Şimdi Ara

İnek Peyniri Yardımcı Edirne kg 40tl Metro Market (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
7.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xweser

Nasıl gidilir ki metroya karantinada? Online sipariş olsaymış keşke.

hacım yürürseniz sorun olmuye

ben 10 km yürüyom  

• demin yürüyerek gidip 2 galıp aldım
    gazet lezzetli
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt

Ne zaman yedin ki.Oruç tutmuyon mu yoksa?  

• eminkeskin E kullanıcısına yanıt
    Linç is coming :)
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt

Yok yahu, şakayla karışık takılıyorum  Kimsenin dini vaziyetleri beni ilgilendirmez, bu işler Allah ile kul arasındadır... 

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Afiyet olsun  Size bir kaç tavsiye daha vereyim. Süzülmüş kardeşler (kırklareli, teneke olanını alın) h.ö 444 (çanakkale biga, mandıra ezine'de, çok dehşet pahalı teneke olanını alın) ve yükseloğulları (ezine)

Alıntıları Göster
    Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz :) bana sert yagli cok asiri tuzlu olmayan ve en onemlisi bicakla kesince parcalanmayan kalip gibi kesilen beyaz peynir ve tulum peyniri onerisi verirmisiniz 👌🏻🙏🏻

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt

Tulumu bilemem. :) Ama dediğiniz tarzda beyaz peynir süzülmüş kardeşler olabilir. 

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Tulumu bilemem. :) Ama dediğiniz tarzda beyaz peynir süzülmüş kardeşler olabilir. 

keserken parcalanmiyormu hocam? Akdu tahsildaroglu bir suru marka denedim hepsi paramparca

• yardımcının peynirleri güzeldir, ilk tercihim mesnevi çiftliği oluyor ama yardımcı da alıyorum arasıra. iki markanında sert ve yumuşak çeşidi bulunuyor rafta  

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

keserken parcalanmiyormu hocam? Akdu tahsildaroglu bir suru marka denedim hepsi paramparca

Alıntıları Göster

Hocam mekan filan mı işletiyorsunuz? Neden peynirin parçalanmaması sizin için önemli  

• quote:

Alıntıları Göster

parçalanmıye

doyumsuz lezzet

memlekete dönneden bir teneke daha alcem

• Yardımcı aldım denemek için bana çok tuzlu geldi. Sizce de değil mi ?
  • gobektas G kullanıcısına yanıt

Bugün denedim tahsildaroğlundan bariz şekilde çok daha iyi Pazartesi günü gidip 1-2 kalıp daha alıcam

• 3yuq kullanıcısına yanıt
    Lezzeti güzel de tuzu çok fazla. Akşamdan suya koyup deneyeceğim...☺️
  • Peynir için A101 devam etmekte mi indirim ?
  • quote:

Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz :) bana sert yagli cok asiri tuzlu olmayan ve en onemlisi bicakla kesince parcalanmayan kalip gibi kesilen beyaz peynir ve tulum peyniri onerisi verirmisiniz 👌🏻🙏🏻

Alıntıları Göster

Algündüz ( sert ) deneyebilir siniz de, 5 kg olanında bile avantaj zor yakalanıyor. 150 civarlarına aldığımız tenekeler 270’lerde tam gaz gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gobektas

Lezzeti güzel de tuzu çok fazla. Akşamdan suya koyup deneyeceğim...☺️

nasıl oldu

tuzu azalır ama eritme peynir gibi olabilir de.

demin 2 galıp daha aldım

• karann1905 kullanıcısına yanıt

Dün bitti.migrostan 6 kalıp dünde a101 den 2 kalıp alıp kampanya bitti.nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama metrodan alın bence bu paralara bu peynirler çok iyi yakın zamanda yine fiyatlara zam gelecek gibi stok yapmakta fayda var

• tahaeray kullanıcısına yanıt

Mesnevi çok güzel beyaz peynir yapıyor...

Birkaç kez aldım,onun da bir eksisi peyniri depoda haddinden fazla olgunlaştırıyor,tam zamanı yakalayamıyor; o zaman da peynir kahvaltılık olmaktan çıkıp şaraplık peynire dönüyor...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.