerek arkadaşlar...Bende peynir kesme bıçağı var onunla kessem dahi parçalanıyor...
-
Mesnevi çok güzel beyaz peynir yapıyor...
Birkaç kez aldım,onun da bir eksisi peyniri depoda haddinden fazla olgunlaştırıyor,tam zamanı yakalayamıyor; o zaman da peynir kahvaltılık olmaktan çıkıp şaraplık peynire dönüyor...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X