< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bunu yiyenler nasıl beğeniyorlar?Kedi bile kokladı yemedi.
|
.
|
uzman kasap köfte adı bile almamak için yeterli sebep
|
Yemeyin ki siz düşsün fiyatı biz yiyelim. Koskoca foruma bak milletin ağız tadına da karışır oldu. Adam fırsat paylaşmış gayet düzgün yok tadı böyle yok fırsat mı bu yok zararlı bunlar. Çok salık verme peşindeyseniz gidin gıda mühendisliği diyetisyenlik falan okuyun. Bir de varsa özel isteğiniz yazın onlardan yiyelim bari.
|
Bu marka bana nedense hiç güven vermiyor.
|
Cidden yenmiyo. Köfteci yusuf'tan alıyorum bende. Kg fiyatı 40tl yanlış hatırlamıyosam
|
Az önce uzman kasap dana ızgara köftenin tadına baktım, Arkadaşlar buradaki olumsuz yorumlara inanamıyorum.
Köfteler sert karısım oranı çok iyi sadece acısı yok, hepsi bu. Hele bi cahil arkadaş kedi bile yemedi demiş, Kediler soganlı sarımsıklı şeyleri yemezler. Boş boş yazmayın belgesel izleyin biraz. : |
Gidin BİM'in köftesini yiyin daha lezzetli ve daha yağsız. Hayatımda bu kadar rezalet, içinden yağ akan köfte yememiştim, nitekim midemi de bozmayı başardı. Yumuşak saçma sapan bir şey, evlerden ırak.
|
bende nefret ederdim bu uzman köftelerden. bayadır almamıştım. geçen yüzde 25 vardı. belki düzeltmişlerdir deniyim dedim. ızgara köfte aldım. döküm tavada kısık ateşte yağsız yaptım. yediğim en iyi hazır köfteydi. nasıl o kadar lezzetli oldu bende anlamadım.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestgr -- 3 Ağustos 2019; 14:4:12 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 11:38:39 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|