Merhaba arkadaşlar,
Babam yakın zamanda bir kalp operasyonu geçirdi ve ilaç tedavisi devam ediyor. Bugün doktor kontrolüne gittikten sonra doktor yeni ilaçlar yazdı, ilaçları eczaneden aldık ve 110 TL fiyat farkı ödedik
Daha sonra babama şöyle bir mesaj gelmiş : xxxxx tarihli, xxxxxxxx no'lu receteniz xxxxx Eczanesi tarafindan karsilanmis olup, xxx kutu ilac, 7,97 TL (ayliktan) katilim payi ve 67,28 TL (elden) fiyat farki vardir
Mesajda, elden 67,32 diyor eczane bizden elden 110 TL aldı. Acaba başka bir gider mi var ki eczane bizden fazla para istedi?
Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Merhaba Arkadaşlar,
Nerdeyse 25 senelik vestel buzdolabımız artık sorun çıkardığı için değiştirmeyi düşünüyoruz. Aslında yine idare eder gibi ama gelecek ay taksitlerin sınırlandırılması ve fiyatların yükselmesi gibi nedenlerle buzdolabı alma çabasına girdik diyebilirim.
Mevcut Buzdolabı yerimiz (GxYxD) 85,5 x 195 x 70 cm şekilde. Bu ölçülere yakın ne kadar büyük olursa o kadar iyi olur diye düşünüyoruz.
Bugün LG GTL569PSAM (GxYxD) 84x186x70 model bir buzdolabı gördüm. Hacim olarak da fiyat olarak da mantıklı gibi geliyor. Forumda bu modeli arattım ama açılmış bir başlık göremedim sadece bir konuda ismi geçiyor Mayıs 2023 de fiyatı 20 bin lira gibi bir liste gördüm fakat şu an fiyatı 32-36 bin bandında.
Bu buzdolabını ya da LG marka bu modele benzer buzdolabı kullananlar varsa tavsiye eder mi?
LG Marka harici yukarıdaki ölçülere yakın bir buzdolabı tavsiyesinde bulunur musunuz?
Teşekkürler
Merhaba Arkadaşlar
Ailemin yaşadığı bölgede (Muğla/Köyceğiz) türk telekom altyapısı yok. Altyapı olmadığı için yine türk telekomun magnet tarifesine başvurmak istedim ama pilot bölgede olmadığı için onu da vermediler.
Bölgede airfiber hizmeti veren firma var fakat kurulum için 3500 TL isteniyor sonraki aylar ise 200 TL aylık ücreti var.
Daha önce türk telekom evde wifi kullanılıyordu ama onun da fiyatı arttı. Turkcell Superbox keza pahalı.
Sizlerden bu konuda destek ve tavsiye rica ediyorum.
Trafik Cezası Tebliğ Tarihi hangi tarih olmalı?
Merhaba Arkadaşlar,
Az önce e-devletten trafik cezası geldiğini gördüm. Ceza tarihi 11/07/2021 olarak görünüyor. %25 daha az ödemek için tebliğ tarihinden 15 gün içinde ödenmesi gerekiyor fakat bu tebliğ tarihi e-devlette yazan tarih midir yoksa posta ile gelecek ceza tutanağına ait tebliğ tarihi midir?
Bu arada ceza kesilen yer : Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Ulus İstikameti 5597 Radar...
|
Kademeli Internet Devam Tarifesi (Data Hat)
|
Oyun sitemin tasarımı sizce nasıl?
|
Sizce tesisatta sorun mu var yoksa hız mı düşürülmüş?
|
|
Türk.Net 16 mbitlik hattı 8 mbit'e sabitliyor.
|
Son Giriş: 1 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.142
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 15.064 (Bu ay: 367)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 344 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar